TV Center

اینقدر دوستان با کمک VAR هوس اف کاردز مفت اوردن بالا که از حرکتشون خوشم نیومد. الانم که هیچ کس یه اپیزود از همان سریال ذکر نکردن!
اصلا بیشترین فراز و نشیب رو سر HoC داشتیم و هی تا دم حذف میرفت دوباره کامبک میزد :D...آخرم تا فینال اومد و چهارم شد.

یادش بخیر تاپیک مسابقه ی حذفی سریال های تلویزیونی Golden Show (پست اول حتما خوانده شود) ، نزدیک دو ماه تا مشخص شدن فینالیست ها و رتبه اول طول کشید و جنس رقابت هم جوری بود که قشنگ بچه ها رو درگیر کرده بود :D.
بسیار کار فوق العاده ای انجام دادید. دمتون گرم همگی.
اینقدر دوستان با کمک VAR هوس اف کاردز مفت اوردن بالا که از حرکتشون خوشم نیومد. الانم که هیچ کس یه اپیزود از همان سریال ذکر نکردن!
من الان تاپیکشو نگاه کردم. شاید قشنگ تر میشد بین سریالهای اتمام یافته انجام بشه که هم هیجان سریال خوابیده باشه هم امتیاز جمع بندی برا کلهم سریال باشه.
این تاپیک بهترین فیلم دهه کجاست؟

• Like
Reactions: asheghangta
بسیار کار فوق العاده ای انجام دادید. دمتون گرم همگی.

من الان تاپیکشو نگاه کردم. شاید قشنگ تر میشد بین سریالهای اتمام یافته انجام بشه که هم هیجان سریال خوابیده باشه هم امتیاز جمع بندی برا کلهم سریال باشه.
این تاپیک بهترین فیلم دهه کجاست؟

بهترین فیلمهای دهه اخیر میلادی از نگاه کاربران بازی سنتر

رفقا میدونم حرفم زیاد حرفه ای نیست D: ولی خوب برای کسی که گیم اف ترونز بریکینگ بد و پیکی بلایندرز رو کلا دیده بین سریالا و با هر 3 هم حال کرده چند تا سریال خوب میشه پیشنهاد بدید ؟

The Wire
The Sopranos
The Killing
Low Winter Sun
Mad Men
Luther
The Fall
Hell on Wheels
Narcos
Sneaky Pete
Mad Dogs (US
Bosch

الان فصل دوم سریال Twin Peaks رو تموم کردم و از دیدن چند دقیقه پایانی اپیزود پایانی فصل دوم کف کردم!#:-S فقط قبل از اینکه امشب به سراغ Fire Walk with me و بعد Twin Peaks Return، سوالی داشتم که بیشتر به تئوری میخوره!

آیا این بلک لژ تصویر سوررئالیستی از هفت طبقه جهنم نیست؟!

کسی این cursed رو دیده؟
به نظر که چنگی به دل نمیزنه آخه لیدی لانگفورد با اون وزن و هیکل شمشیر به دست!!!!!!!!!!!!!
فقط قسمت اول دیدم خوشم نیومد ولی بخاطر بانو ادامه میدم
اگه برات چاقه یه نسخه لاغرتر هم داره خیلی شبیه هم هستن.
خواهر کوچکتر فک کنم تو یه فیلمم بازی کرده
ادم وسوسه میشه مادرشونو هم ببینه

فقط قسمت اول دیدم خوشم نیومد ولی بخاطر بانو ادامه میدم
اگه برات چاقه یه نسخه لاغرتر هم داره خیلی شبیه هم هستن.
خواهر کوچکتر فک کنم تو یه فیلمم بازی کرده
ادم وسوسه میشه مادرشونو هم ببینه
اینجور که پیداست بیشتر به پدرشون رفتن :D
البته این دوتا فقط به اسم خواهر هستن یه جورایی هیچ رابطه ای با هم ندارن مثل اینکه . خیلی زیاد همدیگه رو نادیده میگیرن :D

• Like
Reactions: u_2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or