TV Center

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
==
خارج از شوخی واسه گرالت زیادی گوگولیه، حس سختی کشیدگی و عمر زیاد رو نمی‌تونه منتقل کنه:D
واسه ویلگفورتز یا کاهیر انتخاب بهتری بود.
حالا کاری به قیافش ندارم ولی صداش به نظرم مناسب این نقش ـه یکم فیلتر بندازن روش خش دارش کنن من دیگه هیچی نمیخوام :دی صورتش هم ایشلا با گریم سنگین حلش میکنن نگران نباش :-"

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
حالا کاری به قیافش ندارم ولی صداش به نظرم مناسب این نقش ـه یکم فیلتر بندازن روش خش دارش کنن من دیگه هیچی نمیخوام :D صورتش هم ایشلا با گریم سنگین حلش میکنن نگران نباش :-"
تو نقشهای به جز سوپرمنش کاریزمای خوبی هم داره (Man from Uncle مثلاً) ولی یه پختگی‌ای می‌خوام از بازیگر گرالت که تو این دوستمون نمی‌بینم :D
در صورت تداخل واسه سوپرمن بعدی کل صورتش رو باید با جلوه های ویژه دستکاری کنن :D

8m8_dmqkzjtx4aau0dm.jpg

9qlk_dmqf3uoxoaakn8x.jpg

imyq_dmqqajiwwaactip.jpg

Henry Cavill to star as Geralt in Netflix’s Witcher series
Henry cavill در نقش gearlt در سریال witcher بازی خواهد کرد:|
................
همین چند روز پیش بود که یکی از دوستان گفته بود این بچه سوسولا بدرد بازی تو نقش geralt نمی خورن:)):|
نمردیم و مفهوم بچه سوسول رو هم فهمیدیم :| طرف خودش گیمره و گفته که گرالت رو خیلی دوست داره و با ویچر کلی حال کرده و دوست داره جا شخصیت گرالت بازی کنه همه جوره هم به این نقش میخوره بعدم حالا جدای اینا همینکه بازیگر اسمی اووردن خودش نشون میده اهمیت زیادی برا سریال قائل ـه نتفلیکس چه بسا اگه تر نزنن سرش گات لول براش خرج کنه ! به جای این گیر دادنا دعا کنید عوامل سریال مثل ادم افتباس کنن نشه مثل هزار و یک مثال دیگه :|

نمردیم و مفهوم بچه سوسول رو هم فهمیدیم :| طرف خودش گیمره و گفته که گرالت رو خیلی دوست داره و با ویچر کلی حال کرده و دوست داره جا شخصیت گرالت بازی کنه همه جوره هم به این نقش میخوره بعدم حالا جدای اینا همینکه بازیگر اسمی اووردن خودش نشون میده اهمیت زیادی برا سریال قائل ـه نتفلیکس چه بسا اگه تر نزنن سرش گات لول براش خرج کنه ! به جای این گیر دادنا دعا کنید عوامل سریال مثل ادم افتباس کنن نشه مثل هزار و یک مثال دیگه :|
من نگفتم داداچ یکی از کاربرا گفته بود الان که عکسا رو دیدم نظر خودمم عوض شد :D

من نگفتم داداچ یکی از کاربرا گفته بود الان که عکسا رو دیدم نظر خودمم عوض شد :D
نکته جالب انتخابش اینجاست که ظاهرا به شدت دنبال بازیگر میگشتن این بنده خدا هم اظهار نظر کرده تهیه کننده سریال هم سریع دیده و قبول کرده خیلی هم خوب :D
======================
@majidred2011 تحویل بگیر :D

آخرین ویرایش:
نکته جالبش انتخابش اینجاست ظاهرا به شدت دنبال بازیگر میگشتن این بنده خدا هم اظهار نظر کرده تهیه کننده سریال سریع دیده و قبول کرده خیلی هم خوب :D
======================
کارشون که جالب بود موضوع اینه که خیلیا هستن که از henry cavill بهترن.....حالا یکی مثل دیو باتیستا میاد میگه میخوام تو نقش مارکوس فینیکس بازی کنم ادم حسابش نمی کنن:D فکر نکنم از نظر اقتباس گند بزنن چون بیشتر باید از روی کتاب بسازنش تا بازی:D

• Like
Reactions: majidred2011
نکته جالب انتخابش اینجاست که ظاهرا به شدت دنبال بازیگر میگشتن این بنده خدا هم اظهار نظر کرده تهیه کننده سریال هم سریع دیده و قبول کرده خیلی هم خوب :D
======================
در مورد سوسول بودن من هنوز سر حرفم هستم :-" :-" درکل ناراحتم نشدم و اگه یک گریم سنگین خیلی خسته خوب براش بزنن که اون ابهت گرالتو بده که چرا ناراضی باشم :D
هنوز فک میکنم گزینه های بهتری هم بود ولی خب همینکه یک بازیگر درست و حسابی رو باز واسش گذاشتن جای شکر داره :D
ولی یه پختگی‌ای می‌خوام از بازیگر گرالت که تو این دوستمون نمی‌بینم :D
دقیقا مشکل منم با همینه :دی

Henry Cavill was the first person The Witcher showrunner met with for the role of Geralt.
8-|
کار عجله‌ای چرا آخه؟ دو تا تست می‌گرفتن شاید یه بازیگر جدید و خفن کشف میشد.
در مورد علاقه به سوپرمن هم همین حرفا رو زده بود ولی جدای از اینکه تو فیلمهای ضعیفی نقش سوپرمن رو داشته، خودش هم خیلی دل به کار نمیده و از مصاحبه‌هاش هم معلومه. این کلاً دنبال اینه که تو پروژه های اسمی باشه. واسه بتمن نولان و توایلایت و کلی فیلم اینجوری تست داده بوده. هدفش یه زمانی فقط چهره شدن بوده، حالا اگه روحیه‌ش تغییری کرده باشه رو من نمی‌دونم.
سخت بشه چیزی مثل گات ازش درآورد، مثلاً تو اپیکترین جنگ توی کتابها، هیچ کدوم از شخصیتهای اصلی نیستن! یا خفن‌ترین جنگی که گرالت و همراهانش توش شرکت دارن، کاملاً اتفاقی توش مشارکت می‌کنن. کلاً با وجود عشق و علاقه سپکافسکی به افسانه های آرتوری یه فاز خاص خودش رو داره و تمهای خاص اروپای شرقی واقعاً ویژه‌ش کرده. دو تا کتاب اول که کاملاً ورژن خاصی از افسانه های شاه و پریانی شناخته شده‌ست. یه سری موضوعات امروزیتر هم توش داره که ممکنه به مذاق خیلیا خوش نیاد.
حالا بقیه رو کست کنن ببینیم دنیا دست کیه. انتخاب بازیگر نقش Ciri از همه چیز مهمتره، هم باید قیافه داشته باشه و هم بازیگر خیلی خوبی باشه. نیاز به گسترۀ بزرگی از توانایی بازیگری داره نقش Ciri.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or