AmirAirGunner
کاربر سایت
the boys رو حداقلش باید به خاطر دیالوگ ها و لهجه Karl Urban باید دید ! به نظرم که عالی بازی کرده
آخرین ویرایش:
مسلما سریال یه سری ایرادات داره اما این موارد بنظر من شاملشون نمیشه، چون دیدم قبلا هم جاهای مختلف بییندههای سریال بهشون اشاره کردن سعی میکنم توضیح بدم اینجا، یکی از دلایلی که بنظرم برای بعضیا حس میشد که قسمتهای فیلر وجود داره بخاطر اینه که کمیک The Boys بلواقع 70 ایشو یا قسمت بیشتر نیست که خب برای یه کمیک که قراره چند فصل ازش ساخته بشه (بدلیل هزینههای زیاد سریال، آمازون قطعا بیشتر از یه مینی سریال از این بودجه توقع داره) واقعا منبع کمی هست و نیازه که یکم بیشتر پرداخت بشه به موضوعات که البته بد نیست، دیدم پایینتر اشاره کردید که فصل اول حکم یه پایلوت رو داره، خب قاعدتا هر فصل اول یک سریال همین نقش رو برای یه سری ایفا میکنه( شما رو با شخصیتا و ستینگ آشنا میکنه و سعی میکنه برای ادامه داستان و سریال جذبتون کنه) قرار نیست با فصل اول و فقط هشت قسمت شما به نتیجهای برسی، بازم تکرار میکنم فرمت پخش تصویری این کار سریاله و توقع دیگهای نمیشه ازش داشت.The boys خیلی خوب بودا، عالی شروع شد فقط بنظرم تو ادامه دادنش اصلا به حد اولش جذاب نبود... یجور به این بهانه که مقدمه چینی کنه برای فصلای بعد، خیلی معمولی تر پیش رفت داستان... دو قسمت اولش واقعا جذاب و خفن بودن...
تو پرداخت کاراکتر ها هم یکم بنظرم مشکل بود. خط داستانی کاراکترای دیپ و کویین میو واقعا الکی و مسخره بود. Black noir که رسمن پشمک بود. حتی یک توضیحی براش نبود چه برسه به خودش... روابط بین کاراکتر ها هم اونقدر خوب نشون داده نشد بنظرم.
درکل سریال جذابی بود. چیز نو و جالبی بود کلا. ولی بیشتر حکم پایلوت رو داشت بنظرم... امیدوارم برای فصل دو داستان خفن تر و کاراکتر ها بهتر بشن...
بیشتر و کاملتر توضیح بده این مورد روچرخش و رفتار یکسری کارکترها رو هم با رادیکال نمیشد نشون داد
بیشتر و کاملتر توضیح بده این مورد رو![]()
دوستان کسی سریال mayans m.c دیده؟مثل سریال اصلیش قشنگ؟
فصل چهار رو قبلا تایید کرده بودنو از الان برای فصل چهارم و نهایی هم تایید شد![]()