دارم فصل دوم کسلوانیا رو میبینم و تا پایان قسمت ۵ دیدم و بسی راضیم!
تمومش کردم میرم سراغ فصل ششم HOC .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
فصل دومش خوب بود ولی اونقدرام که تعریف می کنین بنظرم جاللب نیست و البته لوک کیج هم کنسل شد و فصل سومی درکار نیست واسه همین اگه ندید هم مشکلی نیس و الکی وقت تلف کردنه چون یجورایی ناقص میمونهعاقا من از تقریبا اوایل مهر دیدم فصل ۳ دردویل داره میاد. منم که از بعد defenders سریالای marvel netflix رو ندیده بودم. گفتم بشینم ببینمشون.
اول فصل ۱ پانیشر بعد فصل ۲ جسیکا جونز رو دیدم. که بعدش گفتم باید فصل ۲ لوک کیج و آیرون فیستو ببینم که رغبت نداشتم. خیلی وسوسه شدم که یک راست برم سراق فصل ۳ دردویل، ولی خب نمیدونم چیشد یک دفعه فصل ۲ لوک کیجو شروع کردم...
و عاقا... نمیدونم همین الان که قسمت آخرش تموم شد، جوگیرم این حرفو میزنم یا نه، ولی اگه نگم بهترین فصل سریالای نتفلیکس/مارول بود، قطعا جزو تاپ ۳ بوده. بی نظیر ساخته بودن...
عزیزانی که فصل ۱ لوک کیج و دیفندرزو دیدن یک لحظه هم صبر نکنن برای فصل دو. به طرز وحشتناکی لحظه به لحظه بهتر و بهتر میشه و قسمت آخرش در بهتربن نقطه تموم میشه!!
حالا بعدا سر فرصت قشنگ راجب این ۳ فصلی که گفتم و دیدم مینویسم همینجا![]()
چیز دیگه ای هم انتظار نمیرفت، همون کنسلش میکردن سنگین تر بود من که فکر نکنم ببینم این فصلو.با یک پایان بندی درب و داغون.... قصه ی خانه ی پوشالی ما به سر رسید!
دوستان یکی بیاد دیفندرز رو بصورت خلاصه اسپویل کنه تا شروع دیردیول فصل سومهیچ از جمع شدن اینا کنار هم خوشم نمیاد + اینکه دیفندرز هم میگن خیلی تعریفی نداشته در حد همون شروع برا فصل 3 دردیول ممنون میشم یکی بیاد اسپویل کنه
.
اصلا اتهاماتی که به کوین اسپیسی وارد کردن، درست و حقیقت بود؟ یا یک نفر الکی اومده بود چرت و پرت گفته بود همه باور کردن؟با یک پایان بندی درب و داغون.... قصه ی خانه ی پوشالی ما به سر رسید!
اصلا اتهاماتی که به کوین اسپیسی وارد کردن، درست و حقیقت بود؟ یا یک نفر الکی اومده بود چرت و پرت گفته بود همه باور کردن؟
نمیشه که هرکی از هرکی بدش میاد میگه بهم تجاوز کرده... ژورنالیستهای هالیوودی هم که از کرکس و کلاغ بدترن به خدا، تا از هرکس که بدشون میاد رو به خاک سیاه نشونن راحت نمیشن!
عاقا من از تقریبا اوایل مهر دیدم فصل ۳ دردویل داره میاد. منم که از بعد defenders سریالای marvel netflix رو ندیده بودم. گفتم بشینم ببینمشون.
اول فصل ۱ پانیشر بعد فصل ۲ جسیکا جونز رو دیدم. که بعدش گفتم باید فصل ۲ لوک کیج و آیرون فیستو ببینم که رغبت نداشتم. خیلی وسوسه شدم که یک راست برم سراق فصل ۳ دردویل، ولی خب نمیدونم چیشد یک دفعه فصل ۲ لوک کیجو شروع کردم...
و عاقا... نمیدونم همین الان که قسمت آخرش تموم شد، جوگیرم این حرفو میزنم یا نه، ولی اگه نگم بهترین فصل سریالای نتفلیکس/مارول بود، قطعا جزو تاپ ۳ بوده. بی نظیر ساخته بودن...
عزیزانی که فصل ۱ لوک کیج و دیفندرزو دیدن یک لحظه هم صبر نکنن برای فصل دو. به طرز وحشتناکی لحظه به لحظه بهتر و بهتر میشه و قسمت آخرش در بهتربن نقطه تموم میشه!!
حالا بعدا سر فرصت قشنگ راجب این ۳ فصلی که گفتم و دیدم مینویسم همینجا![]()
همه میگن فلان سریال رو زود تموم کنید میلکش نکنید تا مثل سیمپسونز نشه ولی وقتی یک سریال رو مرتان یا بینج کنی و تموم شد و جای خالیش رو حس کردی، میفهمی همون بهتر که 20 فصل سیمپسونز وار میساختن تا 2 فصل سیمپسونز قبل از سیزن 9 وار!کسلوانیا خیلی خوب بود؛ پسندیدم مثل فصل اولش.
فصل سوم رو هم بسازند و تمومش کنند.
خوشم نمیاد میلک بشه و هی ادامه بدن و هی افت کنه.
فارسی نوشتی؟همه میگن فلان سریال رو زود تموم کنید میلکش نکنید تا مثل سیمپسونز نشه ولی وقتی یک سریال رو مرتان یا بینج کنی و تموم شد و جای خالیش رو حس کردی، میفهمی همون بهتر که 20 فصل سیمپسونز وار میساختن تا 2 فصل سیمپسونز قبل از سیزن 9 وار!
چیزی که من میگم اینه: ترجیج میدم یک سریال طولانی باشه تا با کیفیت. چون من بیشتر دنبال پر کردن وقتم تا دیدن سریال با کیفیت. البته الان که وقت آزاد زیاد دارم اینطوری فکر میکنم. اگر کار پیدا کردم، اونوقت نظم مسلما عوض میشه!فارسی نوشتی؟
یا من متوجه نشدم چون خیلی تخصصی بود!؟
میگیرم چی میگی؛ ولی سریال با سریال فرق داره. همه چی به داستان ربط داره.