TV Center

دیدم بحث سوپرانوز شد، منم نظرمو بگم که ۳ تا سریال برکینگ بد، سوپرانوز و وایر که از نظر جنس درام شباهت هایی هم با هم دارن، با اختلاف بهترین ساخته های تلوزیون هستن. :D
(ضمن احترام به مستر روبات و هانیبال و ۴ فصل اول گات و ...)
برکینگ بد که شاهکار ابدی تلوزیون هستش رو همه دیدن و اگه ازش خوشتون اومد، توصیه میکنم هر ۲ تای دیگه رو هم ببینید که برا دوران "پیش از لاست" سریال های تلوزیونی هستن و برا همینم متاسفانه نسبتا کمتر شناخته شده ان بین کاربرای ایرانی.

من 1 فصل دیدم جالب بود ولی شنیدم رفته رفته افت میکنه
تا کجا نگاه کردی؟

تا آخر فصل دو ... نمره های IMDB همه قسمت هاش رو دیدم ، فقط تو فصل آخر دو سه قسمت داره که نمره های پایینی گرفته وگرنه بیشتر اپیزودها نمره های خیلی بالایی گرفته ... اکثر سریال ها رفته رفته افت میکنن به جز چند تا سریال مثل برکینگ بد که همه فصل ها شاهکار هستن ... تو مایه های سریال پاور حتما سریال sons f anarchy رو اگه ندیدی ببین .

• Like
Reactions: VENOMEM
به بهانه نزدیک شدن به ریلیز فصل آخر Dark ، :((:((=(( دوباره دارم میبینم از اول که به قول معروف « آنچه گذشت... » اساسی داشته باشم. لامصب چیه ... بار دومم جذابه....مغر آدم دود میشه... Well Done...!!!!
کلا مقوله زمان و سفر در زمان و تناقض و... مسائلیه که مغز آدمو خیلی درگیر میکنه... حتی از هر نظر و زاویه و دید و سلیقه که بش نگاه کنی ..!!!

دیدم بحث سوپرانوز شد، منم نظرمو بگم که ۳ تا سریال برکینگ بد، سوپرانوز و وایر که از نظر جنس درام شباهت هایی هم با هم دارن، با اختلاف بهترین ساخته های تلوزیون هستن. :D
(ضمن احترام به مستر روبات و هانیبال و ۴ فصل اول گات و ...)
برکینگ بد که شاهکار ابدی تلوزیون هستش رو همه دیدن و اگه ازش خوشتون اومد، توصیه میکنم هر ۲ تای دیگه رو هم ببینید که برا دوران "پیش از لاست" سریال های تلوزیونی هستن و برا همینم متاسفانه نسبتا کمتر شناخته شده ان بین کاربرای ایرانی.

1. شباهتی به جز تکیه بر "دنیای جرم و جنایت زیر زمینی" و "همزمان بودن پخششان از شبکه HBO"، شباهتی بین سوپرانوها و وایر نیست. هر دو سریال کمک بسزایی در تاثیر گذاری بر سناریو نویسی سریال گذاشتند. سوپرانو بسیار شخصیت محور است و به قول یک مدرس، تیپ شخصیت تونی و حوادثی که محور این شخصیت رخ می دهد؛ Depth هستند. در طول شش فصل، انواعی از ویژگی های اخلاقی ورفتاری تونی می بینیم که این خصلت های شخصیتی اش بر کارکرد قصه تاثیر می گذارند. وایر در نگاه اول به نظر می رسد که قرار است داستان حول محور مک نالتی باشد ولی رفته رفته قصه گسترده شده و کل جامعه را در برمی گیرد. این در بخش Breadth قرار دارد. در فصل چهارم سریال وایر چنین موردی به اوج خود می رسد. بریکینگ بد شایسته ترین مثال Depth و بهترین نمونه پسا سوپرانو است ولی خیلی کم سریالی پس از وایر ساخته شده که دیدگاه کلیتی به قضایا داشته باشد. GOT تا حدودی موفق شد ولی کم و کاستی های فصل های پایانی، هسته روایی را از دست داد و شنیده ام The Expanse آمازون هم در همین راستا است.

2. متاسفانه قضیه برعکس شده و خیلی ها رو می شناسم که سوپرانوها و (و اندکی وایر ) را دیده اند ولی لاست را ندیدند. (من خودم فقط فصل اول لاست را دیدم!) دیگه اینقدر دسترسی به منابع تولید محتوا پیرامون برترین سریال های تاریخ در سایت های ایرانی و خارجی زیاد هست که بعید به نظر برسد مخاطب از بین آن ها سوپرانو را انتخاب نکند. همین تاپیک یکهو در فوران سوپرانو قرار گرفت.

از اپیزود دهم فصل دوم به بعد تویین پیکس، تویین پیکس سابق نیست؟
بعد از اون راز مهمی که آشکار شد و بسته شدن اون قضیه، فصل دو با افت وحشتناکی مواجه میشه. «ویندوم اِرل» با اختلاف نچسب‌ترین و مضخرف‌ترین شخصیت این سریالـه. قسمت‌های بعدی رو تحمل کن تا با دیدن «Twin Peaks: The Return» به اوج لذت روحی و روانی برسی :D

پ.ن: «Twin Peaks: Fire Walk with Me» و «Twin Peaks: The Missing Pieces» رو هم حتما ببین. بذر یک سری از مسائل مهم در «Twin Peaks: The Return»، در این دو فیلم کاشته میشه.

از اپیزود دهم فصل دوم به بعد تویین پیکس، تویین پیکس سابق نیست؟
تا شروع فصل سوم خیر اصلا قرار نبود این اپیزود ها تا جایی که میدونم وجود داشته باشن ولی خب چماق ABC بالا سر دیوید لینچ بوده :|:D

فقط قبل شروع فصل سه اون دوتا فیلم دیوید در باره این دو تا فصل تویین پیکس ببین که کلا اون داستانی که مدنظر خودش بوده رو ارائه میکنه بعد فصل سه استارت بزن
==
ویرایش :این آرش بالاییه کاملا بهتر توضیح داده و من ندیده بودم پستشو :دی هر آرشی میبینم فک میکنم خودم هستم بخاطر همین زیاد دقت نمیکنم :دی

الان تریلر سریال ( تهران ) دیدم ساخته کشور اسرائیل :دی
ماجراش اینه یک زن برای جاسوسی و هک سیستم های امنیتی ایران وارد تهران شده و تا جنگنده ها به تهران حمله کنند
بازیگرهاش فارسی تمیز صحبت میکنند و نشان میده ایرانی هستند ( یکیشون نوید نگهبان بود )

کل فیلم را در شهر سینمایی در یونان که ساختند فیلمبرداری کردند .. جزییات خوب توجه کرده بودند مثلا صندوق صدقه هم بود خخخخ

اپل تی وی امیتازش خریده و در اینده میشه دیدش
باحال بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or