امروز داشتم تو اینستاگرام میچرخیدم
این کلیپ از سریال ناوارو دیدم
عجب روزگاری بود ?
چه موزیک قشنگی داره واقعا ?
آدم حال میکنه
سازنده این موزیک کیه؟
آهنگساز: Serge Perathoner
امروز داشتم تو اینستاگرام میچرخیدم
این کلیپ از سریال ناوارو دیدم
عجب روزگاری بود ?
چه موزیک قشنگی داره واقعا ?
آدم حال میکنه
سازنده این موزیک کیه؟
Da Ali G show حالا شبیه ساین فیلد نیست،اما کلا چون منم اهل کمدی ها هستم فکر میکنم حال کنیدوستان کمدی شبیه Seinfeld چی پیشنهاد میکنید؟ Curb و Always sunny رو دیدم.
The Society
I Am Not Okay With This
رو نت فلیکس کنسل کرده.
CALMAخوبه نتفلیکس سریال های بنجل شو داره کنسل میکنه!
CALMA
این I am not ... بنجل نبود سریال خوبی بود اتفاقا
یه بنجل های دیگه داره که صد برابر از این بدتره
من Derek Cianfrance رو دوست دارم ولی حس میکنم سریالی که یک بازیگر دونقش اصلیشو بازی کنه یه جورایی آبدوغیه ولی احتمالا ببینمش.درام I know this much is true و تازه تموم کردم
بعد از مدتها یه درام کامل روانشناختی با چاشنی مالیخولیایی که چقد هم غمگینه!
بنظر من لیاقت خیلی بیشتر از نمره ۸.۲ تو imdb رو داره نمیدونم چرا این نمره رو گرفته در مقابل سریالای دیگه که حرفی واسه گفتن ندارن ولی نمرشون بیشتره!
بازیها عالی، ( بهترین بازی عمر مارک روفالو)جای دو کاراکتر همزمان بازی میکنه سینماتوگرافی درجه یک، نویسندگی حرف نداره. دیگه چی بگم! ۶ قسمت که سریع تموم میشه.
درام I know this much is true و تازه تموم کردم
بعد از مدتها یه درام کامل روانشناختی با چاشنی مالیخولیایی که چقد هم غمگینه!
بنظر من لیاقت خیلی بیشتر از نمره ۸.۲ تو imdb رو داره نمیدونم چرا این نمره رو گرفته در مقابل سریالای دیگه که حرفی واسه گفتن ندارن ولی نمرشون بیشتره!
بازیها عالی، ( بهترین بازی عمر مارک روفالو)جای دو کاراکتر همزمان بازی میکنه سینماتوگرافی درجه یک، نویسندگی حرف نداره. دیگه چی بگم! ۶ قسمت که سریع تموم میشه.
بلاد لاین پتانسیل سوخته نتفلیکسه آدم فصل اول میبینه انگاری تو HBO هستی فصل دو یه دفعه میره تو CW انقدر تفاوت دارهدیگه بنجل ترینش سیزده دلیل بود که کارشو یه سر کرد. Cursed هم کنسل میشه! خوب هایی داشته که کنسل و بی خودی تموم کرده؛ مثل مارکو پولو یا بلادلاین یا هفت ثانیه....
بلاد لاین پتانسیل سوخته نتفلیکسه آدم فصل اول میبینه انگاری تو HBO هستی فصل دو یه دفعه میره تو CW انقدر تفاوت داره