TV Center

یه چند قسمت از سریال the wire رو دیدم اونقدری که اینجا میگفتن قشنگ و جذاب نیس
یه جوریه کلا حالا جدا از اینکه قدیمی هستش و وقتی الان ادم میخواد ببینه بهش خیلی نمیچسبه این طولانی بودن اپیزودها و صحنه ها هم یکم ازار دهندس شخصیت ها جوری نیس ادم خیلی بتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه دیالوگ هاشونم خیلی گیرا نیس همشم فحشه نمیگم فحش نباشه ولی زیاد باحال نیست
خلاصه اینکه فک نکنم ادامش بدم یه چنتا سریال معرفی کنید با این داستانا
اخرین سریالی که دیدم چرنوبیل بود خیلی قشنگ بود یه چیزی شبیه بهش
یه سریال جنایی و معمایی کاراگاهی
یه سریال برا جنگ جهانی
البته از هر کدوم چنتا معرفی کردید هم اشکالی نداره
ممنون

دقیقا این گفته هات، منو دوباره یاد آن مقاله فوق العاده می اندازه که تیترش این بود «چرا بهترین سریال تاریخ تلویزیون هنوز برای بینندگان قابل هضم نیست؟» واضح بگویم وایر تنها سریالی است که می تواند معنای حقیقی تلویزیون را بفهمی.(آیا واقعا تلویزیون رو می شناسی؟!) وایر را سطحی نگاه نکن؛ چون با نگرش سطحی، دقیقا از همان قسمت ابتدایی سریال را رها می کنی. از The Wire چه انتظاری می خواهی داشته باشی؟ تیراندازی فراوان؟ قهرمان یک دنده و شبه جک بائر؟ سکانس های مهیج؟ کیو کیو بنگ بنگ؟! خیر. در The Wire از این خبرها نیست. چون The Wire دقیقا وقتی تماشایش می کنی، انگار داری صفحه حوادث روزنامه بالیتمور را می خوانی یا اینکه خودت با یک دوربین داری شخصیت ها و مردمان بالتیمور و فعالیت های گوناگون شهر را دنبال می کنی. The Wire برای گرفتن آدم ها بدهایش اصولی کار می کند؛ به خصوص در فصل های دو الی پنج، به ندرت پلیس ها دست به اسلحه می شوند؛ اصلا رک بگویم پلیس هایشان شلیک نمی کنند. دوربین، شنود، گفت و گو و پروسه قانونی دستگیری، این ها چیزهایی هستند که پلیس ها را به آدم های بد نزدیک می کند که البته قهرمان یک دنده، لجباز و دوست داشتنی (بهترین شخصیت خیالی که به دنیای واقعیت نزدیک است؛ مک نالتی!) با انجام برخی کارها از خطوط قانون می گذرد. یک بار دیگر بشین وایر را نگاه کن و از همان سکانس اول که یک سیاهپوست داهاتی بهتر از هر سیاستمداری وضعیت شهر و کشورش را می داند؛ جذب دیالوگ های Informal بشو!

یک چیز دیگر که خیالت را راحت کنم؛ همیشه میگن که فلان فیلم رو ببین بعد بمیر یا فلان بازی رو انجام بده بعد بمیر.... منم میگم که The Wire ببین و بعد بمیر.B-)

Humans

113688

سریال بریتانیایی که درمورد ربات و خودآگاهی و اینجور مسائل ـه که خیلیا به شباهتش به Westworld اشاره کردن.
این سریال رو از یه سریال سوئدی ساختن بنام Äkta människor
فصل یکش رو به اتمام رسوندم،در کنار جذابیتش یسری موارد برام خیلی عجیب بود مثلا
اینکه یه نفر تحت تعقیب باشه ولی خیلی راحت توی خیابون ها بچرخه یا اینکه چطور بعضی شخصیتا تو یه لحظه 180 درجه مواضعشون تغییر میکنه
و اینکه چرا سریالی که نمراتش خیلی خوبه کنسل میشه

113689

صفحاتی قبل همینجا از دوستان پرسیدم که آیا با وجود کنسل شدن سر و ته ـش رو جمع کردن یا نه...که جوابی نگرفتم، همون لحظه فهمیدم که باید گوگل میکردم این سوال رو :D
این مطلب رو پیدا کردم تو سایت زومجی به نقل از نویسنده سریال
در این دوران بی‌سابقه رقابت، ساخت و انتخاب آثار تلویزیونی، دیگر نمی‌توانیم گلایه‌ای از این موضوع داشته باشیم [لغو این مجموعه]. بسیار از این موضوع ناراحتیم، اما باید بگویم خیلی هم خوش‌شانس بودیم. ۲۴ قسمت و سه فصل از آن چیزی را که می‌خواستیم بسازیم، ساختیم. بازیگران و عوامل سازنده پروژه Humans بهترین‌ها بودند و بدون همکاری، حضور، استعداد و فداکاری آن‌ها، حتی امکان ساخت فصل دوم هم نبود؛ چه برسد به ساخت فصل سوم. با این حال می‌دانیم برخی قسمت‌های داستان برای بینندگان بی‌پاسخ مانده است، ولی خب ما همیشه فیلمنامه را فصل به فصل می‌نوشتیم. شاید یک روز فرصتی دست بدهد و داستان را از جایی که در فصل سوم تمام شد، ادامه دهیم. اگر شخص میلیونری باشد و به داستان‌های علمی تخیلی هم علاقه داشته باشد، ما بی‌صبرانه منتظر اشاره هستیم.

بهرحال مشتاقانه ادامه میدم این سریال رو... به قول معروف یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه!:D

تاریخ پخش فصل سوم «خانم میزل شگفت‌انگیز» مشخص شد: 6 دسامبر 2019 / 15 آذر 1398​
خیلی هم عالی. یکی از اون سریال های دوست داشتنی بی ادعا بود که بدون هیچ ویژگی خاصی از همون قسمت اول به دل بیننده میشینه . امیدوارم این فصل هم مثل دو فصل قبلی خوب باشه . تونی شالهوب فوق العاده است تو سریال

بازی عالی دیمون هریمن (چارلی منسون) باعث شد که هرچه سریعتر فیلم روزی روزگاری تارانتینو رو ببینم. این اپیزود یکی از بهترین اپیزودهای 2019 بود.
حضور دوباره اِد هم نمیشه از یاد برد :D ولی اصلا هیچ ایده ای ندارم که چقدر به چارلی منسون واقعی نزدیک بوده

Last edited by a moderator:
حضور دوباره اِد هم نمیشه از یاد برد :D ولی اصلا هیچ ایده ای ندارم که چقدر به چارلی منسون واقعی نزدیک بوده
به نظرم حداقل شباهتی به اون فیلم معروفی که از منسون هست بهش میگن تو کی هستی،میگه هیچکس نداشت، چیزی که من دریافت کردم از اون کلیپ این بود که آدم خونسرد تری می خورد باشه، ولی خوب باید دید توو اپیزود های بعدی هم اگه باشه چطور شخصیتی داره، در واقع ذهنیت من از شخصیت منسون چیزی شبیه به همین کمپر بود....
به هر حال، همین حضور منسون یه عیار ویژه ای به این اپیزود داد!

Last edited by a moderator:
این فصل مایندهانتر آن طوری که فصل اول مرا شگفت زده کرد، عمل نکرد؛ البته این حرفم بدین معنا نیست که این فصل خوب نبود. این فصل خیلی خوب و سطح کارگردانی و دیالوگ نویسی آن بسیار بالا و پیشرفته بود. برخلاف فصل گذشته، باید بگویم که اینبار بیل تنچ قهرمان داستان بود؛ قضیه دخالت فرزندش در یک قتل، رابطه نامتعادلش با همسر و برخورد با BTK (قاتل اصلی کل سریال)؛ می توان گفت که سه خرده پیرنگ اصلی داستان مربوط به بیل می شد. جدا از سکانس خیلی خوب منسون، از قسمت ششم به بعد داستان تمام تمرکزش را روی قتل های کودکان آتلانتا می گذارد که بالاخره متوجه شدیم که پرونده آن طوری که انتظار داشتیم به طور کامل حل نشده است. در پایان هم همچنان با فلش فورورارد های BTK سر و کار داریم و احتمالا دیگر باید منتظر معرفی کامل او در فصل سوم باشیم. معرفی قطره قطره ای قاتل اصلی سریال در نوع خودش بی نظیر است.

این یک سریال Expermintal است و هرگز سریال جنایی به نزدیکی مایندهانتر ندیده بودم اینم مثل وایر عادت دارد که مامورانش با اصول و قوانین آدم بدهایش را گیر بیاندازد.

به به واقعا یاد این تاپیک بخیر :دی

ضمن عرض سلام خدمت دوستان من حقیقتش قصد دارم 2-3 تا سریال شروع کنم ببینم،عملا از پیکی بلایندرز به اینور قرصت نکردم سریالی رو دنبال کنم.
الانم وقتم محدوده،چی پیشنهاد میدید؟ (جدید باشن :دی )
و نظرتون در مورد The Terror چیه؟

پ.ن:شاید دوستان قدیمی تاپیک سلیقه منو بدونن شایدم ندونن :دی

سلام
به به واقعا یاد این تاپیک بخیر :D

ضمن عرض سلام خدمت دوستان من حقیقتش قصد دارم 2-3 تا سریال شروع کنم ببینم،عملا از پیکی بلایندرز به اینور قرصت نکردم سریالی رو دنبال کنم.
الانم وقتم محدوده،چی پیشنهاد میدید؟ (جدید باشن :D )
و نظرتون در مورد The Terror چیه؟

پ.ن:شاید دوستان قدیمی تاپیک سلیقه منو بدونن شایدم ندونن :D
The Terror سریال خوب و خوش ساختی بود اما من با پایانش حال نکردم . اکر خیلی محدودیت زمانی نداری براش وقت بذار .
اما عناوین خیلی رو بورس و معروف الان که Chernobyl , Dark هستن رو ببین حتماً .
سلیقتم یادم نیست اما چیزی که خودم اخیراً دیدم و باهاش حال هم کردم Good Omens بوده که فانتزی کمدیه .
بگو چه سبکی میدیدی . عنوان خوب برای معرفی زیاده .

سلام

The Terror سریال خوب و خوش ساختی بود اما من با پایانش حال نکردم . اکر خیلی محدودیت زمانی نداری براش وقت بذار .
اما عناوین خیلی رو بورس و معروف الان که Chernobyl , Dark هستن رو ببین حتماً .
سلیقتم یادم نیست اما چیزی که خودم اخیراً دیدم و باهاش حال هم کردم Good Omens بوده که فانتزی کمدیه .
بگو چه سبکی میدیدی . عنوان خوب برای معرفی زیاده .

حقیقتش یه قسمت از فصل اولشو گرفتم فضای سریال جذبم کرد ولی بخواد تا آخرش همین ریتم باشه فک کنم ولش کنم،کلا یه 20 روز تقریبا من استراحت کاملم میخوام یکم به فضای سینما و تلوزیون برگردم 8-|
چرنوبیل ـو دیدم،حقیقتا لذت بردم،این دارکم نظرمو جلب کرده ولی از زیر نویس خوندن واقعا بدم میاد و آلمانیم نمیفهمم ولی فک کنم در نهایت ببینمش.
من شخصا دراما بیشتر میبینم مثلا سریال محبوبم سوپرانوز ـه.
تاریخی/حماسی و ترسناک و سایکولوژیکال و جناییم دوست دارم.
کمدی و اینام به من نمیسازه،زندگی خودم کمدی سیاه هست به اندازه کافی :D

حقیقتش یه قسمت از فصل اولشو گرفتم فضای سریال جذبم کرد ولی بخواد تا آخرش همین ریتم باشه فک کنم ولش کنم،کلا یه 20 روز تقریبا من استراحت کاملم میخوام یکم به فضای سینما و تلوزیون برگردم 8-|
چرنوبیل ـو دیدم،حقیقتا لذت بردم،این دارکم نظرمو جلب کرده ولی از زیر نویس خوندن واقعا بدم میاد و آلمانیم نمیفهمم ولی فک کنم در نهایت ببینمش.
من شخصا دراما بیشتر میبینم مثلا سریال محبوبم سوپرانوز ـه.
تاریخی/حماسی و ترسناک و سایکولوژیکال و جناییم دوست دارم.
کمدی و اینام به من نمیسازه،زندگی خودم کمدی سیاه هست به اندازه کافی :D
سلام صدرا. خوبی؟ اومدن مجددت به این تاپیک رو خیر مقدم میگم <:-P:D

اول از همه بشین «The Leftovers» رو ببین که هیچ‌وقت برای دیدنش دیر نیست. اولش به‌نظر میاد که علمی-تخیلی باشه ولی یه درامِ قوی با تمِ مذهبی و روحانیِ خاصِ خودِ «لیندلوف»ـه. کلا سه فصل و 28 قسمت بیشتر نیست ولی بدجوری هم به جسم و هم به روحت می‌چسبه :D

«Line of Duty» هم که هر چی ازش بگم، کم گفتم. این سریال یه سریالِ جناییِ واقعیـه که به‌جای اینکه وقتش رو مثل خیلی از سریال‌های پلیسی شبکه‌های ملی آمریکایی روی توییست‌های بیخود و filler های بیش از حد بذاره، یه داستان رو می‌خواد تعریف کنه که وسعتِ اون دائما بیشتر میشه (البته از جذابیت‌های این سریال توییست‌های متعددشـه ولی از نظرِ این حقیر، اکثرشون به‌جا هستند :D). اگه خواستی ببینیش، متوجه میشی که هیچ‌وقت نمی‌دونستی انقدر از بازجویی‌های 20-30 دقیقه‌ای خوشت میاد و براشون لحظه‌شماری می‌کنی 8-> فصل‌های دوم و سومش شاهکار هستند اما فصل پنجمش زد روی دستِ جفت‌شون؛ این است «جِد مرکوریو» :-bd فقط شاید مشکلش برای تو این باشه که فعلا تا فصل پنجمش اومده (هر فصلش 6 قسمتـه) و حداقل دو فصل دیگه داره.

در آخر هم «Travelers» یه سریال علمی-تخیلیِ کاناداییـه و با اینکه اصلا در حد اون دو سریال قبلی نیست ولی ثبات خوبی داره و هرچی بیشتر می‌بینیش، بیشتر جذبش میشی. دوست عزیزمون «نت‌فلیکس» فصل سومش رو منتشر کرد و آخرِ همون فصل هم کنسلش کرد :| ولی پایان داره؛ پایانی که من شخصا ازش راضی بودم.

پ.ن: من خودم در حال دیدن فصل دوم «Battlestar Galactica» هستم و خیلی هم ازش خوشم اومده ولی از اون جایی که هنوز کامل ندیدمش، توصیه‌اش نمی‌کنم؛ مخصوصا اینکه تو چند جای مختلف خوندم که پایانش راضی‌کننده نبوده (برادرم زیر بار نمیره و اصرار داره که پایانش خیلی خوبه :D باید خودم تمومش کنم تا بتونم نظرِ نهاییـم رو در موردش بدم :-?).
«The Wire» هم که اصلا نیازی به معرفی من نداره و احتمالا خودت دیده باشیش و توی این 4 فصلی که من دیدم، محشر بوده.

ویرایش: این چه معرفی بود که من کردم بدون اسم آوردن از «The Missing». دو فصل با دو داستان مختلف از آدم‌ربایی، رینگ‌های پدوفیلیا و یک شخصیت مرکزی به اسم کارآگاه «باپتیست» که در سال میلادی جاری در نقش اصلی spin-off این سریال به اسم «Baptiste» هم بازی کرده که اون رو هم همون سازندگانِ سریال «The Missing»، یعنی برادران «ویلیامز»، ساخته بودند.

«The Little Drummer Girl» هم عالیه ولی مینی سریالـه. بازی‌ها و داستان در این مینی سریال یکی از یکی بهترند ^:)^ میون این همه فیلم و سریال غرق در پروپاگاندا، اینکه یه اثر داستان خودش رو بدون جهت‌گیری تعریف کنه، اتفاق خیلی نادریـه که خوشبختانه چنین اتفاقی در این مینی سریال افتاده.

اگه به یه درام عاشقانه‌ی تاریخی در اسکاتلندِ قرن هجدهم، قیام‌های یعقوبیِ اون قرن در اون مکان با چاشنیِ سفر در زمان ولی به‌صورت خرکی :D علاقه داری، «Outlander» گزینه‌ی خیلی خوبیه. تازه این مواردی که بهشون اشاره کردم، اکثرا به دو فصل اول مرتبط هستند و تنوعِ این سریال بیشتر از این حرف‌هاست. برای من که همون درس‌های تاریخی که ازش گرفتم، دیدنش رو توجیه کرده :D اما خودِ سریال بی‌شک کیفیتِ خیلی بالایی داره. «کِترینا بَلف» و «سَم هیوگَن» عالی بازی می‌کنند و داستان هم با اینکه بعضی‌ جاها کمی فراز و نشیب داره ولی کیفیت کلی سریال اصلا پایین نمیاد و از اون جایی که اقتباسی هم هست، دست دوستانِ سازنده برای گند زدن بهش خیلی باز نیست :D این سریال تا حالا چهار فصل ازش اومده ولی قبل از اومدنِ فصل چهارم، تا فصل ششم تمدیدش کردند. از اونجایی که سریالِ پربیننده‌ای هم هست و چندین کتاب از سری کتاب‌های «Outlander» (و یک کتاب آتی از اون سری) برای فصل‌های بعدیِ این سریال باقی مونده، حالا حالاها بعیده که تموم بشه که خودم از این مسئله زیاد خوشحال نیستم. درکل اگه حوصله‌اش رو داری، شدیدا «Outlander» رو بهت پیشنهاد می‌کنم.

آخرین ویرایش:
سلام

Sharp objects
The Haunting of Hill House
After Life
The Boys

2 تای اولو دیدم،سومیم نظرمو جمع کرد دستت درد نکنه :دی

سلام صدرا. خوبی؟ اومدن مجددت به این تاپیک رو خیر مقدم میگم <:-P:D

اول از همه بشین «The Leftovers» رو ببین که هیچ‌وقت برای دیدنش دیر نیست. اولش به‌نظر میاد که علمی-تخیلی باشه ولی یه درامِ قوی با تمِ مذهبی و روحانیِ خاصِ خودِ «لیندلوف»ـه. کلا سه فصل و 28 قسمت بیشتر نیست ولی بدجوری هم به جسم و هم به روحت می‌چسبه :D

«Line of Duty» هم که هر چی ازش بگم، کم گفتم. این سریال یه سریالِ جناییِ واقعیـه که به‌جای اینکه وقتش رو مثل خیلی از سریال‌های پلیسی شبکه‌های ملی آمریکایی روی توییست‌های بیخود و filler های بیش از حد بذاره، یه داستان رو می‌خواد تعریف کنه که وسعتِ اون دائما بیشتر میشه (البته از جذابیت‌های این سریال توییست‌های متعددشـه ولی از نظرِ این حقیر، اکثرشون به‌جا هستند :D). اگه خواستی ببینیش، متوجه میشی که هیچ‌وقت نمی‌دونستی انقدر از بازجویی‌های 20-30 دقیقه‌ای خوشت میاد و براشون لحظه‌شماری می‌کنی 8-> فصل‌های دوم و سومش شاهکار هستند اما فصل پنجمش زد روی دستِ جفت‌شون؛ این است «جِد مرکوریو» :-bd فقط شاید مشکلش برای تو این باشه که فعلا تا فصل پنجمش اومده (هر فصلش 6 قسمتـه) و حداقل دو فصل دیگه داره.

در آخر هم «Travelers» یه سریال علمی-تخیلیِ کاناداییـه و با اینکه اصلا در حد اون دو سریال قبلی نیست ولی ثبات خوبی داره و هرچی بیشتر می‌بینیش، بیشتر جذبش میشی. دوست عزیزمون «نت‌فلیکس» فصل سومش رو منتشر کرد و آخرِ همون فصل هم کنسلش کرد :| ولی پایان داره؛ پایانی که من شخصا ازش راضی بودم.

پ.ن: من خودم در حال دیدن فصل دوم «Battlestar Galactica» هستم و خیلی هم ازش خوشم اومده ولی از اون جایی که هنوز کامل ندیدمش، توصیه‌اش نمی‌کنم؛ مخصوصا اینکه تو چند جای مختلف خوندم که پایانش راضی‌کننده نبوده (برادرم زیر بار نمیره و اصرار داره که پایانش خیلی خوبه :D باید خودم تمومش کنم تا بتونم نظرِ نهاییـم رو در موردش بدم :-?).

«The Wire» هم که اصلا نیازی به معرفی من نداره و احتمالا خودت دیده باشیش و توی این 4 فصلی که من دیدم، محشر بوده.

ویرایش: این چه معرفی بود که من کردم بدون اسم آوردن از «The Missing». دو فصل با دو داستان مختلف از آدم‌ربایی، رینگ‌های پدوفیلیا و یک شخصیت مرکزی به اسم کارآگاه «باپتیست» که در سال میلادی جاری در نقش اصلی spin-off این سریال به اسم «Baptiste» هم بازی کرده که اون رو هم همون سازندگانِ سریال «The Missing»، یعنی برادران «ویلیامز»، ساخته بودند.

«The Little Drummer Girl» هم عالیه ولی مینی سریالـه. بازی‌ها و داستان در این مینی سریال یکی از یکی بهترند ^:)^ میون این همه فیلم و سریال غرق در پروپاگاندا، اینکه یه اثر داستان خودش رو بدون جهت‌گیری تعریف کنه، اتفاق خیلی نادریـه که خوشبختانه چنین اتفاقی در این مینی سریال افتاده.

اگه به یه درام عاشقانه‌ی تاریخی در اسکاتلندِ قرن هجدهم، قیام‌های یعقوبیِ اون قرن در اون مکان با چاشنیِ سفر در زمان ولی به‌صورت خرکی :D علاقه داری، «Outlander» گزینه‌ی خیلی خوبیه. تازه این مواردی که بهشون اشاره کردم، اکثرا به دو فصل اول مرتبط هستند و تنوعِ این سریال بیشتر از این حرف‌هاست. برای من که همون درس‌های تاریخی که ازش گرفتم، دیدنش رو توجیه کرده :D اما خودِ سریال بی‌شک کیفیتِ خیلی بالایی داره. «کِترینا بَلف» و «سَم هیوگَن» عالی بازی می‌کنند و داستان هم با اینکه بعضی‌ جاها کمی فراز و نشیب داره ولی کیفیت کلی سریال اصلا پایین نمیاد و از اون جایی که اقتباسی هم هست، دست دوستانِ سازنده برای گند زدن بهش خیلی باز نیست :D این سریال تا حالا چهار فصل ازش اومده ولی قبل از اومدنِ فصل چهارم، تا فصل ششم تمدیدش کردند. از اونجایی که سریالِ پربیننده‌ای هم هست و چندین کتاب از سری کتاب‌های «Outlander» (و یک کتاب آتی از اون سری) برای فصل‌های بعدیِ این سریال باقی مونده، حالا حالاها بعیده که تموم بشه که خودم از این مسئله زیاد خوشحال نیستم. درکل اگه حوصله‌اش رو داری، شدیدا «Outlander» رو بهت پیشنهاد می‌کنم.

قربان شما،واقعا روزگار خوشی داشتیم اینجا دور هم،سریالی نبود اعم از بنجل و غیر بنجل که نبینیم :دی
با سپاس فراوان :دی

missing و line of duty رو فک کنم بپسندم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or