توی این بحث بهترین اپیزودها به ناچار با یاد و هوشی که دارم ترجیح دادم شرکت نکنم
ولی خب از دکستر و فرندز و گات و ... خاطرات عجیب غریبی تو ذهنم باقی مونده
بگذریم
بعد از اتمام فصل اخر پاور (S06) دوتا سریالِ حدودا کوتاه رو طی دو هفته اخیر استارت زدم و تمام کردم
هردو به نوبه ی خودشون عالی بودن
چندماهی بود دان کرده بودم ولی وقت نشده بود ببینم
یکی مندلورین و دومی اوت سایدر
Mandalorian
داستان دلچسب و گیرایی واسم داشت و به لطف کارگردانی هنرمندانه ی فاورو کلی از سکانس هاش خفن از اب در اومده بود
طراحی صحنه ها و محیط و حتی موسیقیشو هم دوست داشتم
اون اپیزود آخرشم که واوووویلا!!
بیبی یودا هم که حسابی cool و عشقولی بود
واسه فصول بعد امیدوارم مدت زمان هر قسمت بالاتر بره و از حالا واسش لحظه شماری میکنم
Outsider
از قدیم الایام اسم HBO که میومد کلا ندید دان میزدم
تخم این درختو سریال وایر تو دل من کاشت!
بگذریم
الحق که جادوی استیون کینگ آدمو تسخیر میکنه!
کلا با فاز جنایی معمایی حال میکنم وHBO هم از زمانی که خاطر دارم خوراکش به پرده اوردن همچین سناریوهاییه
حالا درسته که داستان انچنان شبیه ترو دتکتیو نشده چون اینجا ماورا درش دخیله ولی الحق عالی از اب در اومده و یه جاهاییش برگ ریزون بود
در کنار همچین داستان گیرا و سمی، یه موسیقی دیوانه وار و البته متناسب با فضای دارک سریال هم قرار داده بودن که واسه من حسابی دلچسب بود
پ.ن:از امشب هم قصد دارم ویچر رو استارت بزنم
تاپ 5 این نسل واسم که قراره خاطرات اون 400 ساعت پلی دادن رو PS4 رو زنده کنه
وقت نشد داستانو بخونم و از اونجایی که کلا نقد نمیخونم در جریان نیستم و امیدوارم به کتاب پایبند باشه!
ولی خب از دکستر و فرندز و گات و ... خاطرات عجیب غریبی تو ذهنم باقی مونده
بگذریم
بعد از اتمام فصل اخر پاور (S06) دوتا سریالِ حدودا کوتاه رو طی دو هفته اخیر استارت زدم و تمام کردم
هردو به نوبه ی خودشون عالی بودن
چندماهی بود دان کرده بودم ولی وقت نشده بود ببینم
یکی مندلورین و دومی اوت سایدر
Mandalorian
داستان دلچسب و گیرایی واسم داشت و به لطف کارگردانی هنرمندانه ی فاورو کلی از سکانس هاش خفن از اب در اومده بود
طراحی صحنه ها و محیط و حتی موسیقیشو هم دوست داشتم
اون اپیزود آخرشم که واوووویلا!!
بیبی یودا هم که حسابی cool و عشقولی بود
واسه فصول بعد امیدوارم مدت زمان هر قسمت بالاتر بره و از حالا واسش لحظه شماری میکنم
Outsider
از قدیم الایام اسم HBO که میومد کلا ندید دان میزدم
تخم این درختو سریال وایر تو دل من کاشت!
بگذریم
الحق که جادوی استیون کینگ آدمو تسخیر میکنه!
کلا با فاز جنایی معمایی حال میکنم وHBO هم از زمانی که خاطر دارم خوراکش به پرده اوردن همچین سناریوهاییه
حالا درسته که داستان انچنان شبیه ترو دتکتیو نشده چون اینجا ماورا درش دخیله ولی الحق عالی از اب در اومده و یه جاهاییش برگ ریزون بود
در کنار همچین داستان گیرا و سمی، یه موسیقی دیوانه وار و البته متناسب با فضای دارک سریال هم قرار داده بودن که واسه من حسابی دلچسب بود
پ.ن:از امشب هم قصد دارم ویچر رو استارت بزنم
تاپ 5 این نسل واسم که قراره خاطرات اون 400 ساعت پلی دادن رو PS4 رو زنده کنه
وقت نشد داستانو بخونم و از اونجایی که کلا نقد نمیخونم در جریان نیستم و امیدوارم به کتاب پایبند باشه!