VENOMEM
کاربر سایت
720 x264 نمیشه؟من مینی سریال پنج قسمته Mildred Pierce رو با کیفیت 720p x265 میخوام. تو نت گشتم؛ تنها دو تا سایت Imovie-DL و 30nama این سریال رو با این کیفیت دارند
720 x264 نمیشه؟من مینی سریال پنج قسمته Mildred Pierce رو با کیفیت 720p x265 میخوام. تو نت گشتم؛ تنها دو تا سایت Imovie-DL و 30nama این سریال رو با این کیفیت دارند
کی گفت تموم شد؟ دو قسمت دیگه هست، این فصل ۱۳ قسمتهاقا کسی خبر از فصل سوم هارلی کوین داره؟ امروز فصل دوم تموم شد
لینکای اون رو دارم.720 x264 نمیشه؟
کسی سریال power نگاه کرده؟
من 1 فصل دیدم جالب بود ولی شنیدم رفته رفته افت میکنهمن دارم میبینم ، سریال خوب و سرگرم کننده ای هست ... فعلا که از دیدنش لذت بردم .
من 1 فصل دیدم جالب بود ولی شنیدم رفته رفته افت میکنه
تا کجا نگاه کردی؟
دیدم بحث سوپرانوز شد، منم نظرمو بگم که ۳ تا سریال برکینگ بد، سوپرانوز و وایر که از نظر جنس درام شباهت هایی هم با هم دارن، با اختلاف بهترین ساخته های تلوزیون هستن.
(ضمن احترام به مستر روبات و هانیبال و ۴ فصل اول گات و ...)
برکینگ بد که شاهکار ابدی تلوزیون هستش رو همه دیدن و اگه ازش خوشتون اومد، توصیه میکنم هر ۲ تای دیگه رو هم ببینید که برا دوران "پیش از لاست" سریال های تلوزیونی هستن و برا همینم متاسفانه نسبتا کمتر شناخته شده ان بین کاربرای ایرانی.
بعد از اون راز مهمی که آشکار شد و بسته شدن اون قضیه، فصل دو با افت وحشتناکی مواجه میشه. «ویندوم اِرل» با اختلاف نچسبترین و مضخرفترین شخصیت این سریالـه. قسمتهای بعدی رو تحمل کن تا با دیدن «Twin Peaks: The Return» به اوج لذت روحی و روانی برسیاز اپیزود دهم فصل دوم به بعد تویین پیکس، تویین پیکس سابق نیست؟
تا شروع فصل سوم خیر اصلا قرار نبود این اپیزود ها تا جایی که میدونم وجود داشته باشن ولی خب چماق ABC بالا سر دیوید لینچ بودهاز اپیزود دهم فصل دوم به بعد تویین پیکس، تویین پیکس سابق نیست؟