Thonkeyes
کاربر سایت
یک قسمت از curb... رو دیدم اصلن نگرفتم چی میگه...پس باید از فصل دومش شروع میکردم.سریال لری دیوید، Curb Your Enthusiasm هم فصل اولش خیلی بامزه نیست و سخت بشه باهاش ارتباط گرفت. ولی از فصل دوم واقعا خنده دار میشه! تیکه های طنز و شوخی هاش خیلی شبیه ساینفلده؛ چون خالق جفتشون یک نفره! ولی خب سریالش طولانی نیست، ده فصل ده قسمته است، میشه چهار فصل فرندز یا HMIYM.
بعد اون، میرم سراغ Comedians in Cars Getting Coffee با جری ساینفلد.
It's Always شاهکاره، ولی از اون سریالاست که خیلی راحت میشه باهاش ارتباط نگیری. کاش جای شما بودم و هنوز ندیده بودمش و وقتمو باهاش تلف میکردم!"فیلادلیفا همیشه آفتابیه" رو واسه چندمین بار استارت زدم! ایندفه از فصل سومش، ولی هردفه بیشتر قانع میشم که نگاه کردنش وقت تلفی ـه.
چه خوب یکی دیگه از عشاق Larry David اینجا پیدا شد، یعنی هرچی این بشر بده بیرون من دوس دارم، ساینفلد که بهترین سیتکاممه Curb که بعضی از فصلاش دوبار دیدم رو یوتیوب کلیپاشم هر روز رندوم میبینم بعضیاش تا حالا شده شاید بالا 5-6 بار جالبه میگفت خیلی از تیکه هاش اسکریپت شده نیست و همینطوری در لحظه میاد، Louie رو خیلی وقته تو فکرشم هنوز ندیدم الان گفتی شبیهه جذب شدم ببینمهمین الان قسمت اول Curb Your Enthusiasm رو شروع کردم و دارم از خوشحالی بال درمیارم. چون بالاخره یه سریال مشابه سریال Louie پیدا کردم. نمیدونم چرا زودتر نرفتم سراغش. همون ساینفلد هم تقریبا فقط با اون اپیزودایی که لری دیوید نوشته بود حال کردم. عالیه این بشر. در اسرع وقت هم میرم سراغ Whatever Works. فیلمی که وودی الن ساخته و لری دیوید نقش اصلیشه! چه ترکیب رویاییای!
It's Always شاهکاره، ولی از اون سریالاست که خیلی راحت میشه باهاش ارتباط نگیری. کاش جای شما بودم و هنوز ندیده بودمش و وقتمو باهاش تلف میکردم!
Louie به راحتی در کنار Sopranos و BoJack و BrBa سریال مورد علاقمه. حیف که کنسل شد. به نظرم آب دستته بذار زمین و برو سراغش. بعدشم حتما Horace and Pete رو ببین. من فقط دو اپیزود از Curb دیدم و نمیدونم چقدر با Louie وجه تشابه داره، ولی کلا با شناختی که از لری دیوید دارم، حس میکنم شباهتای زیادی داشته باشن. البته بعید میدونم این به اندازهی Louie دارک باشه. در کل هر دوشون از پیروان وودی النن. خواه ناخواه شباهت هست بین کاراشون. برای همین فکر کنم با Louie هم حال کنی.چه خوب یکی دیگه از عشاق Larry David اینجا پیدا شد، یعنی هرچی این بشر بده بیرون من دوس دارم، ساینفلد که بهترین سیتکاممه Curb که بعضی از فصلاش دوبار دیدم رو یوتیوب کلیپاشم هر روز رندوم میبینم بعضیاش تا حالا شده شاید بالا 5-6 بار جالبه میگفت خیلی از تیکه هاش اسکریپت شده نیست و همینطوری در لحظه میاد، Louie رو خیلی وقته تو فکرشم هنوز ندیدم الان گفتی شبیهه جذب شدم ببینم
Always sunny هم جز بهتریناس، شاید کلا چندتا کمدی درست تو تلویزیون در حال پخش باشه این قطعا جزشونه، اپیزود Nightman Cometh ـش جز بهترین چیزایی که میشه رو تلویزیون دید فک کنم بالا 4-5 بار دیدم اون اپیزودشو، نمیدونم دیدی یا نه سرچ بزن یک ورژن لایو دارن رو یوتیوب بصورت تئاتری اجرا میکنن زنده کل اپیزودو با تماشاگر، خیلی خوبه بشین نگاه کن
جمعه ها میاد و بله 8 قسمته، این هفته اخرین قسمتش پخش میشه...دوستان ماندالورین چند شنبه ها میاد؟
فصل دوم هم 8 قسمته؟