TV Center

متاسفانه طبق آخرین گفته فینچر، با سایر عوامل به نتیجه رسیدند که فصل سوم قرار است با تاخیری دو ساله پخش شود. گفته که در این مدت قصد دارد روی ساخت یک فیلم سینمایی تمرکز کند.
همین فصل دوم هم مگه دو سال بعد از فصل اول نیومد؟

• Like
Reactions: TheGodfather
نظرتون در موردش چیه؟ ارتباطی به فیلمش داره؟ به نظرتون میتونه موفق بشه؟

وقتی که دیمون لیندلوف (خالق The Leftovers) جز سازندگان و خالق اصلی سریال باشه، مگه میشه نظرمون در موردش منفی باشه.:D سریال هیچی ارتباطی با فیلمش نداره؛ ولی یه مدت شایعه شده بود که زک اسنایدر با HBO یه سری صحبت‌های رد و بدل کردند.:D و در مورد سوال سوم، به نظر من که زوده در موردش حرف بزنیم:D

=================================================================================
بله 26 اذر ماه همه قسمت هاش باهم منتشر میشه

according to CBR, today a representative for Netflix said that "The launch date for The Witcher has not yet been confirmed :D

این دارک کریستال رو از دست ندین.یکم ارتباط باهاش سخته چون با پاپت درستش کردن و ترجیح خودم به این بود که انیمیشن میبود ولی خوب داستانش واقعا عالیه.یکم داستانش و نوع روایتش شبیه ارباب حلقه هاست.واسه من یکی از بهترین سریال های امسال بود.
یک فیلم هم داره که اشتباه کردم نگاه کردم.بهتره دیده نشه.احتمالا تو سریال به داستان فیلم برسیم و یکم تغییر کنه ماجرا.

نظرتون در موردش چیه؟ ارتباطی به فیلمش داره؟ به نظرتون میتونه موفق بشه؟
داستان ادامه همونه.داستان کمیک و فیلم یکم فرق میکنه و اینم مشخص نیست ادامه کدوم هست ولی توی همون دنیا جریان داره. من شخصا خیلی منتظرشم ولی ته دلم امیدی ندارم واقعا.تو دنیای کمیک هم ادامه داستان واچمن رو نوشتن ولی خیلی جالب در نیومده.واچمن رو آلن مور افسانه ای نوشته و نویسندگی خاصش اونقدر قشنگش کرده بود.بعضی شخصیت های پر طرفدارش هم تو این سریال قطعا نیستن.

• Like
Reactions: Destro
قضیه اینجاست که پریروزا نتفلیس یک سوتی داده و یجور گفته 97 روز تا رلیزش مونده. بعدم سریع پاک کرده پستشو

پس طبق این پست، نه امسال خبری از فصل سوم اوزارک هست و نه فصل دوم نارکوز: مکزیک!

116805

گاردین هم لیست صد سریال برتر تاریخ رو انتخاب کرد و طبق معمول، سوپرانوها اول و وایر دوم شد. بریکینگ بد شماره پنج! هنوز باور دارید که بریکینگ بد بهترین سریال تاریخ هست؟!

پ.ن: بعد از تماشای وایر، یه مقدار تجدید نظر کردم!​

قضیه اینجاست که پریروزا نتفلیس یک سوتی داده و یجور گفته 97 روز تا رلیزش مونده. بعدم سریع پاک کرده پستشو

خوب بعدش هم اومده تکذیب کرده گفته همچین چیزی صحت نداره که ابراهیم هم بهش اشاره کرد :دی اگه درست میبود بعید بود خود نتفلیکس بیاد تکذبش کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or