VICE
Gold User
من 7-8 قسمت فصل اول سوپرانوسو دیدم
هنوز منو نگرفته به نظرتون درست میشه یا همینه؟
یه خرده با شخصیت ها آشنا بشی بهتر میشه. ولی کلا مدل سریالش همینه دیگه. توقع مافیا بازی مثل پدرخوانده یا صحنه های اکشن نداشته باش.من 7-8 قسمت فصل اول سوپرانوسو دیدم
بیشتر دوست دارم مثه DEXTER یا PEAKY باشه یهو هیجانی بشهیه خرده با شخصیت ها آشنا بشی بهتر میشه. ولی کلا مدل سریالش همینه دیگه. توقع مافیا بازی مثل پدرخوانده یا صحنه های اکشن نداشته باش.
در ادامه خیلی بهتر میشه، حتما ادامه بده.بیشتر دوست دارم مثه DEXTER یا PEAKY باشه یهو هیجانی بشه
همه چیز اینجا آرومه
از نظر هیجان و ریتم اندازه پیکی نمیشه. بیشتر به نظر میاد پیکی بلایندرز رو یک سری جوون کله خر که با انرژی زیادشون وارد فاز گنگستری شدن ساختن . در مقابل سوپرانوز و بوردواک رو پیرمردا و قدیمیای مافیایی ساختن . در سطح خودش هیجان و تعلیق داره طوری که خود من شده بود بارها پشت هم اپیزود هاشو دیدم ولی در کل اون طوری حادثه محور نیستبیشتر دوست دارم مثه DEXTER یا PEAKY باشه یهو هیجانی بشه
همه چیز اینجا آرومه
من به امید این دیدم که مثه فیلمای A BRONX TALE GOODFELLAS GODFATHER و..... باشهاز نظر هیجان و ریتم اندازه پیکی نمیشه. بیشتر به نظر میاد پیکی بلایندرز رو یک سری جوون کله خر که با انرژی زیادشون وارد فاز گنگستری شدن ساختن . در مقابل سوپرانوز و بوردواک رو پیرمردا و قدیمیای مافیایی ساختن . در سطح خودش هیجان و تعلیق داره طوری که خود من شده بود بارها پشت هم اپیزود هاشو دیدم ولی در کل اون طوری حادثه محور نیست
دراپش کن قطعا جلوتر بهتر میشه اما هیچ وقت اون چیزی که فک میکنی نمیشه، بیس سریال زندگی یک ماب باس هست که کلا روایت آرومی داره و ممکنه هر کسی با این مدل روایت حال نکنه.ولی خوب من یکم دنباله یکم هیجانم
نه این که آهسته آهسته وقایعه یه زندگیو بیان کنه
اینم همینطور، البته من آخر فصل دوم هستم ولی اینم تا اینجایی که من دیدم با اون چیزی که تو دوس داری خیلی فاصله داره، کند هست و بشدت به روایت مسائل خانوادگی و ... میپردازه و هیجانی نمیشه فک نکنم جلوترم خیلی فرق کنه.ترسم هم اینه MAD MEN هم همینطوری باشه
miami vice ـو نمیدونم اما اون دوتا دیگه بدردت میخوره، فارگو که هر فصل یک موضوعی هست، داستان سریع و هیجانی پیش میره و تو همون فصل سر و ته قضیه هم میاد، دارک ـم روند سریعی داره و یک سره تو داستان میپیچونت.پس احتمالا بین DARK و MIAMI VICE و FARGO موندم
یک اپیزود قدیم دیدم نمیدونم اونوSON OF ANARCHY چطوره؟
من 3 سال پیش 3 قسمتشو دیدم البته کیفیت تصویرش خوب نبود
خوشم نیومد
اون درست میشه یا نه؟
SON OF ANARCHY چطوره؟دراپش کن قطعا جلوتر بهتر میشه اما هیچ وقت اون چیزی که فک میکنی نمیشه، بیس سریال روایت زندگی یک ماب باس هست که کلا روایت آرومی داره و ممکنه هر کسی با این مدل روایت حال نکنه.
اینم همینطور، البته من آخر فصل دوم هستم ولی اینم تا اینجایی که من دیدم با اون چیزی که تو دوس داری خیلی فاصله داره، کند هست و بشدت به روایت مسائل خانوادگی و ... میپردازه و هیجانی نمیشه فک نکنم جلوترم خیلی فرق کنه.
miami vice ـو نمیدونم اما اون دوتا دیگه بدردت میخوره، فارگو که هر فصل یک موضوعی هست، داستان سریع و هیجانی پیش میره و تو همون فصل سر و ته قضیه هم میاد، دارک ـم روند سریعی داره و یک سره تو داستان میپیچونت.
این دوتا فک کنم بیشتر به سلیقت بخوره.
جوایز رو البته فصل اخر برده که بهترین فصلشه.این Schitt's Creek تا آخرش همین جوری میمونه یا عوض میشه روند سریال؟
فصل اولش رو دیدم به امید اینکه جلوتر بره و بهتر بشه ولی خیلی فرقی نکرد برام .
موندم که این همه جایزه چی بود که برد و نامزد شد!
اگه جلوتر بهتر میشه بگید که تحمل کنم.
من تا فصل دوم دیدم. زیرنویس خیلی خوبی نداشت و اینکه یه احمقی برام انتهاش رو اسپویل کرد کلا پاکش کردم.تو سریالای گانگستری حتما بوردواک رو هم دریابید! HBO خیلی زیاد خرج این سریال کرد و اون زمان 20 میلیون دلار فقط هزینه قسمت اولش بود که اسکورسیزی کارگردانی کرد. خیلی خوب فضا و حال و هوای prohibition era رو درآورده و دیالوگا و کاراکتراشم فوق العادن. یکی از بهترین سریالایی که تا حالا دیدم
سریال اصولا از اون دست کارها نیست که توش کلیف هنگر مهم باشه . یعنی یک جورایی ته ذهن همه ما وقتی داریم یک اثر گنگستری می بینیم همچین پایانی تو ذهنمون به عنوان دیفالت هست . برای همین به نظرم صرف این که میدونید آخرش چی میشه از سریال نگذرید . چون سیر حوادث تو این پنج فصل ارزش دیدن داره . ولی خب بحث زیرنویس واقعا مهمه . البته فکر می کنم زیرنویس مناسب ازش موجود باشه چون اون موقع که من دیدم زیرنویس خوبی داشتمن تا فصل دوم دیدم. زیرنویس خیلی خوبی نداشت و اینکه یه احمقی برام انتهاش رو اسپویل کرد کلا پاکش کردم.