TV Center

هانیبال اوورریتدترین سریالی هست که تا حالا دیدم فقط وقتمو تلف کرد. بدترین نقش اول یک سریال قطعا :D
خوش‌حالم که بعد از دیدن اولین قسمت کلا دراپش کردم:D
ننگ بر شما واقعا:D
چطور دلتون میاد. از هر نظر عالیه.
البته هنیبال سریال پاپکورنی نیست و خب طبیعیه خیلیا خوششون نیاد. نیاز به توجه و دقت زیادی داره این سریال تا ازش لذت برد

5 . سریال The Crown محصول سال 2016 شبکه نتفلیکس ، داستان سریال تاج مربوط میشه به دوران پایان سلطنت شاه جرج ششم و شروع سلطنت ملکه الیزابت دوم از پادشاهی انگلستان ، ضمن نپذیرفتن و تایید نکردن واقعی بودن یا نبودن تمام داستان این سریال ولی به هر حال این سریال با بازی خوب اکثر بازیگرانش و بعضی از داستان های آموزنده اش در فصل اول و دوم برای من لذت بخش بود ، حال و هوا یا همون جو حاکم بر بیشتر محیطهای فیلم برداری شده هم باعث شد گاهی من به خاطرت خوب بازیهای رزیدنت اویل قسمت اول مخصوصا ریمیکش و قسمت چهارم بیفتم .

183940 > آشنایی با زندگی و سلطنت یک ملکه !

پایان

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TheGodfather

ازین شخصیت دوس داشتنی کمتر ازین انتظار نمیرفت واقعا :D
کریسسستووفااااا :D
مایکل ایمپریولی که معرف حضورتون هست
بازیگر نقش کریستوفر در سریال سوپرانوز
این مایکل ایمپریولی کپی کافکا :D

183941

سلام
شروعش عالی بود ولی رفته رفته رفت تو دیوار!
علیک سلام :دی
دقیقا. فضای دارک و موسیقیش توی قسمت های اول خیلی خوب بود ولی رفته رفته دیگه خیلی ضعیف شد. حتی پایان بندی درستی نداشت و جواب سوالات بیننده رو هم نتونست بده.

شبکه‌ی HBO ساعاتی پیش از اولین کانسپت آرت House of the Dragon به نویسندگی مارتین و رایان کاندال رونمایی کرد
خانه ی اژدهایان از روی کتاب آتش و خون (Fire & Blood) مارتین اقتباس شده و داستانش هم راجب خاندان تارگرینه(300 سال قبل از وقایع تاج‌وتخت)

مندلورین دیگه به نقطه اوجش رسید تو قسمت ۶! پتانسیلی که این سریال داره، میتونه سرویس دیزنی پلاس رو از این هم فربه‌تر کنه. قشنگ پتانسیل ۵-۶ فصل رو هم داره
عالی بود این قسمت همه چیزش به جا بود و انتظار رو برای قسمت بعدی خیلی سخت میکنه . جالبی اش اینه رابرت رودریگز این قسمت رو ساخته بود و نشون داد بهش متریال خوب بدن واقعا عالی عمل میکنه یکم به خودش باید بیاد

• Like
Reactions: mostafaskip
بالاخره فصل اول سریال ویچر رو تموم کردم

اتمسفر سریال رو دوست داشتم و خیلی شبیه به بازیش بود، داستانش هم عالی بود و اطلاعات خیلی زیادی از کتاب به نسبت بازی داخلش بود، از جمله گذشته ینیفر، گرالت، کودکی سیری، و... الی اخر...موسیقی فیلم هم عالی بود

تنها مشکلی که داشتم این بود شخصیت اصلی فیلم از جمله گرالت بشدت زمق و بی ریخت قواره نسبت به گرالت ، بازی ها بود، صداش هم خش خشی و بی ریخت بود، همش هم سر هر صحنه ای اخم میکرد، یک قیافه هیکلی خیلی بزرگ هم داشت که خیلی به گرالت بازی ها هم نمیخورد :/کلا با بازی سیری ، و گرالت، و چند شخصیت اصلی دیگه اصلا حال نکردم ، مخصوصا بازیگر سیری خیلی بی ریخت بود بازیش هم بشدت رو اعصاب بود، تنها با بازگیر نقش ین حال کردم!

جلوه های کامپیوتری سریال دیگه خیلی زیاد بودند و هیولا های داخل بازی شکل مصنوعی داشتن تا واقعی....
کلا در نظر بگیرم بیشتر نظرم بهش منفی هست تا مثبت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or