mahdi-xbox
کاربر سایت
امشب دو قسمت اولش رو دیدم...این Space Force یا خیلی خوب میشه یا همین فصل فصل آخرش میشه
فرسنگ ها با آفیس و حتی Parks and Recreation فاصله داره!
امشب دو قسمت اولش رو دیدم...این Space Force یا خیلی خوب میشه یا همین فصل فصل آخرش میشه
99 خیلی خوبه.من زیاد دیدم بچه ها به laugh track کمدی هایی مثل فرندز گیر بدن ولی من به همون اندازه از سبک بیخود mockumentary هم بدم میاد.99 خوبیش اینه هیچ کدوم از این دو تا رو نداره.کستش هم عالیه.بروکلین 99 خیلی خوبه. چرا تا حالا سراغش نرفته بودم؟!
به جرات میتونم بگم این فیلم یکی از underrated ترین فیلم هاییه که تاحالا دیدم. همه چیش بی نظیر بود فقط نمیدونم سریالش قراره چجوری باشهیه فیلمی چند وقت پیش دیدم به اسم snowpiercer خیلی باهاش حال کردم چند وقت پیش داشتم سرچ میزدم دیدم دارن سریالشم میسازن و قسمت اولش اومده.شدیدا پیشنهادش میکنم.
برای منم عجیبه چرا خیلی هایپ نشد ولی واقعا فیلم خوبی بود.من 2 بار دیدمش و لذت بردم.سریال رو 2 قسمتش اومده من دیدم.قسمت اول یه کم تو حل و هوای فیلم بودمبه جرات میتونم بگم این فیلم یکی از underrated ترین فیلم هاییه که تاحالا دیدم. همه چیش بی نظیر بود فقط نمیدونم سریالش قراره چجوری باشه
تازه سریال پاراسایت خدا میدونه چی ازش در بیاد، به اونم من امیدی ندارم...تازه تیم این سریال قراره روی لایو اکشن وانپیس هم کار کنه...خداوند به چشم هایمان رحم کند.من این فلسفه سریال درست کردن از snowpiercer رو نمیفهمم
فیلم که خیلی خوش ساخت بود،داستان هم خیلی خوب توضیح داده میشد و پایان فیلم هم قطعی بود و نمیشد عوضش کرد. از اونور نصف بیشتر بازیگر های فیلم هم غربی بودن و میشه گفت کلا فیلم انگلیسی زبان بود
حالا به جز مسئله پول چرا سریال کردنش، نمیدونم واقعا
واقعا سریال خوش ساختی بود. امیدوارم نتفلیکس بره دنبالشView attachment 144799
شبکه استارز فکر می کند که امکان احیا شدن سریال Ash Vs Evil Dead در شبکه های استریم وجود دارد.
این سریال در سال 2018 پس از پخش سه فصل کنسل شد.
تو فصل 1 تموم شده؟آقا این سریال Gangs of London رو به شدت پیشنهاد میکنم
خشونت و اکشن بسیار بالا و درجه یکی داره. پرداختن به شخصیت ها و شاخه و برگ دادن به داستان هم خیلی خوب کار شده و کلا یه اثر درجه یک از تلویزیون بریتانیاس
اصلا انتظار همچین کیفیتی رو نداشتم