TV Center

از امشب میخوام یه سریال خارجی شروع کنم
اما از فیلمو همرو میبینم
لطف میکنید بگید واسه شروع چیو ببینم

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
حداقل میگفتی چه ژانری دوست داری :|
از فیلیمو میبینی؟ دوبله باشه که ارزش سریال نصف میشه

• Like
Reactions: SleepyTurtel
آره دوبله
ژانر خیلی مهم نیست،ترسناک و علمی تخیلی علاقه ای ندارم

peaky blinders#:-S:-SSالبته این دوبله شده زیاد جالب نمیشه
vikings
مستر روبات
sherlock holmes
sharp objects
money heist
power
narcos
بتر کال سال
homeland
the last kingdom
banshee
Ozark
The soperanos
wire
Succession
see
min hunter
True detective
leftovers
Killing eve
Board walk empire
gomorah
برکینگ بد هم دیدی حتما
به ترتیب کیفیت ننوشتم

آره دوبله

سریال Narcos رو ببین. دوبلش عالیه! چون توسط یک موسسه اختصاصی دوبله شده، ترجمه نزدیک تری به زبان مبدا داره!

آره دوبله

به دوبلش کاری ندارم اما سانسور فیلیمو از صدا و سیما بدتره بنظرم :D چون آرشیوش خیلی گندس و حوصله ندارن مثل صدا و سیما بشینن واسه همه سریالا یقه و آستین بزارن خیلی از صحنه هارو کلا پاک میکنن مخصوصا اینایی که ناشناخته تر هستن.
سر سریال Community خونه نبودم حجمم نداشتم دانلود کنم گفتم بزار چندتا اپیزود از فیلیمو ببینم زده بود نصف اپیزودو حذف کرده بود نفهمیدم چی شد برگشتم خونه از نو دیدم دوباره، هی با خودم میگفتم چرا اینقد زود تموم میشه هر قسمتش :D

آخرین ویرایش:
به دوبلش کاری ندارم اما سانسور فیلیمو از صدا و سیما بدتره بنظرم :D چون آرشیوش خیلی گندس و حوصله ندارن مثل صدا و سیما بشینن واسه همه سریالا یقه و آستین بزارن خیلی از صحنه هارو کلا پاک میکنن مخصوصا اینایی که ناشناخته تر هستن.
سر سریال Community خونه نبودم حجمم نداشتم دانلود کنم گفتم بزار چندتا اپیزود از فیلیمو ببینم زده بود نصف اپیزودو حذف کرده بود نفهمیدم چی شد برگشتم خونه از نو دیدم دوباره، هی با خودم میگفتم چرا اینقد زود تموم میشه هر قسمتش :D
والا بخاطر راحتیش رو اندروید تی وی میخوام ازش ببینم :دی

آره دوبله

the mentalist بدک نیس person of interest نمیدونم دوبله اس یا نه ولی همه چی تمومه داستان موسیقی هیجان شخصیت مستر ریس یکی از بهتریناس
فقط بازیگرای زنش خوب نیست :|

• Like
Reactions: saeed_sg
اقا از بین park and rec و curb کدومو ببینم؟
Parks and rec عامه پسند تره، شخصیتای خیلی خوبی داره، سبکش تقریبا مثل آفیس هست سازنده هاشم یکین اگه از اون خوشت میاد احتمالا اینم خوشت میاد.
Curb ـم سلیقه ایه، من خودم عاشقشم اما خیلیا رو دیدم همون اوایل دراپ کردن اما معمولا Seinfeld فنا خوششون میاد چون اینم زیاد داستان خاصی نداره و متریالاش مثل ساینفلد هست نویسندشم که لری دیویده نویسنده ساینفلد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or