TV Center

قسمت اول فصل دوم Titans اومد.
..............
ضدحال ترین حرکت ممکن تو سریال ها اونجایی که وسط فصل یهو یه قسمت کلا به فلش بکی از یه کارکتر میپردازه...یعنی کلا سریال دچار ایست قلبی میشه!
اصلن دوس ندارم این حرکت رو :|

سلام دوستان
یسوال داشتم که هرچی تو گوگل سرچ کردم به جواب نرسیدم ممنون میشم کمک کنین
سریال فوق العاده *dystopia *2019 رو فصل اولشو دیدم و بدجور جذبش شدم خالا سوالم اینبود : برای فصل دوم چه برنامه ای دارن سازندگان؟ تمدید شده؟ کی میاد؟ یااگه کنسل شده بگین.
درضمن از دستش ندین فوق العادس این سریال

• Like
Reactions: Alkazar
سلام دوستان
یسوال داشتم که هرچی تو گوگل سرچ کردم به جواب نرسیدم ممنون میشم کمک کنین
سریال فوق العاده *dystopia *2019 رو فصل اولشو دیدم و بدجور جذبش شدم خالا سوالم اینبود : برای فصل دوم چه برنامه ای دارن سازندگان؟ تمدید شده؟ کی میاد؟ یااگه کنسل شده بگین.
درضمن از دستش ندین فوق العادس این سریال

هر وقت سوالی در مورد کنسل شدن یا تمدید شدن سریالی داشتید، پیشنهاد می کنم که به سایت TVSeriesFinale بروید. این سایت با یک سرچ ساده بهت میگه که سریال ادامه داره یا نه. غافل نشم اپلیکشن TV Time هم در این زمینه عالیه!

هر وقت سوالی در مورد کنسل شدن یا تمدید شدن سریالی داشتید، پیشنهاد می کنم که به سایت TVSeriesFinale بروید. این سایت با یک سرچ ساده بهت میگه که سریال ادامه داره یا نه. غافل نشم اپلیکشن TV Time هم در این زمینه عالیه!
اقا این ریک و مورتی تاخیر خورده؟

فصل دوم Mindhunter رو امروز دیدم. همچنان انتخاب بازیگرا حرف نداره. هم از لحاظ ظاهر هم مدل حرف زدن و... مو نمیزن با واقعیت.

w38129_.jpg

a39561_.jpg

امیدوارم تو فصل های بعدی سراغ Ted Bundy و Jeffrey Dahmer هم برن.

من سریال های زیادی دیدم ولی game of throns و orginal بنظرم بهتر از همه بودن sabrina هم خوب بود ولی steranger things این همه تعریف داشت بدرد بخور نبود بیشتر کودکانه بود ، فعلا دارم داوینچی رو میبینم بد نیست

• Like
Reactions: Masood1992sdt
فصل دوم Mindhunter رو امروز دیدم. همچنان انتخاب بازیگرا حرف نداره. هم از لحاظ ظاهر هم مدل حرف زدن و... مو نمیزن با واقعیت.

w38129_.jpg

a39561_.jpg

امیدوارم تو فصل های بعدی سراغ Ted Bundy و Jeffrey Dahmer هم برن.

متاسفانه طبق آخرین گفته فینچر، با سایر عوامل به نتیجه رسیدند که فصل سوم قرار است با تاخیری دو ساله ساخته شود. گفته که در این مدت قصد دارد روی ساخت یک فیلم سینمایی تمرکز کند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or