mostafaskip
کاربر سایت
نه ادامه داره. تازه داستان اوج میگیره با پایان فصل اولتو فصل 1 تموم شده؟
نه ادامه داره. تازه داستان اوج میگیره با پایان فصل اولتو فصل 1 تموم شده؟
ای بابا من طاقت انتظار ندارمنه ادامه داره. تازه داستان اوج میگیره با پایان فصل اول
سلام
سلام
آقا من فصل یک و دو رو به زجر دیدم!
بااینکه خیلی با شخصیت اصلیش حال میکنم،
ولی
اونجوری که باید نتونستم با کلیت سریال ارتباط برقرار کنم!
فصول بعدیش هم به همین روال هست یا میتونه سر ذوق بیارتمون!؟
آقا این سریال Gangs of London رو به شدت پیشنهاد میکنم
خشونت و اکشن بسیار بالا و درجه یکی داره. پرداختن به شخصیت ها و شاخه و برگ دادن به داستان هم خیلی خوب کار شده و کلا یه اثر درجه یک از تلویزیون بریتانیاس
اصلا انتظار همچین کیفیتی رو نداشتم
امیدوارم که یک بار این شبکه های استریمی به جای ساختن سریال های متوسط از روی فیلم ها برن سراغ ادامه دادن کارهای خوبی مثل این سریال و هانیبال . سریال قشنگ ابهت و اعتبار از بین رفته این سری رو برگردوند. خیلی باحال بود .View attachment 144799
شبکه استارز فکر می کند که امکان احیا شدن سریال Ash Vs Evil Dead در شبکه های استریم وجود دارد.
این سریال در سال 2018 پس از پخش سه فصل کنسل شد.
بستگی به خودت داره . در کل سریال از فصل دوم به بعد یکم رو غلتک می افته . ولی خب من خودم یکی دو بار که سعی کردم ببینم سریال رو همون یکی دو قسمت اول ول کردم . اما دفعه ی اخر دیگه از همون فصل اول برام جذاب بود و همه فصل هاش لذت بخش بودنسلام
آقا من فصل یک و دو رو به زجر دیدم!
بااینکه خیلی با شخصیت اصلیش حال میکنم،
ولی
اونجوری که باید نتونستم با کلیت سریال ارتباط برقرار کنم!
فصول بعدیش هم به همین روال هست یا میتونه سر ذوق بیارتمون!؟
نمرات چیش پایین بوده؟هم نمراتش پایین بود هم داستا درست و حسابی نداشت
فیلمبرداری خیلی بد بود !
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمرات چیش پایین بوده؟
بلوری نمیاد؟ من دیدم همش hdtv زده بودسریال gangs of london رو امروز شروع و تموم کردم
اکشن خیلی خوبی داشت ولی با داستانش زیاد حال نکردم
بدجورم تموم کردن از هر شخصیتی خوشم اومد نفله شد هر کیم خوشم نیومد زنده موند
والا من فقط به 480 و 720 بودنش دقت میکنم زیاد حساس نیستمبلوری نمیاد؟ من دیدم همش hdtv زده بود
همین چند دقیقه پیش فصل 4و تموم کردم و واقعا به حرفت پی میبرمهمونجا در اوج باهاش خداحافظی کن...
فصل چهارم ادای دینی هست به هرچی فیلم هندیه!