یه درام خانوادگی به شدت کند، بزرگسالانه و یه یاد موندنی با بهترین پایان تاریخ. من شخصیتهاش رو خیلی دوست داشتم. اما توجه کن که بعیده بتونی روزی بیشتر از یک قسمت ببینی.امت سلام
کسی سریال Six Feet Under رو دیده؟ چطوره؟
چیزیو که مردم انتخاب کنن مفت نمیرزه مثلا با گذاشتن گات تو این لیست اصلا یک درصد کسی احتمال میده چیز دیگه ای شانس داشته باشه؟ همون The Wire یا Curb ـم شانسی اومدن بالا چون مقابلشون سریال پرطرفداری نبوده مثل سمت راست.View attachment 149066
میخواستم بزارم بدون شرح ولی گفتم که آن قدر مایوس شدم که بخاطر تماشاگران تینجری و تازه وارد HBO، باعث شد که به طرز فاجعه باری سوپرانوها به دست چرنوبیل حذف شود و وایر هم به دست وست ورد. خب فن های گات حداقل توی این زمینه برنده شدن!
ممنونم.یه درام خانوادگی به شدت کند، بزرگسالانه و یه یاد موندنی با بهترین پایان تاریخ. من شخصیتهاش رو خیلی دوست داشتم. اما توجه کن که بعیده بتونی روزی بیشتر از یک قسمت ببینی.
sharp objects هم مینی سریال خوبیهممنونم.
من دو هفته پیش سوپرانوز رو تموم کردم.
و چون اول مرداد کنکور ارشد دارم، دیگه سراغ سریال بلند نمیرم تا کنکور.
این روزا فقط موقع ناهار و شام، سریالای کوتاه میبینم، آتلانتا رو تموم کردم دو فصلش رو، الان دارم فصل آخر بوجک رو میبینم و بعدش هم فصل دوم هارلی کویین.
بعد کنکور میخوام سریالای بلند درجه یک رو ادامه بدم.
تو فهرستم اینا هست:
Rectify
The Wire
Boardwalk Empire
Mad Men
Twin Peaks
Siuts
Six Feet Under
که خب روزی یک قسمت یا دو قسمت ببینم، تا پایان سال یا بهار آینده تامین میشم.
البته دکستر رو هم کامل دارم چند ساله؛ ولی خیلی از پایانش بد شیندم؛ سمتش نرفتم.
تکمله: آتلانتا رو دریباید که خیلی خوبه! دارم/کمدی هست و کمدیش هم طنز تلخه. دو فصل فقط اومده ازش فقط. فصل اولش طنر بیشتری داشت از فصل دوم.
اون قسمت ششم فصل دوم، Teddy Perkins، لعنتی یه چیز عجیب ترسناکی بود! فکم افتاد!
اون شخصیت داریوس خیلی خوبه!
آقا برو سراغ دکستر. پایانش در حد فصول قبلش نبود ولی این سال ها از بس پایان های افتضاح داشتیم دیگه به چشم نمیاد . حیفه نبینی اش 6 فصل اول در حدی هستن که اون دو تا فصل رو هم زیر سیبیلی در کنیممنونم.
این روزا فقط موقع ناهار و شام، سریالای کوتاه میبینم، آتلانتا رو تموم کردم دو فصلش رو، الان دارم فصل آخر بوجک رو میبینم و بعدش هم فصل دوم هارلی کویین.
تو فهرستم اینا هست:
Rectify
The Wire
Boardwalk Empire
Mad Men
Twin Peaks
Siuts
Six Feet Under
تکمله: آتلانتا رو دریباید که خیلی خوبه! دارم/کمدی هست و کمدیش هم طنز تلخه. دو فصل فقط اومده ازش فقط. فصل اولش طنر بیشتری داشت از فصل دوم.
من یه فصل دیدم و چندان خوشم نیومد ولی اکثرا میگن خوبهسلام رفقا
میگم این son of anarchy ارزش وقت صرف کردن داره یا نه؟
suits رو نبین. ارزش وقت رو نداره.ممنونم.
تو فهرستم اینا هست:
Rectify
The Wire
Boardwalk Empire
Mad Men
Twin Peaks
Siuts
Six Feet Under
هنر فی ذاته خوبه ولی حواسمون باشه میخوان با این چیزا یکسری موارد مثل عرق به وطن رو واسمون بیمعنی کنند...الان تریلر سریال ( تهران ) دیدم ساخته کشور اسرائیل
ماجراش اینه یک زن برای جاسوسی و هک سیستم های امنیتی ایران وارد تهران شده و تا جنگنده ها به تهران حمله کنند
بازیگرهاش فارسی تمیز صحبت میکنند و نشان میده ایرانی هستند ( یکیشون نوید نگهبان بود )
کل فیلم را در شهر سینمایی در یونان که ساختند فیلمبرداری کردند .. جزییات خوب توجه کرده بودند مثلا صندوق صدقه هم بود خخخخ
اپل تی وی امیتازش خریده و در اینده میشه دیدش
باحال بود
چرا؟ به نظر جالب میومد قسمتای اولشsuits رو نبین. ارزش وقت رو نداره.
بقیه قسمتاش هم همونه. ماجراهایی که پیش میاد خاله زنکیه بیشترشون. به نظرم اگه سریال خوب دیگه ای نمونده میشه رفت سراغش.چرا؟ به نظر جالب میومد قسمتای اولش
فقط شوخیاش خیلی بی مزه بودن
دیدمش پارسال.sharp objects هم مینی سریال خوبیه
یه مشکل دیگه هست، اینه که من پنج سال سریال رو گرفتم از رفیقم و 480p بود. حس دانلود دوبارش برایی 720 نیست!آقا برو سراغ دکستر. پایانش در حد فصول قبلش نبود ولی این سال ها از بس پایان های افتضاح داشتیم دیگه به چشم نمیاد . حیفه نبینی اش 6 فصل اول در حدی هستن که اون دو تا فصل رو هم زیر سیبیلی در کنی
چون حقوقیه و وکیل و دادگاه داره میرم پیاش.suits رو نبین. ارزش وقت رو نداره.
خیلی قشنگه ببین حتماسلام رفقا
میگم این Sons Of Anarchy ارزش وقت صرف کردن داره یا نه؟
سلام رفقا
میگم این Sons Of Anarchy ارزش وقت صرف کردن داره یا نه؟