TV Center

دوستان متخصص سلام
من اومدم هارد بگیرم دیدم 4 ترا شده 3 تومن 8 هم 5 تومنx_x
فعلا دارم کتاب میخرم قید هارد رو زدم
کلی سریال دانلود کرده بودم که پاک کردم
الان موندم اینها رو پاک کنم یا نه
The Americans
Person of Interest
فکر میکنم سنم رفته بالا چون اصلا نمیکشم بشینم پای سریال
برام ساسپنس خیلی مهمه
عاشق ژانر جنایی و جاسوسسسسسی هستم
تریلر و سای فای هم دوست دارم ولی خوب نه دیگه در حدی که شورش دربیاد مثل استار وارز که حشره هم صحبت میکنه:-??
مثلا حتی Fringe رو هم نتونستم تحمل کنم
Mr Robot رو هم پاک کردمx_x
ممنون میشم راهنماییم کنین این 2 تا به دردم میخورن یا نه ؟
تشکر فراوان
با تعاریفی از خودت دادی اولی که قطعا به کارت نمیاد
دومی هم 50 50 هست
ولی برای شخص نرمال جفت سریالها از خوبها هستن و ارزش دیدن دارن

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
دوستان متخصص سلام
من اومدم هارد بگیرم دیدم 4 ترا شده 3 تومن 8 هم 5 تومنx_x
فعلا دارم کتاب میخرم قید هارد رو زدم
کلی سریال دانلود کرده بودم که پاک کردم
الان موندم اینها رو پاک کنم یا نه
The Americans
Person of Interest
فکر میکنم سنم رفته بالا چون اصلا نمیکشم بشینم پای سریال
برام ساسپنس خیلی مهمه
عاشق ژانر جنایی و جاسوسسسسسی هستم
تریلر و سای فای هم دوست دارم ولی خوب نه دیگه در حدی که شورش دربیاد مثل استار وارز که حشره هم صحبت میکنه:-??
مثلا حتی Fringe رو هم نتونستم تحمل کنم
Mr Robot رو هم پاک کردمx_x
ممنون میشم راهنماییم کنین این 2 تا به دردم میخورن یا نه ؟
تشکر فراوان
Person of interest بخاطر ایده جذابش ارزش دیدن داره..حتما ببینش.

اگه خواستی سریال "سای فای" ببینی the expanse ببین حتما خوشت میاد.

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
اثر جدید منوچهر هادی هالیوود یعنی رایان مورفی هم معرفی شد . هنوز تنور سریال هالیوودش سرد نشده کار جدیدش معرفی شد .پرکوئل دیوانه ای از قفس پرید که کاراکتر اصلی اش پرستار رچت است . در تریلر که فاز سریال ترسناک توهمی است و با سبک فیلم برداری و اتمسفر همیشگی کارهای مورفی به نظر میاد در واقع فصل جدید امریکن هارور استوری با پسوند بیمارستان باشد. مشکل اینجاست که اثر اصلی یک فیلم انسانی و درام بود نه یک اثر توهمی با سکانس های انتزاعی و در ژانر وحشت این اثر هم به نظر نوشخوار کلیشه های آثار این چنینی مثل شاتر آیلند و... باشد . باید دید شیر دوشی این صنعت به کجا میره و سریال چی از آب درمیاد . یا مثل هانیبال و فارگو موفق میشه یا مثل جیغ و اسلحه مرگبار با مخ می خوره زمین .
ایکاش به جای این همه کار جدید نصفه نیمه فصل جدید امریکن کرایم استوری رو می ساخت

با اینکه تعریف و تجمیدها از فصل سوم تویین پیکس در سایت ها فراوان است و من هم باید بگویم که پس از فصل پنجم وایر، بهترین فصلی بود که از یک سریال تلویزیونی دیدم، یک نقد منفی از کاربری را پیدا کردم که قشنگ فصل سوم تویین پیکس را با خاک یکسان می کند. خیلی علاقه دارم که مقاله ای 3000 کلمه ای پیرامون تویین پیکس، خوبی ها و بدی ها و اینکه چرا از سوی خیلی ها دوست داشتنی نیست بنویسم و بدم روزنامه چاپش کنن!

• Like
Reactions: saeed_sg
با اینکه تعریف و تجمیدها از فصل سوم تویین پیکس در سایت ها فراوان است و من هم باید بگویم که پس از فصل پنجم وایر، بهترین فصلی بود که از یک سریال تلویزیونی دیدم، یک نقد منفی از کاربری را پیدا کردم که قشنگ فصل سوم تویین پیکس را با خاک یکسان می کند. خیلی علاقه دارم که مقاله ای 3000 کلمه ای پیرامون تویین پیکس، خوبی ها و بدی ها و اینکه چرا از سوی خیلی ها دوست داشتنی نیست بنویسم و بدم روزنامه چاپش کنن!

اقا این تویین پیکس یه شماتیک کلی از موضوع و حال و هواش بگید اگر خوبه تو این قحطی سریال ببینمش

اقا این تویین پیکس یه شماتیک کلی از موضوع و حال و هواش بگید اگر خوبه تو این قحطی سریال ببینمش

درام جنایی شبیه سریال های تلویزیونی عصر نوین شروع میشه (خودش ابداع و پیشرو این ژانر) است بعد هرچی میره جلوتر عناصر ترسناک، علمی تخیلی، فانتزی، سیتکام (در اواسط فصل دوم که فاجعه هست) و سورئال هم قاطی میشه. فصل سوم هم فضای متفاوتی نسبت به فصل دوم و اول داره و امضای کار خود لینچ هست تا یه جورایی وفادار کامل به تویین پیکس دهه 90! با فصل سومش خیلی حال کردم برخلاف خیلی ها! بعدم اگه شروع کردی اینطوری داستان رو ببر جلو:

فصل اول
فصل دوم (میتونی قسمت های 11-17 رو اسکیپ کنی!)
فیلم Twin Peaks Fire Walk With Me
فیلم Twin Peaks: Missing Pieces(لازم نیست؛ ترکیبی از سکانس های حذف شده دو فصل و فیلم هست!)
فصل سوم

اگه چیزی هم ازش نفهمیدی در طول فصل سوم ایرادی نداره. کلا ذات کار لینچه که چیزی نفهمی!

آخرین ویرایش:
درام جنایی شبیه سریال های تلویزیونی عصر نوین شروع میشه (خودش ابداع و پیشرو این ژانر) است بعد هرچی میره جلوتر عناصر ترسناک، علمی تخیلی، فانتزی، سیتکام (در اواسط فصل دوم که فاجعه هست) و سورئال هم قاطی میشه. فصل سوم هم فضای متفاوتی نسبت به فصل دوم و اول داره و امضای کار خود لینچ هست تا یه جورایی وفادار کامل به تویین پیکس دهه 90! با فصل سومش خیلی حال کردم برخلاف خیلی ها! بعدم اگه شروع کردی اینطوری داستان رو ببر جلو:

فصل اول
فصل دوم
فیلم Twin Peaks Fire Walk With Me
فیلم Twin Peaks: Missing Pieces(لازم نیست؛ ترکیبی از سکانس های حذف شده دو فصل و فیلم هست!)
فصل سوم

اگه چیزی هم ازش نفهمیدی در طول فصل سوم ایرادی نداره. کلا ذات کار لینچه که چیزی نفهمی!
حالا به نظرت وایر رو شروع کنم یا این؟
سبک جفتشون رو دوست دارم

DARK رو من خبر ندارم نویسندگی و کارگردانیش هم آلمانیه یا نه وقتی با همتای امریکاییش westworld مقایسه میکنم میبنم ww آشغالی بیش نیست و حالا حالاها قصد اب بستن بهش رو دارن.چیزی مثل دارک شاید دیگه تکرار نشه برای من بهترین سریالیه که دیدم مث ارباب حلقه ها که بهترین فیلممه.....

مگه آمازون همینطوری نبود؟فک کنم فصل اول همش با هم اومد :-?

اتفاقا پخش هفتگی واسه همچین سریالی بهتره هم کیفش طولانی تره هم هایپش میره بالاتر\m/

فصل اولش هم اپیزودهاش با هم اومد، اما فصل دوم «هفتگی» بطور کلی نیست :D ؛ ۴ تاشو همون روز سریع میدن، باقیش هفتگی میشه!:D

آخرین ویرایش:
فصل اولش هم اپیزودهاش با هم اومد، اما فصل دوم «هفتگی» بطور کلی نیست :D ؛ ۴ تاشو همون روز سریع میدن، باقیش هفتگی میشه!:D

چون بویز تنها سریال آمازونه که نسبت به بقیه تولیداتش تعداد بینندگانش بالا هست و برای کلاس گذاشتن اینکه بگه سریالم محبوب شده، اومده صرفا برای این سریال هفتگی پخش کنه! حالا صبر کن برای ارباب حلقه ها چه صیفه ای میخواد پیاده کنه!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or