TV Center

من 7-8 قسمت فصل اول سوپرانوسو دیدم
هنوز منو نگرفته به نظرتون درست میشه یا همینه؟
یه خرده با شخصیت ها آشنا بشی بهتر میشه. ولی کلا مدل سریالش همینه دیگه. توقع مافیا بازی مثل پدرخوانده یا صحنه های اکشن نداشته باش.

یه خرده با شخصیت ها آشنا بشی بهتر میشه. ولی کلا مدل سریالش همینه دیگه. توقع مافیا بازی مثل پدرخوانده یا صحنه های اکشن نداشته باش.
بیشتر دوست دارم مثه DEXTER یا PEAKY باشه یهو هیجانی بشه
همه چیز اینجا آرومه

• Like
Reactions: BlUe PhOeNiX
بیشتر دوست دارم مثه DEXTER یا PEAKY باشه یهو هیجانی بشه
همه چیز اینجا آرومه
از نظر هیجان و ریتم اندازه پیکی نمیشه. بیشتر به نظر میاد پیکی بلایندرز رو یک سری جوون کله خر که با انرژی زیادشون وارد فاز گنگستری شدن ساختن . در مقابل سوپرانوز و بوردواک رو پیرمردا و قدیمیای مافیایی ساختن . در سطح خودش هیجان و تعلیق داره طوری که خود من شده بود بارها پشت هم اپیزود هاشو دیدم ولی در کل اون طوری حادثه محور نیست

از نظر هیجان و ریتم اندازه پیکی نمیشه. بیشتر به نظر میاد پیکی بلایندرز رو یک سری جوون کله خر که با انرژی زیادشون وارد فاز گنگستری شدن ساختن . در مقابل سوپرانوز و بوردواک رو پیرمردا و قدیمیای مافیایی ساختن . در سطح خودش هیجان و تعلیق داره طوری که خود من شده بود بارها پشت هم اپیزود هاشو دیدم ولی در کل اون طوری حادثه محور نیست
من به امید این دیدم که مثه فیلمای A BRONX TALE GOODFELLAS GODFATHER و..... باشه
الان هم 2 قسمت دیگشو دیدم
نمیگم بده
ولی خوب من یکم دنباله یکم هیجانم
نه این که آهسته آهسته وقایعه یه زندگیو بیان کنه
ترسم هم اینه MAD MEN هم همینطوری باشه
پس احتمالا بین DARK و MIAMI VICE و FARGO موندم

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
این Schitt's Creek تا آخرش همین جوری میمونه یا عوض میشه روند سریال؟
فصل اولش رو دیدم به امید اینکه جلوتر بره و بهتر بشه ولی خیلی فرقی نکرد برام .
موندم که این همه جایزه چی بود که برد و نامزد شد!
اگه جلوتر بهتر میشه بگید که تحمل کنم.

ولی خوب من یکم دنباله یکم هیجانم
نه این که آهسته آهسته وقایعه یه زندگیو بیان کنه
دراپش کن :D قطعا جلوتر بهتر میشه اما هیچ وقت اون چیزی که فک میکنی نمیشه، بیس سریال زندگی یک ماب باس هست که کلا روایت آرومی داره و ممکنه هر کسی با این مدل روایت حال نکنه.
ترسم هم اینه MAD MEN هم همینطوری باشه
اینم همینطور، البته من آخر فصل دوم هستم ولی اینم تا اینجایی که من دیدم با اون چیزی که تو دوس داری خیلی فاصله داره، کند هست و بشدت به روایت مسائل خانوادگی و ... میپردازه و هیجانی نمیشه فک نکنم جلوترم خیلی فرق کنه.
پس احتمالا بین DARK و MIAMI VICE و FARGO موندم
miami vice ـو نمیدونم اما اون دوتا دیگه بدردت میخوره، فارگو که هر فصل یک موضوعی هست، داستان سریع و هیجانی پیش میره و تو همون فصل سر و ته قضیه هم میاد، دارک ـم روند سریعی داره و یک سره تو داستان میپیچونت.
این دوتا فک کنم بیشتر به سلیقت بخوره.
SON OF ANARCHY چطوره؟
من 3 سال پیش 3 قسمتشو دیدم البته کیفیت تصویرش خوب نبود
خوشم نیومد
اون درست میشه یا نه؟
یک اپیزود قدیم دیدم نمیدونم اونو :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg and VICE
دراپش کن :D قطعا جلوتر بهتر میشه اما هیچ وقت اون چیزی که فک میکنی نمیشه، بیس سریال روایت زندگی یک ماب باس هست که کلا روایت آرومی داره و ممکنه هر کسی با این مدل روایت حال نکنه.

اینم همینطور، البته من آخر فصل دوم هستم ولی اینم تا اینجایی که من دیدم با اون چیزی که تو دوس داری خیلی فاصله داره، کند هست و بشدت به روایت مسائل خانوادگی و ... میپردازه و هیجانی نمیشه فک نکنم جلوترم خیلی فرق کنه.

miami vice ـو نمیدونم اما اون دوتا دیگه بدردت میخوره، فارگو که هر فصل یک موضوعی هست، داستان سریع و هیجانی پیش میره و تو همون فصل سر و ته قضیه هم میاد، دارک ـم روند سریعی داره و یک سره تو داستان میپیچونت.
این دوتا فک کنم بیشتر به سلیقت بخوره.
SON OF ANARCHY چطوره؟
من 3 سال پیش 3 قسمتشو دیدم البته کیفیت تصویرش خوب نبود
خوشم نیومد
اون درست میشه یا نه؟

این Schitt's Creek تا آخرش همین جوری میمونه یا عوض میشه روند سریال؟
فصل اولش رو دیدم به امید اینکه جلوتر بره و بهتر بشه ولی خیلی فرقی نکرد برام .
موندم که این همه جایزه چی بود که برد و نامزد شد!
اگه جلوتر بهتر میشه بگید که تحمل کنم.
جوایز رو البته فصل اخر برده که بهترین فصلشه.
اگه خوشت نیومده دراپ کن، تقریبا حال و هواش تا اخر همینه.

• Like
Reactions: NightKing
تو سریالای گانگستری حتما بوردواک رو هم دریابید! HBO خیلی زیاد خرج این سریال کرد و اون زمان 20 میلیون دلار فقط هزینه قسمت اولش بود که اسکورسیزی کارگردانی کرد. خیلی خوب فضا و حال و هوای prohibition era رو درآورده و دیالوگا و کاراکتراشم فوق العادن. یکی از بهترین سریالایی که تا حالا دیدم

تو سریالای گانگستری حتما بوردواک رو هم دریابید! HBO خیلی زیاد خرج این سریال کرد و اون زمان 20 میلیون دلار فقط هزینه قسمت اولش بود که اسکورسیزی کارگردانی کرد. خیلی خوب فضا و حال و هوای prohibition era رو درآورده و دیالوگا و کاراکتراشم فوق العادن. یکی از بهترین سریالایی که تا حالا دیدم
من تا فصل دوم دیدم. زیرنویس خیلی خوبی نداشت و اینکه یه احمقی برام انتهاش رو اسپویل کرد کلا پاکش کردم.

من تا فصل دوم دیدم. زیرنویس خیلی خوبی نداشت و اینکه یه احمقی برام انتهاش رو اسپویل کرد کلا پاکش کردم.
سریال اصولا از اون دست کارها نیست که توش کلیف هنگر مهم باشه . یعنی یک جورایی ته ذهن همه ما وقتی داریم یک اثر گنگستری می بینیم همچین پایانی تو ذهنمون به عنوان دیفالت هست . برای همین به نظرم صرف این که میدونید آخرش چی میشه از سریال نگذرید . چون سیر حوادث تو این پنج فصل ارزش دیدن داره . ولی خب بحث زیرنویس واقعا مهمه . البته فکر می کنم زیرنویس مناسب ازش موجود باشه چون اون موقع که من دیدم زیرنویس خوبی داشت
خود من به نظرم بوردواک بیشتر از این که کلیت داستانش مهم باشه اون فضاسازی و روابط بین کاراکتر ها و البته بازی عالی استیو بوشمی اون رو دیدنی کرده .حیف که فرصت اش نیست و به اندازه کافی سریال شاهکار ندیده دارم وگرنه بدم نمی اومد دوباره بشینم ببینمش

درود
The Queen’s Gambit رو هم بلاخره تموم کردم و میتونم بگم واسه عاشقان شطرنج عین یک رویاس این مینی سریال
بقول الکساندر آلخین شطرنج ترکیبی از علم وهنره و هرکس وارد این بازی بشه وتا حدی مورد مقبول باهاش آشنا بشه اعتراف خواهد کرد که چقدر زیباس!
شخصا وقتی هنوز مدرسه نمیرفتم(اوایل دهه 90) بنا به دلایلی با اسامی از جمله کاسپاروف حسابی آشنا بودم، و در حال حاضر فقط تاسف میخورم که چرا دنبال نکردم
اینایی که تو دهه ی چهارم (و یا بالاتر) زندگیشون هستن حتما به یاد دارن که اون زمان خلاف محسوب میشد!:D(میگفتن قماره و...)
عین دستگاه ویدیو که وقتی نوار VHS از اینور اونور گیر میوردیم تو مشمای مشکی و هزار سوراخ قایم میکردیم که جابه جاش کنیم:D
به هرحال سریال شدیدا پسندم بود
به شکل عجیبی حین مسابقاتِ حساسش هیجانی میشدم و تا مرز طپش قلب میرفتم!
انگار که میخوام یکی از باس های سولزبورن رو دیفیت کنم!:D
از نقاط قوت سریال یکی بازی بی نظیر و واقع گرایانه ی آنا تیلور و دیگری موسیقیش بود
توی سریال فرق یک بازیکن آماتور که برای دل خودش بازی‌ میکنه رو با یه سری بازیکن حرفه‌ای و صاحب سبک به درستی نشون دادن
شطرنج بازهای حرفه ایی دارای توانایی ذهنی وحشتناکین به شکلی که همه حرکات یک بازی را تا زمانی که پیر میشن هم در خاطرشون باقی میمونه(حرکت به حرکت و بدون اشتباه!!)
واسه همین میدیدم که زمان هایی که بازی به تعویق میفتاد به راحتی توی خلوت خودشون تمام حرکات رو مرور میکردن تا واسه ادامه ی کار اماده باشن
از اواسط مینی سریال دایم آرزو داشتم که بت برگرده به اون یتیم خونه و با مستر شیبل رودرو بشه؛ کلا حس خیلی خوبی نسبت به این شخص داشتم
اون سکانس که بت بلاخره برگشت به یتیم خونه و تو زیر زمینو نگاه اندخت و در ادامه با بریده جراید روبه رو شد و با دیدن عکس خودش در کنار شیبل خیلی احساساتی شدم( والبته تأثیر عمیقی هم روی خود بت گذاشت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or