TV Center

خب الان یه هفته ای هست که بالاخره شروع کردم به دیدن سریال بلک میرور. واقعا دو فصل اولش انتظارتمو خیلی بالا برده و امیدوارم تا آخر فصل 5 انتظاراتم برآورده بشن. واقعا سطح سریال خیلی خوبه و Plot Twist هایی که داره واقعا خوبن. بعد یه سری قسمتاش تا چند روز نتونستم قسمت جدیدی ببینم و داشتم به همون قسمت و سناریو های ممکنش فکر میکردم.
ولی

چی بود واقعا این Playtest؟ من انتظار یه قسمت با فضای Survival Horror رو داشتم ولی تو همون 5 دقیقه آخر پشت سر هم پلات توییست میکوبید تو صورت بیننده. واقعا سر هیچ سریال و فیلمی اینقدر پشت سر هم از توییست ها شوکه نشده بودم. :|
به جرئت میتونم بگم تا اینجا بهترین اپیزودی بود که دیده بودم. واقعا ترسناک بود. :-s

قسمت آخر فصل 5ش Interactive هست؟ چطوری میشه بدون سانسور و همونطور که ملت توی نتفلیکس میدیدن دیدش؟

«سیلوستر استالونه» می‌خواد یه سریال به اسم «The International» رو تهیه و احتمالا کارگردانی کنه که نقش اولش رو «دولف لاندگرن» (که با هم توی فیلم‌های «Creed II» ،«Rocky IV» و مجموعه فیلم‌های «The Expendables» با هم هم‌بازی بودند) قراره بازی کنه. «استالونه» ایده سریال رو با شبکه‌های مختلف در میون گذاشته و همگی انگار کف بر شدند. فقط «ABC» از بین چهار شبکه‌ بزرگ ملی و دو شبکه استریم‌کننده‌ی «Netflix» و «Apple» بوده که حاضر نشده حتی باهاش ملاقات هم بکنه چون برنامه‌شون پرداختن به داستان‌هایی با تمرکز روی زنانه. این نظر با دیدگاه شرکت مادر «ABC»، یعنی «Disney» تطابق داره.
از بین اون شبکه‌هایی که ایده رو شنیدند، هر سه شبکه‌ ملی کاملا با پروژه موافق بودند و اون دو شبکه‌ استریم‌کننده هم نسبت به اون علاقه‌مند شدند.

این هم خبر اصلی که «Deadline» اون رو کار کرده:
Dolph Lundgren-Sylvester Stallone Action Drama Series Heats Up TV Marketplace

من الان دارم The Blacklist نگاه می کنم بنظرم خیلی هیجان انگیزه، داستانش جذابه و عاشق قاتل های عجیب غریبشم.

The Mentalist هم داشتم نگاه می کردم. داستان ها و ماجرای قتل که خیلی پیش پا افتاده بودن فقط بخاطر کاراکتر پاتریک نگاه می کردم ولی فصل ۴ دیگه واقعا خیلی حوصلم سر رفت فعلا دیگه نگاه نمی کنم ~X(

اگه طرفدار ویندینگ رفن باشی و با فیلم هاش ( به خصوص بعد درایو) حال کرده باشی، آره ارزش دیدن داره اما اگه فیلم هاشو ندیدی و والا غیره.... نه!
دو تا فیلم بعد درایوش رو دیدم. همون سبکه ؟ حوصله سربر ؟:دی کم دیالوگ ؟:دی نورپردازی عجیب؟ :D

• Like
Reactions: arash1996

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or