mahdi-xbox
کاربر سایت
این 2 تا یوناسی که گفتی جفتشون یکی اند ولی تا اون لحظه ای که کلادیا اومد تو قسمت آخرببین در واقع 3 تا یوناس داشتیم در 3 تا ریلیتی: 1. یوناسی که از قسمت اول سریال باهاش بودیم و موقعی که آخرالزمان شد مارتا از دنیا موازی اومد بردش همون دنیا و تو همون نوجوونی توسط مارتا کشته شد 2. یوناسی که از قسمت اول سریال باهاش بودیم و در آخرالزمان با نقشه ایوا اون مارتا نیومد (و ریلیتی جدید بوجود اومد برای جفتشون) و رفت تو پناهگاه تا شد ادم ای که همه اونکار ها رو کرد و مارتا و بچه اش از ریلیتی اول کشت و بعدم رفت ایوا رو کشت 3. یوناسی که از قسمت اول سریال باهاش بودیم و در آخرالزمان اون مارتا نیومد و رفت تو پناهگاه تا شد ادم ای که همه اونکار ها رو کرد و مارتا و بچه اش از ریلیتی اول رو کشت اما تو همون لحظه کلادیا از یه ریلیتی دیگه اومد گفت جریان چیه و چجوری چرخه از بین میره (اینجا ریلیتی سوم برای یوناس بوجود اومد) که ما تو قسمت آخر دیدیم.
آدم واقعاً گیج میشه راجبش صحبت می کنه امیدوارم درست گفته باشم و متوجه شی چی گفتم
اولش که باخودم گفتم اوکی ما فقط یه جوناس داریم که همون اول کاری باهاش روبرو میشیم که از هیچی خبر نداره و همین جوناس ختم میشه به سه تا آدام با سه تا سرنوشت متفاوت!
تا اینکه ذهنم میره به سمت جوناس میانسال فصل یک و آدام فصل دو...خب اینها که همون جوناس نیستند.یعنی در واقع هستند ولی مال یه چرخه دیگه ای هستن. از دید منِ بیننده میگم.
اگر فرض بگیریم اولین جوناسی که ما میبینیم نوجوونه و تو قسمت اول چرخه خودش داره ادامه پیدا میکنه ولی جوناس میانسال فصل یک چرخه اش از قبل از سریال شروع شده. در نتیجه اینی که میگی این دوتا یکین یمقدار برام قابل درک نیستن مگر اینکه معنی "یکین" رو خودم اشتباه فهمیده باشم
پس بهتره به اون جوناس میانسال و آدام توجه نکنم
فصل یک خیلی جذاب و خفن بود!
فصل دو یمقدار پیچیده کرده بودن سریال رو...
فصل سه با پیش کشیدن بحث دنیای های موازی بنظرمن گند خورد تو سریال!
بعلاوه اینکه کل فصل شده بود اراجیف فلسفی و خسته کننده! باز خوب شد دو قسمت آخر روند داستان رو یمقدار سرعتش رو بیشتر کردن و پایان تقریبا قابل قبولی داشت.
تا اینکه ذهنم میره به سمت جوناس میانسال فصل یک و آدام فصل دو...خب اینها که همون جوناس نیستند.یعنی در واقع هستند ولی مال یه چرخه دیگه ای هستن. از دید منِ بیننده میگم.
اگر فرض بگیریم اولین جوناسی که ما میبینیم نوجوونه و تو قسمت اول چرخه خودش داره ادامه پیدا میکنه ولی جوناس میانسال فصل یک چرخه اش از قبل از سریال شروع شده. در نتیجه اینی که میگی این دوتا یکین یمقدار برام قابل درک نیستن مگر اینکه معنی "یکین" رو خودم اشتباه فهمیده باشم
پس بهتره به اون جوناس میانسال و آدام توجه نکنم
فصل یک خیلی جذاب و خفن بود!
فصل دو یمقدار پیچیده کرده بودن سریال رو...
فصل سه با پیش کشیدن بحث دنیای های موازی بنظرمن گند خورد تو سریال!
بعلاوه اینکه کل فصل شده بود اراجیف فلسفی و خسته کننده! باز خوب شد دو قسمت آخر روند داستان رو یمقدار سرعتش رو بیشتر کردن و پایان تقریبا قابل قبولی داشت.