Origami 2008
عضو تحریریه
میتونم بگم که آمریکایی - ملی گرایی - انگیزشی ترین سریال امسال Queen's Gambit بود و به نظرم بهترین سریال امسال از دید من هم بود!
میتونید هیچی رو هم نبینید، ولی اگر میخواید همه چی رو متوجه بشید نهتنها باید کل ۹ تا فیلم اصلی رو ببینید، انیمیشن Clone Wars (هفت سیزن) و مجموعه انیمیشن کوتاه Star Wars: Rebels هم اطلاعات مربوط بهش دارهآقا میخوام سریال The Mandalorian رو شروع کنم . باید کله سری استار وارز رو از اول ببینم ؟؟ یه تایم لاین واسه دیدن بهم بدین ممنون میشم
کلا سریال ضعیفی هستبالاخره فصل اول سریال ویچر رو تموم کردم
اتمسفر سریال رو دوست داشتم و خیلی شبیه به بازیش بود، داستانش هم عالی بود و اطلاعات خیلی زیادی از کتاب به نسبت بازی داخلش بود، از جمله گذشته ینیفر، گرالت، کودکی سیری، و... الی اخر...موسیقی فیلم هم عالی بود
تنها مشکلی که داشتم این بود شخصیت اصلی فیلم از جمله گرالت بشدت زمق و بی ریخت قواره نسبت به گرالت ، بازی ها بود، صداش هم خش خشی و بی ریخت بود، همش هم سر هر صحنه ای اخم میکرد، یک قیافه هیکلی خیلی بزرگ هم داشت که خیلی به گرالت بازی ها هم نمیخورد :/کلا با بازی سیری ، و گرالت، و چند شخصیت اصلی دیگه اصلا حال نکردم ، مخصوصا بازیگر سیری خیلی بی ریخت بود بازیش هم بشدت رو اعصاب بود، تنها با بازگیر نقش ین حال کردم!
جلوه های کامپیوتری سریال دیگه خیلی زیاد بودند و هیولا های داخل بازی شکل مصنوعی داشتن تا واقعی....
کلا در نظر بگیرم بیشتر نظرم بهش منفی هست تا مثبت
فک کنم یک فصل یا نهایتا 2 فصل آخرو ندیدی. درکل سریالش به شدت ضعیف شده ولی تا اینجا دیدی دیگه ادامه بدهدوستان والکینگ دد ارزش دنبال کردن داره؟
من تا این قسمتش دیدم,میشه بگید فصل چند بود:
تا اونجایی که ریک نیگن رو میگیره دیدم
قسمت چهارم فصل سوم، واقعا شاهکاره. متاسفانه پایان سریال افتضاحه، در حد سریالای آبگوشتی ایرانی ولی شخصا هر وقت دلم واسه شخصیتها تنگ میشه، این قسمت رو میبینم و هر بار هم از تک تک لحظاتش لذت میبرم.خب Penny Dreadful تموم شد و در مجموع سریال خوبی بود ولی فصل ۳ برای من اصلا در حد ۲فصل قبلش نبود. فصل ۱ و ۲ رو واقعا دوس داشتم. داستان خوبی که به شکل خوبی روایت میشه و به همراه شخصیتای خیلی قوی که هرچه بیشتر مخاطب رو جذب میکنن. بخش خیلی زیادی از سریال با رد و بدل شدن دیالوگ میگذره ولی اینقدر خوب و گیرا بازی میکنن که اصلا خسته کننده نمیشه. ولی با شروع فصل سوم هر قسمت که جلوتر رفتم این حس کمرنگتر شد و به نظرم شخصیتا دیگه کشش نداشتن و یه جورایی لوس و بیمزه شده بودن. اتفاق پایانی اما به نظرم کاملا اوکی بود و چیزی غیر ازین فقط اوضاع رو بدتر میکرد. از همه بیشتر هم اون دوست گرد و قلمبه لایل رو دوس داشتم. مدل موهاش یا اون ریش و سیبیلش و لهجهی بامزش و هیکلش یه شخصیت خیلی جالب ازش ساخته بود هلن مککوری رو هم نمیشه دوس نداشت خدایی. هم توی پیکی بلایندرز به شدت دوس داشتنی هستش هم اینجا. ولی در کل از چیزی که انتظار داشتم بهتر بود برام
موفق باشیم
قسمت چهارم فصل سوم، واقعا شاهکاره. متاسفانه پایان سریال افتضاحه، در حد سریالای آبگوشتی ایرانی ولی شخصا هر وقت دلم واسه شخصیتها تنگ میشه، این قسمت رو میبینم و هر بار هم از تک تک لحظاتش لذت میبرم.
انصافا هر چی جایزه است باید به این دو نفر میدادن
آن خانم بلک ویدو بود؟تریلر Loki چقدر خوب و غیر منتظره بود. من فکر نمی کردم جو سریال اینجوری باشه.
اگر ندیدید:
watch?v=G4JuopziR3Q