TV Center

این قسمت نسبت به قسمت های قبل خیلی بهتر بود خصوصا اخرش بد جور گذاشت تو خماری قسمت بعد چی میشه به نظرتون ریک جون سالم به در میبره؟

View attachment 96081

نمیدونم بدون گیریمه یا با گیریم ولی خیلی فاجعست :D

watch?v=Ua8UyBm1g1g
قطعا گریم نهایی نیست. یه چیزیه وسط pre production صرفا واسه هایپ کردن ملت. وگرنه فکر نکنم اونقدر احمق باشن که چشما و زخمای صورت گرالت رو یادشون بره. :D

• Like
Reactions: arash1996
قطعا گریم نهایی نیست. یه چیزیه وسط pre production صرفا واسه هایپ کردن ملت. وگرنه فکر نکنم اونقدر احمق باشن که چشما و زخمای صورت گرالت رو یادشون بره. :D
راست میگی حواسم به زخم و چشم گرالت نبود :دی

این قسمت نسبت به قسمت های قبل خیلی بهتر بود خصوصا اخرش بد جور گذاشت تو خماری قسمت بعد چی میشه به نظرتون ریک جون سالم به در میبره؟

تو باغ نیستی و یا خبرها رو دنبال نمیکنی؟ اندرو لینکلن بخاطر استراحت و بازی در سایر پروژه ها، از حضور در ادامه TWD کناره گیری کرده و قسمت 5 یا 6 آخرین حضور ریک در سریال هست. قسمت بعدی فقط بازی با خاطره و رویاست!

آخرین ویرایش:
تو باغ نیستی و یا خبرها رو دنبال نمیکنی؟ اندرو لینکلن بخاطر استراحت و بازی در سایر پروژه ها، از حضور در ادامه TWD کناره گیری کرده و قسمت 5 یا 6 آخرین حضور ریک در سریال هست. قسمت بعدی فقط بازی با خاطره و رویاست!
:unamused:

• Like
Reactions: Origami 2008
کسی اینجا سریال هندی Sacred Games رو از شبکه نتفلیکس دیده؟!!:D

عالی بود به نظرم به خصوص نوازالدین صدیقی :x (بیشتر فیلم هاش رو هم دیدم) داستان عالی بود و برای فصل 2 هم تمدید شده سال آینده نوامبر میادش=D>\m/
من دیدم سیف علی جان و نوازالدین صدیقی بازی کردن توش برای نت فلیکس هم که هست , یه 5 قسمتش رو دانلود کردم فعلا . یکمم اولاش رو دیدم جالب بود , خوشم اومد . =D>

• Like
Reactions: D@SHR3ZA
من دیدم سیف علی جان و نوازالدین صدیقی بازی کردن توش برای نت فلیکس هم که هست , یه 5 قسمتش رو دانلود کردم فعلا . یکمم اولاش رو دیدم جالب بود , خوشم اومد . =D>
من عاشق اش شدم و شدید منتظر ادامه داستان در فصل دو هستم [-o<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or