TV Center

3 . سریال Lost in Space محصول سال 2018 ، سریالی خانوادگی و سرگرم کننده که با بازی خوب بازیگران کمتر شناخته شده خودش باعث شد برام به یکی از بهترین سریالها در سبک علمی / تخیلی تبدیل بشه ، با اینکه ربطی بهم ندارن ولی برای من اندکی طعم داینو کرایسیس هم داشت .

161156

فصل اول افتر After Life رو دیدم.
سریال خوبی بود.
ولی اصلا در اون حدی نبود که ملت براش جامه‌ها دریده بودند.
برای من اصلا تازگی نداشت و چیزی خاصی نبود ولی باالین‌حال از دیدنش لذت بردم.
امشب هم فصل دوم رو شروع می‌کنم.

درام I know this much is true و تازه تموم کردم
بعد از مدتها یه درام کامل روانشناختی با چاشنی مالیخولیایی که چقد هم غمگینه!
بنظر من لیاقت خیلی بیشتر از نمره ۸.۲ تو imdb رو داره نمیدونم چرا این نمره رو گرفته در مقابل سریالای دیگه که حرفی واسه گفتن ندارن ولی نمرشون بیشتره!
بازیها عالی، ( بهترین بازی عمر مارک روفالو)جای دو کاراکتر همزمان بازی میکنه سینماتوگرافی درجه یک، نویسندگی حرف نداره. دیگه چی بگم! ۶ قسمت که سریع تموم میشه.

CALMA

این I am not ... بنجل نبود سریال خوبی بود اتفاقا :D
یه بنجل های دیگه داره که صد برابر از این بدتره :D

دیگه بنجل ترینش سیزده دلیل بود که کارشو یه سر کرد. Cursed هم کنسل میشه! خوب هایی داشته که کنسل و بی خودی تموم کرده؛ مثل مارکو پولو یا بلادلاین یا هفت ثانیه....

• Like
Reactions: saeed_sg
بنظر من لیاقت خیلی بیشتر از نمره ۸.۲ تو imdb رو داره نمیدونم چرا این نمره رو گرفته در مقابل سریالای دیگه که حرفی واسه گفتن ندارن ولی نمرشون بیشتره!
بازیها عالی، ( بهترین بازی عمر مارک روفالو)جای دو کاراکتر همزمان بازی میکنه سینماتوگرافی درجه یک، نویسندگی حرف نداره. دیگه چی بگم! ۶ قسمت که سریع تموم میشه.
من Derek Cianfrance رو دوست دارم ولی حس میکنم سریالی که یک بازیگر دونقش اصلیشو بازی کنه یه جورایی آبدوغیه :D ولی احتمالا ببینمش.

شاید به خاطر تلخی خیلی زیادشه ولی واقعاً عالیه سریال و واقعاً بهترین بازی زندگی مارک رافلو.
پیشنهاد می کنم رمانش رو هم بخونین، تفاوت های جزئی داره با سریال.

• Like
Reactions: saeed_sg
دیگه بنجل ترینش سیزده دلیل بود که کارشو یه سر کرد. Cursed هم کنسل میشه! خوب هایی داشته که کنسل و بی خودی تموم کرده؛ مثل مارکو پولو یا بلادلاین یا هفت ثانیه....
بلاد لاین پتانسیل سوخته نتفلیکسه آدم فصل اول میبینه انگاری تو HBO هستی فصل دو یه دفعه میره تو CW انقدر تفاوت داره :دی

بلاد لاین پتانسیل سوخته نتفلیکسه آدم فصل اول میبینه انگاری تو HBO هستی فصل دو یه دفعه میره تو CW انقدر تفاوت داره :D

فصل دومش بعضی وقت ها از فصل اول بهتر میشه ولی فصل سوم کلا آب قطعه! بن مندلسون تنها بخاطر هشت دقیقه حضور تو کل فصل دوم جایزه امی بهترین بازیگر مکمل گرفت.

.................
Penny Dreadful: City of Angels: Cancelled; No Season Two for Showtime TV Series - canceled + renewed TV shows - TV Series Finale

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or