TV Center

سلام
یه سریال خوبِ فرانسوی زبان برای یادگیری زبان فرانسوی و تقویا اون لطفا معرفی کنید.

[اگر سریال خوب نیست بچسبم به سینمای فرانسه، از دهه پنجاه تا هشتاد اونقدر فیلم خوب دارن...]

Section Zero
The Returned

• Like
Reactions: Alkazar
نتفلیکس Altered Carbon رو کنسل کرد ...

من همون فصل اول چند قسمت دیدم گفتم چرت و پرتی بیش نیست

====

چند وقتی دارم وایر و میبینم! خیلی خوبه قشنگ مدیوم تلویزیون هست

ولی فکرمیکنم یکسری جاها، یکسری چیزا رو پشت سره میذاره ولی به صورت کلی خیلی خوبه تا اواسط فصل سوم

سریال Banshee رو تموم کردم واقعا عجب چیزی بود... آنتی هیروی مورد علاقه من :))

شدیدا منتظر فصل دوم The Boys هستم

با اینکه فصل پنجم لوسیفر رو هم گرفتم ولی ترجیح میدم The Umbrella Academy رو اول ببینم :)

• Like
Reactions: saeed_sg
چند وقتی دارم وایر و میبینم! خیلی خوبه قشنگ مدیوم تلویزیون هست

ولی فکرمیکنم یکسری جاها، یکسری چیزا رو پشت سره میذاره ولی به صورت کلی خیلی خوبه تا اواسط فصل سوم

منظورت چی هست که یکسری جاها رو پشت سر میذاره؟! داری به نکته منفی وایر اشاره می کنی؟ یعنی آن چنان تصویر واضحی از اتفاقات پشت پرده مسائل نمی گذاره؟

وایر حقیقی ترین تصویر را پیرامون اتفاقات پشت پرده سیاسی، اقتصادی، آموزش و پرورش، قضایی و امنیتی میذاره. هرگز طفره نمی ره و سیاه نمایی هم نمیکنه. حقیقت شهر بالتیمور را با خلق یک قصه دراماتیک به نمایش می گذاره. نگاه کن، لذت ببر و بیخودی ایراد الکی نگیر! خیلی خیلی سخت میشه از وایر ایراد فنی در قصه پردازی و شخصیت پردازی هایش گرفت. شاید به همین دلیله که بهترین سریال تاریخ هست!

• Like
Reactions: navid+267
منظورت چی هست که یکسری جاها رو پشت سر میذاره؟! داری به نکته منفی وایر اشاره می کنی؟ یعنی آن چنان تصویر واضحی از اتفاقات پشت پرده مسائل نمی گذاره؟

وایر حقیقی ترین تصویر را پیرامون اتفاقات پشت پرده سیاسی، اقتصادی، آموزش و پرورش، قضایی و امنیتی میذاره. هرگز طفره نمی ره و سیاه نمایی هم نمیکنه. حقیقت شهر بالتیمور را با خلق یک قصه دراماتیک به نمایش می گذاره. نگاه کن، لذت ببر و بیخودی ایراد الکی نگیر! خیلی خیلی سخت میشه از وایر ایراد فنی در قصه پردازی و شخصیت پردازی هایش گرفت. شاید به همین دلیله که بهترین سریال تاریخ هست!

اسپویل وایر

ببین یک موردی که خیلی تو ذهنم موند اینکه تو فصل اول عمر مرتکب یک قتلی میشه (اعضای استرینگ بل رو میکشه) و پرونده قتلی به وجود میاد، ولی به خاطر اینکه تو یک دادگاه دیگه میخواد بره شهادت بده، بانک به همکارش میگه فعلا بیخیال پرونده بشو و اون پرونده ما تموم شد قاتل رو بهت تحویل میدیم و خب بعد هیچی نشد!
مخصوصا به خاطر این تو چشمم هست که نقش عمر فصل سوم خیلی زیاد شده و یکجورایی فکر میکنم به سمت رستگاری داره قدم برمیداره!

Last edited by a moderator:
اسپویل وایر

ببین یک موردی که خیلی تو ذهنم موند اینکه تو فصل اول عمر مرتکب یک قتلی میشه (اعضای استرینگ بل رو میکشه) و پرونده قتلی به وجود میاد، ولی به خاطر اینکه تو یک دادگاه دیگه میخواد بره شهادت بده، بانک به همکارش میگه فعلا بیخیال پرونده بشو و اون پرونده ما تموم شد قاتل رو بهت تحویل میدیم و خب بعد هیچی نشد!
مخصوصا به خاطر این تو چشمم هست که نقش عمر فصل سوم خیلی زیاد شده و یکجورایی فکر میکنم به سمت رستگاری داره قدم برمیداره!

عمر اصلی ترین مهره سریال وایر است؛ ترکیب شخصیت پردازی او از الگوهای شکسپیری گرفته شده و ازتیپ و رفتار و مکانیزم هم شبیه رابین هود است. البته شخصیت مورد علاقم نبوده. یادمه هرگز ماموران با قاطعیت و مدرک کافی عمر را مظنون اصلی پرونده مرگ اعضای استرینگ بل قلمداد نمی کنن و عمر هم سعی میکنه با مظلوم نمایی این مسئله را لاپوشانی کنه. بله عمر ازش در دادگاه به عنوان شاهد استفاده میشه و اون سکانس دادگاه یکی از بهترین سکانس هاست. پرونده قتل به وجود میاد، شک ها به سمت عمر است ولی هرگز تبدیل به مدرک و سرنخ نمی شود! جیمی، بانک و اعضای گروه تجسس می دانند که عمر از گنگ ها مواد می دزدد و آن را به افراد ندار می دهد. بعد خودت می بینی که در پایان فصل اول عمر با همان چهره گانگستری به شهر بالتیمور برمی گرده. چون مک نالتی به این علت که عمر شاید مورد هدف استرینگ بل قرار نگیره او رو با اتوبوس به خونه مادربزرگش میبره (اشتباه نکنم!) عمر نقش بسیار پررنگی داره و هرگز هم مثل فرشتگان رستگار نمیشه! منتظر اون لحظه WTF باش (فصل پنجم!) به نظرم ایراد نیست. ایراد فاحش تر از پلات هول والتر وایت در بریکینگ بد نیست!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Cj_sa and Ali Venom
موفقیت سریال ویچر کارش خودش رو کرد
نتفلیکس داره یـ سریال از RE میسازه !!!

View attachment 162469

ظاهرا داستانش در مورد دخترای البرت وسکر ـه :|

نزدیک به ۲ ساله که داره در مورد این سریال شایعه منتشر میشه و بالاخره تایید شد!:D:|

و دقیقا از سال ۲۰۱۴ شایعه شده بود که یه سریال در مورد رزیدنت اویل قراره ساخته شه؛ اما این چیزی که داره نتفلیکس میسازه، اصلا ربطی به مجموعه رزیدنت اویل نداره!

'Resident Evil' TV Series Officially a Go at Netflix | Hollywood Reporter

The Netflix series will tell its new story across two timelines. In the first, 14-year-old sisters Jade and Billie Wesker are moved to New Raccoon City. A manufactured, corporate town, forced on them right as adolescence is in full swing. But the more time they spend there, the more they come to realize that the town is more than it seems and their father may be concealing dark secrets. Secrets that could destroy the world. The second, more than a decade into the future sees less than 15 million people left on Earth. And more than 6 billion monsters — people and animals infected with the T-virus. Jade, now 30, struggles to survive in this new world, while the secrets from her past — about her sister, her father and herself — continue to haunt her.

چه پلات مصخره ای LOL نخواستیم .....

شاید به همین دلیله که بهترین سریال تاریخ هست!
هر چی جلوتر می‌رم این صفت "بهترین" بیشتر از قبل مفهوم و کاربردش رو از دست می‌ده و برام بی‌معنا می‌شه‌. من می‌تونم بگم سریال A جزو بهترین سریالایی هست که دیدم، یا شاید بتونم بگم سریال B سریال موردعلاقه‌م هست، ولی بهترین بودن و نبودنش دیگه برام قابل اندازه‌گیری نیست‌. مشابه همون حرفی‌ که وودی الن راجب مراسم اسکار و جوایزش زده:

"برنده شدن Annie Hall تو مراسم اسکار به معنای بهترین بودنش نیست. به معنای اینه که تو اون مراسم محبوب‌تر بوده. به نظر من بهترین بودن یه فیلم رو نمی‌شه قضاوت کرد. ولی بهترین بودن یه دونده رو می‌شه قضاوت کرد، چون می‌تونی ببینی کی زودتر از خط پایانی گذر کرده. من لقب "بهترین" بودن تو همچین مسابقه‌ای رو ترجیح می‌دم، چون می‌تونم خودمو لایق اون لقب بدونم."

The Netflix series will tell its new story across two timelines. In the first, 14-year-old sisters Jade and Billie Wesker are moved to New Raccoon City. A manufactured, corporate town, forced on them right as adolescence is in full swing. But the more time they spend there, the more they come to realize that the town is more than it seems and their father may be concealing dark secrets. Secrets that could destroy the world. The second, more than a decade into the future sees less than 15 million people left on Earth. And more than 6 billion monsters — people and animals infected with the T-virus. Jade, now 30, struggles to survive in this new world, while the secrets from her past — about her sister, her father and herself — continue to haunt her.

یه ذره هم تغییر تو داستانش ندادن!:D

همین داستان یه سال پیش بود که لیک شده بود.:D

'Resident Evil' TV Series Officially a Go at Netflix | Hollywood Reporter

چه پلات مصخره ای LOL نخواستیم .....
ولی واقعا خیلی حرفه همچین سورس متریال، سناریوهای احتمالی و شخصیتای جذابی داشته باشی بعد اونوقت خلاصه داستان اثر جدیدت انقدر Meh باشه. کاش بجای این، مثل کسلوینیا یه انیمیشن دارک و مشتی می‌ساختن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or