من ندیدم
چجوریه کلا یه توضیحی بده![]()
اتفاقا همین دو دقیقه پیش اپیزود دوشو دیدم
من ندیدم
اینقدر هایپش بودم از امروز صبح که اومد یک سره تا قسمت اخر دیدمشتمامی اپیزودهای The Boys در دسترس است.![]()
اینقدر هایپش بودم از امروز صبح که اومد یک سره تا قسمت اخر دیدمش
دمشون گرم!
واقعا هیچ موقع دیدنش نگفتم بورینگه تا قسمت اخر جادوی خودش رو داشت و امازون جدی پاش خرج کرده.
ولی بنظر خودم فقط بعضی مسائل جن*سی رو یکم زیاده روی کرده بودن و خط داستانی بعضی از کرکترا برام جالب نبودن یا به نقطه خاصی ختم نشدن بجز اینا تقریبا بقیه چیزا عالی بودن.
فقط بزرگترین مشکل اینجاست فصل دومش رو میخوام![]()
The Wire؟من خیلی تو سریال سخت پسندم و هرسریالی به دلم نمیشینه!پس از کاری که شبکه آمازون با Sneaky Pete کرد، محال هست که بشینم یکی دیگر از محصولاتش را ببینم. هرچه قدر هم The Boys خوب باشد اما بهتان قول می دهم که آمازون پس از سه فصل، نسخه سریال را می پیچد. کافی است نگاهی کنیم به تمام سریال هایی که آمازون ساخته است، فقط سه سریال جان سالم به دربردند که بالای 5 فصل دارند و تمدید شده اند. (Bosch,Mrs Marvelous & Transparent).
پ.ن: بی ربط است اما بی ربط به دنیای سریال نیست....چند قدم مونده که The Wire تبدیل به بهترین سریال عمرش بشه! تماشای این ویدیو خالی از لطف نیست.
The Wire؟من خیلی تو سریال سخت پسندم و هرسریالی به دلم نمیشینه!
بنظرت راضی م میکنه؟انقدر بهم گفتن کسل کننده و بی هیجانه میترسم طرفش برم
کلا ی بسته هست:wire,sopranos,broadwalk empire
با امتیاز های بالایی که دارن ولی کسی سمت شون نمیره و من هنوزم نفهمیدم چرا![]()
شما فرض کن یک سری آدم متنفر از کلیشه های سینمایی سوپرهیرویی دور هم جمع شدن و تنفر اشون رو در قالب یک سریال خشن و البته تا حدی کمیک ساختن میشه این سریال . سریال اش عالیه و مثل بازی اساسینز کرید روگ مخاطب رو به جبهه ضدقهرمان ها علاقه مند می کنهمن ندیدم
فکر نکنم تنها باشید . من هم با این که کلا از زوج ست روگن و ایوان گلدبرگ خوشم نمیاد (البته سوسیج پارتی رو واقعا دوست داشتم ) واقعا با سریال ارتباط گرفتم و با ایده های ضد سیستم و کلیشه اش بدجور حال کردم . اضافه کنم کارل اوربن از اون بازیگرای خوبه که اون طوری توانایی هاش دیده نشده . وگرنه دست کمی از راک یا کریس پرت نداره . ولی بیشتر بهش نقش های فرعی میدنخب، خداروشکر پس من فقط تنها نیستم که از سریال راضیه![]()
درود
درود
بعد این همه جنجالی که Too Old .... به پا کرد . کنسلش کردن ؟؟؟؟!!!!!!!