TV Center

چند صفحه قبل اینجا سریال Humans رو معرفی کرده بودم، فصل یک که خیلی خوب بود ولی فصل دوم و سوم احساس کردم سریال میره سمت به قول دوستان SJW و اینجور چیزا، جوری که جذابیت فصل اول رو برام له و لورده کرد...مخصوصا فصل سوم.
جالبه که فصل سوم گوجه 100 درصد گرفته.به گمانم هرچی فیلم و سریال به سمت SJW میره،نظرات منتقدان بهش مثبت تر میشه...نمونش فیلم Booksmart

جدیدا یه عادت خیلی بدی گرفتم چند تا سریال رو باهم زیر نظر میگیرم و هرکدوم رو هم ازش خسته میشم و نیمه کاره رهاش میکنم.دیگه دل دماغ سابق رو ندارم واسه بنچ واچینگ :D
میرم سمت هرسریالی، شاید اولش جذبش بشم ولی دیگه وسطاش به نکشی میفته برام!
چرنوبیل و euphoria رو فقط قسمت آخر هرکدوم مونده ولی یذره تمایل ندارم برم نگاشون کنم.
euphoria در مقابل سسک اجوکیشن یه شوخی زشته:Dاین کجا و آن کجا(میدونم قیاس مع الفارقه:D)
The Umbrella Academy رو فقط به عشق روبرت شیهان استارت زدم ولی اینقدر حوصله سربر بود که دیگه از وسطاش دراپ کردم.
After Life رو از همون قسمت اول فهمیدم سراغ سریال اشتباهی رفتم:D(دارک کمدی هست،نه؟)
"آنجی ترایبکا" ته خندس ولی خب بدون زیرنویس اصلا حال نمیده!

یه سریال دیگه هم همین الان دارم میبینم بنام Switched at Birth

114696

بعد دیدن سریال های عملی تخیلی،سفر در زمان،جنایی،سوپر هیرویی،فان و خین و خین ریزی:D این اولین سریال خانوادگی هست که دارم میبینم.منو یاد قدیما که پای تی وی مینشستم سریالای اینجوری مثل "خانه ما" و امثالهم میدیدم میندازه...
سریال درمورد دوتا خانوادس که متوجه میشن دختراشون موقع تولد عوض شدن.یکی فقیر و یکی پولدار...
همین تم داستان بنظرم ظرفیتش یه فیلم سینمایی یا خیلی که بشه دیگه سه فصل اونم مینی سریال.
آخه 5 فصل؟! فصل اول 30 قسمت!؟ اونم 45 دقیقه:|:D
جالبه گوجه خوبی هم گرفته:

114697

علیرغم اینکه سریال خوبی هست ولی اونجوری که بشینم یه شب تا صبح ببینمش نیست!
دلم خیلی یه کمدی فان احمقانه به سبک Inbetweeners میخواد:(

آخرین ویرایش:
دوستان من friends رو چند وقته تموم کردم .الان دور سوم هستم بس که این سریال جذابه.می خواستم بدونم چیزی تو سطح فریندز پیدا میشه یا همین رو چند بار دیگه هم ببینم؟
نسخۀ آمریکایی «آفیس» :دی

دوستان من friends رو چند وقته تموم کردم .الان دور سوم هستم بس که این سریال جذابه.می خواستم بدونم چیزی تو سطح فریندز پیدا میشه یا همین رو چند بار دیگه هم ببینم؟
برای تسکین نبودنش :دی میتونی ساینفیلد و آشنایی با مادر ببینی

برای تسکین نبودنش :D میتونی ساینفیلد و آشنایی با مادر ببینی
نمی دونم این لعنتی چی داره که بعد از بیست و پنج سال هنوزم جذابه.نمی دونم به خاطر عقب بودن فزهنگی کشور ما نسبت به اوناست که ما هنوز باهاش حال می کنیم یا بازی های فوق العاده بازیگرا و یا شورانرهای سریال ... هر چی که ساختن پیوست به تاریخ و دیگه هم تکرار نمیشه.:(:(

سلام.
من خودم بیگ بنگ تئوری رو دیدم خوب بود ، آشنایی با مادر رو هم تا فصل سه دیدم خوب بوده.

تو سیتکام Seinfeld هست که خب شاید خیلی مثل فرندز جذبت نکنه . بعد اون به نظر من هیچی به پای فرندز نمیرسه ولی how I met your mother - two and a half men پیشنهاد میشه . البته اون دو نفر و نصفی رو فقط تا فصل نه ببین . جایی که بازیگر اصلی اش (چارلی شین ) هست چون بعدا عوض میشه بازیگرش و آشتون کاچر میاد که خیلی بامزه نیست . بعد اون big bang theory خوبه .
خود فرندز هم یک نسخه فرعی داره به اسم جویی که اصلا در حد فرندز که نیست خود کاراکتر جویی هم مثل فرندز بامزه نیست . من odd couple متیو پری رو هم دوست داشتم بدک نبود. coupling هم هست که نسخه انگلیسی فرندزه . اگه با فرهنگ و شوخی های انگلیسی حال می کنی خوبه اونم

ولی خب هیچی فرندز نمیشه . من هم برای بار چهارمه فکر کنم شروع کردم مدتیه الان هم فصل چهارمم

آخرین ویرایش:
اتلانتا رو شروع کردم
فصل یک عالی بود ، خصوصا برا منی که فرهنگ آفریقایی-آمریکایی رو خیلی دوست دارم
ولی فصل دو چرا اینجوریه:| انگار زورشون کردن بسازن، فاجعس اقا فاجعه فقط داریم اسکیپ میکنم تموم شه:|:|:|

اتلانتا رو شروع کردم
فصل یک عالی بود ، خصوصا برا منی که فرهنگ آفریقایی-آمریکایی رو خیلی دوست دارم
ولی فصل دو چرا اینجوریه:| انگار زورشون کردن بسازن، فاجعس اقا فاجعه فقط داریم اسکیپ میکنم تموم شه:|:|:|
جالبه اولین باره میبینم کسی با فصل اول حال کنه با دوم نه :دی من خودم با فصل دوم بیشتر حال کردم.
حالا نمیدونم تا کجا دیدی اما اپیزود Barbershop ـو فک کنم سه بار دیدم، Teddy Perkins ـم که یکی از بهترین اپیزودای اون سال بود که فقط همین یکی 2 تا Emmy برد بماند بقیه سیزن که فک کنم بالای 10 تا نامزدی داشتن :D

carnival row رو دیدم.گیم اف ترونز و فضای دیکنزی و فیری تیل و جک د ریپر و مسائل اقلیتی،نژادی و یه سری چیز دیگه رو با هم مخلوط کرده، ولی تنه داستانیش بیخوده و خرده داستان هاش آبکیه و کلا متریالش در حد یه فیلمه.کل جهان داستانش کوچیک و به چندتا کاراکتر محدوده.توی ساخت جفرافیای جهانش ضعیفه و یه معرفی بصری درست حسابی از شهر و اون راسته (که اسم سریال هم ازش گرفته شده)نداره.
بازیهاش هم معمولیه و جرد هریس و سایمن مکبرنی هم نقش تختی دارن.دلوین هم با اینکه جذابیت اگزوتیکش به درد نقشش میخوره ولی تو اجرا مثل چوب خشک میمونه.
در نهایت با همه شلوغ کاریش،خیلی متوسطه.فصل دو هم داره.

Aaaaaaaaaa آقا این Dark Crystal چقدر خفنه اصلا موهای تنم سیخ شد. اگه فانتزی باز هستید اصلا از دستش ندید که شاهکاریه. من قسمت اولو الان دیدم و توش غرق شدم با اینکه دنیاش و فانتزیش چیز جدیدی نداره ولی خیلی خوش ساخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or