kimsungbabak
کاربر سایت
the boys رو دیدم. به نظرم سریال بدی نبود. حداقل یه مقدار خشونت داشت.
منتظر watchmen هستیم![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
منتظر watchmen هستیم
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
منم La Casa de Papel رو آخر فصل دوم دراپ کردم. البته خیلی اشتباه کردم همون فصل اول باید دراپ میکردم!
با اختلاف اورریتد ترین و حال بهم زن ترین سریالیه که دیدم!
اوج پلات توییست و خلاقیت نویسنده اینه یه چیزی رو اون اول نشون بده بعد فلش بک بزنه نشون بده جناب پروفسور (نوستراداموس) پیش بینی کرده بوده. قاعدتاً این نباید مشکلی باشه چون پروفسور مغز متفکر پشت سرقته و باید خیلی چیزا رو پیش بینی کنه، ولی انقدر بعضی از این پیش بینیا غیر منطقیه که حال آدم بهم میخوره. حالا باز یکی دو بار اوکیه ولی کل سریال این روند تکرار میشه و دیگه کوچکترین هیجانی برات نمیمونه چون هرچی بشه میگی اینم که پیش بینی کردن...
مثلاً نویسنده خواسته باشه یه خلاقیت دیگه از خودش نشون بده میبینیم یه چیزی پیش بینی نشده بوده و بلافاصله عنصر شانس میاد وسط و همیشه هم به نفع دزدا عمل میکنه
پلیسا هم که هیچی کلاً... نقش هویج رو ایفا میکنن (فصل دوم که دیگه نویسندگی شاهکاره تو این زمینه)
صحنه های اکشنشم چیزی نگم بهتره. اپیزود آخر فصل دوم میزنه رو دست فیلمای هندی
نه انگار جای من دیگه اینجا نیست من ازینجا میرممنم La Casa de Papel رو آخر فصل دوم دراپ کردم. البته خیلی اشتباه کردم همون فصل اول باید دراپ میکردم!
با اختلاف اورریتد ترین و حال بهم زن ترین سریالیه که دیدم!
اوج پلات توییست و خلاقیت نویسنده اینه یه چیزی رو اون اول نشون بده بعد فلش بک بزنه نشون بده جناب پروفسور (نوستراداموس) پیش بینی کرده بوده. قاعدتاً این نباید مشکلی باشه چون پروفسور مغز متفکر پشت سرقته و باید خیلی چیزا رو پیش بینی کنه، ولی انقدر بعضی از این پیش بینیا غیر منطقیه که حال آدم بهم میخوره. حالا باز یکی دو بار اوکیه ولی کل سریال این روند تکرار میشه و دیگه کوچکترین هیجانی برات نمیمونه چون هرچی بشه میگی اینم که پیش بینی کردن...
مثلاً نویسنده خواسته باشه یه خلاقیت دیگه از خودش نشون بده میبینیم یه چیزی پیش بینی نشده بوده و بلافاصله عنصر شانس میاد وسط و همیشه هم به نفع دزدا عمل میکنه
پلیسا هم که هیچی کلاً... نقش هویج رو ایفا میکنن (فصل دوم که دیگه نویسندگی شاهکاره تو این زمینه)
صحنه های اکشنشم چیزی نگم بهتره. اپیزود آخر فصل دوم میزنه رو دست فیلمای هندی
هنوز فصل 3 فیلمبرداری هم نشده؟Atlanta برای فصل چهارم تمدید شد. مثل اینکه فصل 3 و 4 هرکدوم 8 قسمتی هستن و قراره یک جا فیلمبرداری بشن.
تمام کست فیلم عاقبت به خیر شدن یهو هر کدوم تو ده تا پروژه هالیوودی نقش گرفتنهنوز فصل 3 فیلمبرداری هم نشده؟چیکار دارن میکنن اینقد طول دادن، بشدت انتظارشو میکشم.
حس میکنم Donold Glover که همه کاره سریال هست داره طولش میده مجبور نشه به این زودیا اون ریش داغونه بلندشو بزنه![]()
هنوز فصل 3 فیلمبرداری هم نشده؟چیکار دارن میکنن اینقد طول دادن، بشدت انتظارشو میکشم.
حس میکنم Donold Glover که همه کاره سریال هست داره طولش میده مجبور نشه به این زودیا اون ریش داغونه بلندشو بزنه![]()
سوای مشغول بودنشون، مشخصه که کیفیت براشون اولویت داره و نمیخوان یه چیز بزن در رو آماده کنن. فصل دوم هم طول کشید، ولی دیدیم که چی از کار دراومدتمام کست فیلم عاقبت به خیر شدن یهو هر کدوم تو ده تا پروژه هالیوودی نقش گرفتن![]()
lazy ass niggasهنوز فصل 3 فیلمبرداری هم نشده؟چیکار دارن میکنن اینقد طول دادن، بشدت انتظارشو میکشم.
برو یوتیوب خلاصه فصل اول کلیپ زیاده ...سلام عزیزان
من مدت زمان زیادی منتظر فصل دوم Dark بودم.
چند هفتهی پیش قسمت اول و دوم رو دیدم، اما متاسفانه تمام فصل اول از یادم رفته!
از کجا میتونم با شرح کلی و ارتباط شخصیتها در فصل اول آشنا بشم، بدونِ دیدن مجدد فصل اول! چون واقعا وقتش رو ندارم...
.
.
.
فصل سوم Ozark کِی ریلیز میشه؟
.
.
.
مرسی