TV Center

منم La Casa de Papel رو آخر فصل دوم دراپ کردم. البته خیلی اشتباه کردم همون فصل اول باید دراپ می‌کردم!
با اختلاف اورریتد ترین و حال بهم زن ترین سریالیه که دیدم!
اوج پلات توییست و خلاقیت نویسنده اینه یه چیزی رو اون اول نشون بده بعد فلش بک بزنه نشون بده جناب پروفسور (نوستراداموس :|) پیش بینی کرده بوده. قاعدتاً این نباید مشکلی باشه چون پروفسور مغز متفکر پشت سرقته و باید خیلی چیزا رو پیش بینی کنه، ولی انقدر بعضی از این پیش بینیا غیر منطقیه که حال آدم بهم می‌خوره. حالا باز یکی دو بار اوکیه ولی کل سریال این روند تکرار میشه و دیگه کوچکترین هیجانی برات نمی‌مونه چون هرچی بشه میگی اینم که پیش بینی کردن...
مثلاً نویسنده خواسته باشه یه خلاقیت دیگه از خودش نشون بده می‌بینیم یه چیزی پیش بینی نشده بوده و بلافاصله عنصر شانس میاد وسط و همیشه هم به نفع دزدا عمل می‌کنه :)
پلیسا هم که هیچی کلاً... نقش هویج رو ایفا می‌کنن (فصل دوم که دیگه نویسندگی شاهکاره تو این زمینه)
صحنه های اکشنشم چیزی نگم بهتره. اپیزود آخر فصل دوم می‌زنه رو دست فیلمای هندی :D

Last edited by a moderator:
منم La Casa de Papel رو آخر فصل دوم دراپ کردم. البته خیلی اشتباه کردم همون فصل اول باید دراپ می‌کردم!
اوج پلات توییست و خلاقیت نویسنده اینه یه چیزی رو اون اول نشون بده بعد فلش بک بزنه نشون بده جناب پروفسور (نوستراداموس :|) پیش بینی کرده بوده. قاعدتاً این نباید مشکلی باشه چون پروفسور مغز متفکر پشت سرقته و باید خیلی چیزا رو پیش بینی کنه، ولی انقدر بعضی از این پیش بینیا غیر منطقیه که حال آدم بهم می‌خوره. حالا باز یکی دو بار اوکیه ولی کل سریال این روند تکرار میشه و دیگه کوچکترین هیجانی برات نمی‌مونه چون هرچی بشه میگی اینم که پیش بینی کردن...
مثلاً نویسنده خواسته باشه یه خلاقیت دیگه از خودش نشون بده می‌بینیم یه چیزی پیش بینی نشده بوده و بلافاصله عنصر شانس میاد وسط و همیشه هم به نفع دزدا عمل می‌کنه :)
پلیسا هم که هیچی کلاً... نقش هویج رو ایفا می‌کنن (فصل دوم که دیگه نویسندگی شاهکاره تو این زمینه)

کلا سریالای اسپانیا بنظر همه همینطورین!شبیه فیلمال هندی بود که یارو از رو خال رو دستش و جوشای پس کله یارو میفهمید که داداشن ، اینم همونه8-}
داستان بیمنطق و اغراق و سرکاری.یه سریال دیگم برا اسپانیا من میدیدم که تو یه زندان خانوماس اونم همینه.هر اتفاق بی ربطی فک کنی توش میفته.:D

• Like
Reactions: <Professional>
نه انگار جای من دیگه اینجا نیست من ازینجا میرمx_xخب والتر وایت هم همه چیو میفهمید و رکب میزد پس چرا به پروفسور گیر میدید:D
یعنی مبدا مختصات تمام سریال ها شده GOT!
واقعا باید یه روز یه لیست کامل از سریال هاتو واسم بنویسی میخوام موشکافی کنم

خبر جدید نیست برا comic con ولی مطمئنم کسی نزاشته Kevin Eastman یکی از خالقین tmnt گفته که قراره یه سریال live action با netflix از روش بسازن و درجه سنیش هم mature
Teenage Mutant Ninja Turtles Co-Creator Kevin Eastman Teases a Mature Netflix Type Live-Action Show
اصلا از درجه سنی mature تعجب نمیکنم چون اولین کمیک tmnt کاملا بزرگ سالانه و خونین بوده:D

آخرین ویرایش:
Atlanta برای فصل چهارم تمدید شد. مثل اینکه فصل 3 و 4 هرکدوم 8 قسمتی هستن و قراره یک جا فیلمبرداری بشن.
هنوز فصل 3 فیلمبرداری هم نشده؟ :دی چیکار دارن میکنن اینقد طول دادن، بشدت انتظارشو میکشم.
حس میکنم Donold Glover که همه کاره سریال هست داره طولش میده مجبور نشه به این زودیا اون ریش داغونه بلندشو بزنه :-" :دی

هنوز فصل 3 فیلمبرداری هم نشده؟ :D چیکار دارن میکنن اینقد طول دادن، بشدت انتظارشو میکشم.
حس میکنم Donold Glover که همه کاره سریال هست داره طولش میده مجبور نشه به این زودیا اون ریش داغونه بلندشو بزنه :-":D
تمام کست فیلم عاقبت به خیر شدن یهو هر کدوم تو ده تا پروژه هالیوودی نقش گرفتن:دی

https___img1.hotstarext.com_image_upload_f_auto,t_hcdl_sources_r1_cms_prod_748_500748-h.jpg

Euphoria رو اگه کسی ندیده حتما ببینه ترکیبی از S*x Education و 13 Reason Why هستش یـ درام/دارک کمدی با تدوین و کارگردانی عالی + موسیقی خاص و منحصر به فرد نه زیاد اشک در بیار ـه نه زیاد خشک و بی روح به سبک 13 RW یـ حالت راوی گونه داره با صدا پیشگی زندیا به مدد نویسنده خوبش مظمون و داستانش در عین ساده بودن خیلی چند لایه تعریف میشه درجه سنی هم خوب MA هستش و همه چی توش ازاده :D همونجور که گفتم تدوین و تصویر برداری سریال به شدت عالیه و پر از قاب بندی های رنگارنگ و کات خوردن های جور واجور ـه , بازی ها هم عالیه در حد خودش خلاصه دریابیدش

پ.ن 1: برا فصل دوم تایید شده
پ.ن 2: شاید ندونید ولی سریال برا بی پروا بودنش تو نشون دادن مصرف دخانیت و این صحبتا جنجال به پا کرده بود اون اوایل البته نه در 13 RW ولی خوب از این نظر کاملا سریال بی پروایی ـه

واقعا برام جالبه چجوری میشه این همه S*x و مصرف دخانیات زیر سن قانونی رو سریال تبلیغ میکنه !!!! تا حالا این قدر تو یـ سریال ندیده بودم پیچش رو شل بکنن !!!

آخرین ویرایش:
هنوز فصل 3 فیلمبرداری هم نشده؟ :D چیکار دارن میکنن اینقد طول دادن، بشدت انتظارشو میکشم.
حس میکنم Donold Glover که همه کاره سریال هست داره طولش میده مجبور نشه به این زودیا اون ریش داغونه بلندشو بزنه :-":D
تمام کست فیلم عاقبت به خیر شدن یهو هر کدوم تو ده تا پروژه هالیوودی نقش گرفتن:D
سوای مشغول بودنشون، مشخصه که کیفیت براشون اولویت داره و نمیخوان یه چیز بزن در رو آماده کنن. فصل دوم هم طول کشید، ولی دیدیم که چی از کار دراومد :دی

سلام عزیزان
من مدت زمان زیادی منتظر فصل دوم Dark بودم.
چند هفته‌ی پیش قسمت اول و دوم رو دیدم، اما متاسفانه تمام فصل اول از یادم رفته!
از کجا می‌تونم با شرح کلی و ارتباط شخصیت‌ها در فصل اول آشنا بشم، بدونِ دیدن مجدد فصل اول! چون واقعا وقتش رو ندارم...
.
.
.
فصل سوم Ozark کِی ریلیز میشه؟
.
.
.
مرسی

• Like
Reactions: arash1996
lazy ass niggas :))
ولی جدا از شوخی خیلی دنالد گلاور رو دوست دارم. از یه رپر دست چندم و بازیگر سریال کامیونیتی رسیده به یکی از مهم ترین آرتیست های african american

سلام عزیزان
من مدت زمان زیادی منتظر فصل دوم Dark بودم.
چند هفته‌ی پیش قسمت اول و دوم رو دیدم، اما متاسفانه تمام فصل اول از یادم رفته!
از کجا می‌تونم با شرح کلی و ارتباط شخصیت‌ها در فصل اول آشنا بشم، بدونِ دیدن مجدد فصل اول! چون واقعا وقتش رو ندارم...
.
.
.
فصل سوم Ozark کِی ریلیز میشه؟
.
.
.
مرسی
برو یوتیوب خلاصه فصل اول کلیپ زیاده ...

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند