اگه وقت آزاد داری ببین، یکی دو فصلش میره رو اعصاب که اگه بگم بدجوری اسپویل میشه ولی در کل خوبهدوستان والکینگ دد ارزش دنبال کردن داره؟
من تا این قسمتش دیدم,میشه بگید فصل چند بود:
تا اونجایی که ریک نیگن رو میگیره دیدم
سریال خیلی خوب شروع میشه و خیلی خوب هم روندش ادامه داره ولی من پایانش رو نپسندیدم، مثل Fringe میمونه که کلا خوب بود ولی فصل آخر نمیدونستن چطور تمومش کنن. البته این مشکل تو اکثر سریالها هستسریال son of anarchy چطوریه؟ ارزش داره؟ تمش شبیه چه سریالیه؟
بی صبرانه منتظرشم فقط امیدوارم آخرش مثل got نشه هنوز هم نمیتونم اتفاقات قسمت آخر رو هضم کنم!شبکهی HBO ساعاتی پیش از اولین کانسپت آرت House of the Dragon به نویسندگی مارتین و رایان کاندال رونمایی کرد
خانه ی اژدهایان از روی کتاب آتش و خون (Fire & Blood) مارتین اقتباس شده و داستانش هم راجب خاندان تارگرینه(300 سال قبل از وقایع تاجوتخت)
mando از قسمت اول خوب شروع کرد این فصل بهتر شده فصل قبل انگار یه بازی بود که هر قسمت یه مرحله با باس فایت خودش رو داشت، کلا اگه بچسبن به داستان اصلی خیلی جذاب تره قبلا هم تو سریال Supernatural همین وضعیت بود که داستان های فرعی فقط تعداد قسمتها رو زیاد میکرد ولی داستان اصلی جذاب و دیدنی بودمندلورین دیگه به نقطه اوجش رسید تو قسمت ۶! پتانسیلی که این سریال داره، میتونه سرویس دیزنی پلاس رو از این هم فربهتر کنه. قشنگ پتانسیل ۵-۶ فصل رو هم داره
اولش فکر میکردم stranger things یه سریال بچگانه است برای سنین کم ولی هرچی سریال رفت جلو بهتر و بهتر شد فصل بعد با فردی چه شودبا دیدن چهره ی لعنتیِ فردی چه خاطراتی که زنده نشد!!
پر بیننده ترین سریال های خارجی زبان نتفلیکس در سال 2020
1. Barbarians (آلمان)
2. The Rain (دانمارک)
3. Dark (آلمان)
4. Money Heist (اسپانیا)
5. Dark Desire (مکزیک)
6. Ragnarok (نروژ)
7. Always a Witch (کلمبیا)
8. To the Lake (روسیه)
9. The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of the Gods (ژاپن)
10. The Protector (ترکیه)
فک کنم 2 دقیقه هم نگاه کنی حساب میکنه
هر دو عالی هستن،البته من شخصا justified رو بیشتر دوست دارمجاستیفاید و شیلد (اون پلیسیه) چطورن؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
+تکمیلیمت اسمیت برای بازی در نقش دیمون تارگرین انتخاب شد
View attachment 186082
+تکمیلی
View attachment 186084
ارزش که داره . هیجان نان استاپ میخای بسم الله. یه ذره لول لاجیک رو بیاری پایین خیلی جذاب میشه.دوستان سریال money heist ارزش دیدن داره یا نه؟
فصل اولشو سعی کن گذری ببینی و زیاد روش زوم نشو چون اصل قضیه از فصل دوم شروع میشه و کل سریالو از رو فصل اولش قضاوت نکن (کلا ۶ قسمته فصل اولش) چون شروع سریال واقعا بده.دوستان سریال the office ارزش داره دیدنش
امیدوارم همینطوری باشه مثل سریال big bang theory واقعا دوست نداشتم تموم بشهفصل اولشو سعی کن گذری ببینی و زیاد روش زوم نشو چون اصل قضیه از فصل دوم شروع میشه و کل سریالو از رو فصل اولش قضاوت نکن (کلا ۶ قسمته فصل اولش) چون شروع سریال واقعا بده.
باید حداقل ۲ فصل بهش وقت بدی تا با کاراکترها و نوع کمدی برات جا بیفته و بعد اون میشه بهترین سیتکام برات جوری که دلت نمیخواد هیچوقت تموم شه
این دوبله هایی که ازش اومده چطوریه؟ بدون سانسورش هست؟ خوشم نمیاد سانسوری داشته باشهارزش که داره . هیجان نان استاپ میخای بسم الله. یه ذره لول لاجیک رو بیاری پایین خیلی جذاب میشه.
این دوبله هایی که ازش اومده چطوریه؟ بدون سانسورش هست؟ خوشم نمیاد سانسوری داشته باشه
معمولا زبان اصلی میبینم ولی اسپانیولی رو مخه
دوبله بدون سانسورش رو اگر سایتی بلد هستید معرفی کنید از اونجا بگیرم
جاستیفاید و شیلد (اون پلیسیه) چطورن؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
سریال son of anarchy چطوریه؟ ارزش داره؟ تمش شبیه چه سریالیه؟