Origami 2008
عضو تحریریه
خیلی ممنون. من خودم یه اخلاقی دارم اگه از یک یا چند قسمت اول یک سریال خوشم نیاد دیگه نگاش نمی کنم. اصلا حوصله این کار ندارم. به خاطر همین هم کلی سریال نیمه کاره دارم. و برام جالبه شما چه طور یه سریالی که خسته کننده شروع می شه رو می تونی ادامه بدی؟ (لیستت هم از خوب به بد بود بیشتر! من بیشتر از بد به خوب می خواستم.) در مورد تفاوت کانال ها هم توضیحت خوب بود ولی کم بود. حداقل ده تا کانال مطرح پخش سریال برای مقایسه عنوان کنید لطفا. ممنون
AMC - شبکه ای که سالهایی تو اوج بود اما بعد فقط تمرکز را روی دنیای واکینگ دد گذاشت. دیگه مثل قبل چندان رقیب سرسختی به حساب نمی آید.
Showtime - از نظر محتوا و درجه سنی، مانند HBO عمل می کند. سریال های خوبی می سازد اما معمولا سریال های محبوبش پس از گذشت چند فصل با افت کیفی مواجه می شوند (مثل دکستر)
Amazon - دربه در به دنبال به خاک مالیدن نتفلیکس است. بی دلیل سریال های خوبش را کنسل می کند و این عذاب آور است. امید دارد که ارباب حلقه هایش بتواند این شبکه را پربازدید کند.
Hulu - آیندریت است و خیلی کم نسبت به نتفلیکس و آمازون سریال تولید می کند. معروف ترینش این سرگذشت ندیمه است.
FX - یکی از شبکه های کمپانی FOX که در ساخت سریال کمی خط قرمزهای را کنار می زند. در ساخت سریال های آنتولوژی اش به دست رایان مورفی، از محبوبیت بالایی برخوردار است. سریالی های خوبی می سازد و گاهی اوقات می تواند رقیب سرسخت نتفلیکس و HBO باشد. آثار کلاسیکش زبانزد خوره های سریال است (مثل شیلد)