قطعا گریم نهایی نیست. یه چیزیه وسط pre production صرفا واسه هایپ کردن ملت. وگرنه فکر نکنم اونقدر احمق باشن که چشما و زخمای صورت گرالت رو یادشون بره.
راست میگی حواسم به زخم و چشم گرالت نبودقطعا گریم نهایی نیست. یه چیزیه وسط pre production صرفا واسه هایپ کردن ملت. وگرنه فکر نکنم اونقدر احمق باشن که چشما و زخمای صورت گرالت رو یادشون بره.![]()
این قسمت نسبت به قسمت های قبل خیلی بهتر بود خصوصا اخرش بد جور گذاشت تو خماری قسمت بعد چی میشه به نظرتون ریک جون سالم به در میبره؟
:unamused:تو باغ نیستی و یا خبرها رو دنبال نمیکنی؟ اندرو لینکلن بخاطر استراحت و بازی در سایر پروژه ها، از حضور در ادامه TWD کناره گیری کرده و قسمت 5 یا 6 آخرین حضور ریک در سریال هست. قسمت بعدی فقط بازی با خاطره و رویاست!
من دیدم سیف علی جان و نوازالدین صدیقی بازی کردن توش برای نت فلیکس هم که هست , یه 5 قسمتش رو دانلود کردم فعلا . یکمم اولاش رو دیدم جالب بود , خوشم اومد .کسی اینجا سریال هندی Sacred Games رو از شبکه نتفلیکس دیده؟!!
عالی بود به نظرم به خصوص نوازالدین صدیقی(بیشتر فیلم هاش رو هم دیدم) داستان عالی بود و برای فصل 2 هم تمدید شده سال آینده نوامبر میادش
![]()
من 720 دیدم ولی کیفیتش اکی بودکسلوانیا 1080 اومده ؟ من فقط 720 پیدا کردم
از سایت فردا دانلود بگیر همه کیفیت ها رو داره به طور رایگانکسلوانیا 1080 اومده ؟ من فقط 720 پیدا کردم
اینا احتمالا یه گرالت جوون تر رو میخوان نشون بدن ولی در کل، این چقدر شبیه لگولاس ارباب حلقه هاست
موهاش خیلی خیلی مصنوعیه!
من عاشق اش شدم و شدید منتظر ادامه داستان در فصل دو هستممن دیدم سیف علی جان و نوازالدین صدیقی بازی کردن توش برای نت فلیکس هم که هست , یه 5 قسمتش رو دانلود کردم فعلا . یکمم اولاش رو دیدم جالب بود , خوشم اومد .![]()