mostafawarcraf
کاربر سایت
Parks and Recreationکسی سریالی مثل office نمیشناسه؟ خیلی باهاش حال کردم
چقدر هم Sword خوش سلیقه هست
CURSED (Katherine Langford) | Trailer | Netflix
دقیقا، همین قضیش ارزششو برام خیلی بالا برد.نه شخصیتا خیلی آدمای خاص و عجیب غریبی مثل توماس شلبی هستن و همشون آدمای عادین
خب Saber خیلی سال پیش همچین حرکتی رو زده، الان باز جو میگیرشون که ایده فوق اورجینالی زدن
CURSED (Katherine Langford) | Trailer | Netflix
تا حالا ندیده بودم اسم بازیگر رو توی تیتر تریلرهاش بیاره نتفلیکس
دقیقا، همین قضیش ارزششو برام خیلی بالا برد.
سریال اصلا سعی نداره از شخصیتا یک هیروی غیر واقعی بسازه که همه انتظار دارن بسازه نمونش:
همین باعث میشه سریال خیلی حس رئال بودن رو القا کنه که حتی اگه یک اپیزود تونی 40 دقیقه بشینه ای جی رو نصیحت کنه هم بازم میشینی میبینی و خسته کننده هم نمیشهدکتر ملفی موقعی که مورد تجاوز قرار گرفت خیلی راحت میتونستن دوتا اپیزود از تونی یک قهرمان بسازن و گندش کنن که برعکس همونجا قضیه رو تموم کردن و برگشتن سر داستان اصلیش.
View attachment 149066
میخواستم بزارم بدون شرح ولی گفتم که آن قدر مایوس شدم که بخاطر تماشاگران تینجری و تازه وارد HBO، باعث شد که به طرز فاجعه باری سوپرانوها به دست چرنوبیل حذف شود و وایر هم به دست وست ورد. خب فن های گات حداقل توی این زمینه برنده شدن!
از وقتی به تیموتی شالامی گفتن جایگزین آل پاچینو دیگه این چیزا عادی شدههمه چیز بشر داره به قهقرا میره!
View attachment 149066
میخواستم بزارم بدون شرح ولی گفتم که آن قدر مایوس شدم که بخاطر تماشاگران تینجری و تازه وارد HBO، باعث شد که به طرز فاجعه باری سوپرانوها به دست چرنوبیل حذف شود و وایر هم به دست وست ورد. خب فن های گات حداقل توی این زمینه برنده شدن!