Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
==
خارج از شوخی واسه گرالت زیادی گوگولیه، حس سختی کشیدگی و عمر زیاد رو نمیتونه منتقل کنه
واسه ویلگفورتز یا کاهیر انتخاب بهتری بود.
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Rip geralt
حالا کاری به قیافش ندارم ولی صداش به نظرم مناسب این نقش ـه یکم فیلتر بندازن روش خش دارش کنن من دیگه هیچی نمیخوامNooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
==
خارج از شوخی واسه گرالت زیادی گوگولیه، حس سختی کشیدگی و عمر زیاد رو نمیتونه منتقل کنه
واسه ویلگفورتز یا کاهیر انتخاب بهتری بود.
تو نقشهای به جز سوپرمنش کاریزمای خوبی هم داره (Man from Uncle مثلاً) ولی یه پختگیای میخوام از بازیگر گرالت که تو این دوستمون نمیبینمحالا کاری به قیافش ندارم ولی صداش به نظرم مناسب این نقش ـه یکم فیلتر بندازن روش خش دارش کنن من دیگه هیچی نمیخوامصورتش هم ایشلا با گریم سنگین حلش میکنن نگران نباش
![]()
نمردیم و مفهوم بچه سوسول رو هم فهمیدیمHenry Cavill to star as Geralt in Netflix’s Witcher series
Henry cavill در نقش gearlt در سریال witcher بازی خواهد کرد
................
همین چند روز پیش بود که یکی از دوستان گفته بود این بچه سوسولا بدرد بازی تو نقش geralt نمی خورن![]()
من نگفتم داداچ یکی از کاربرا گفته بود الان که عکسا رو دیدم نظر خودمم عوض شدنمردیم و مفهوم بچه سوسول رو هم فهمیدیمطرف خودش گیمره و گفته که گرالت رو خیلی دوست داره و با ویچر کلی حال کرده و دوست داره جا شخصیت گرالت بازی کنه همه جوره هم به این نقش میخوره بعدم حالا جدای اینا همینکه بازیگر اسمی اووردن خودش نشون میده اهمیت زیادی برا سریال قائل ـه نتفلیکس چه بسا اگه تر نزنن سرش گات لول براش خرج کنه ! به جای این گیر دادنا دعا کنید عوامل سریال مثل ادم افتباس کنن نشه مثل هزار و یک مثال دیگه
![]()
نکته جالب انتخابش اینجاست که ظاهرا به شدت دنبال بازیگر میگشتن این بنده خدا هم اظهار نظر کرده تهیه کننده سریال هم سریع دیده و قبول کرده خیلی هم خوبمن نگفتم داداچ یکی از کاربرا گفته بود الان که عکسا رو دیدم نظر خودمم عوض شد![]()
کارشون که جالب بود موضوع اینه که خیلیا هستن که از henry cavill بهترن.....حالا یکی مثل دیو باتیستا میاد میگه میخوام تو نقش مارکوس فینیکس بازی کنم ادم حسابش نمی کنننکته جالبش انتخابش اینجاست ظاهرا به شدت دنبال بازیگر میگشتن این بنده خدا هم اظهار نظر کرده تهیه کننده سریال سریع دیده و قبول کرده خیلی هم خوب
======================
@majidred2011 تحویل بگیر![]()
در مورد سوسول بودن من هنوز سر حرفم هستمنکته جالب انتخابش اینجاست که ظاهرا به شدت دنبال بازیگر میگشتن این بنده خدا هم اظهار نظر کرده تهیه کننده سریال هم سریع دیده و قبول کرده خیلی هم خوب
======================
@majidred2011 تحویل بگیر![]()
دقیقا مشکل منم با همینهولی یه پختگیای میخوام از بازیگر گرالت که تو این دوستمون نمیبینم![]()
کار عجلهای چرا آخه؟ دو تا تست میگرفتن شاید یه بازیگر جدید و خفن کشف میشد.Henry Cavill was the first person The Witcher showrunner met with for the role of Geralt.
![]()
در مورد علاقه به سوپرمن هم همین حرفا رو زده بود ولی جدای از اینکه تو فیلمهای ضعیفی نقش سوپرمن رو داشته، خودش هم خیلی دل به کار نمیده و از مصاحبههاش هم معلومه. این کلاً دنبال اینه که تو پروژه های اسمی باشه. واسه بتمن نولان و توایلایت و کلی فیلم اینجوری تست داده بوده. هدفش یه زمانی فقط چهره شدن بوده، حالا اگه روحیهش تغییری کرده باشه رو من نمیدونم.نمردیم و مفهوم بچه سوسول رو هم فهمیدیمطرف خودش گیمره و گفته که گرالت رو خیلی دوست داره و با ویچر کلی حال کرده و دوست داره جا شخصیت گرالت بازی کنه همه جوره هم به این نقش میخوره بعدم حالا جدای اینا همینکه بازیگر اسمی اووردن خودش نشون میده اهمیت زیادی برا سریال قائل ـه نتفلیکس چه بسا اگه تر نزنن سرش گات لول براش خرج کنه ! به جای این گیر دادنا دعا کنید عوامل سریال مثل ادم افتباس کنن نشه مثل هزار و یک مثال دیگه
![]()