Origami 2008
عضو تحریریه

همان طور که گزارش شده بود، این سریال درام سیاسی که سال گذشته، ستاره سریال یعنی «کوین اسپیسی» (Kevin Spacey) به دلیل رسوایی غیراخلاقی جنسی وی، از پروژه اخراج شد. اکنون فصل ششم بدون حضور وی ساخته شده است و اینک «رابین رایت» (Robin Wright) در نقش خانم رییس جمهور، «کلیر آندروود» (Claire Underwood) ظاهر می شود.
او در مصاحبه ای، اعلام کرد که با شبکه نتفلیکس به توافق نهایی رسید که سریال را برای یک فصل دیگر نگه دارد:
من باور کردم که باید مجموعه را به پایان برسانیم. من باور کردم که باید به قرارداد کاریمان افتخار کنیم. همچنین به مردمی که سریال را دوست داشتند. اما چرا از کار کنار بکشم؟ آن ها در گزارش دادند که تنها 600 نفر از پروژه بیرون آمدند. اما اگر شما در امنیت، پلیس ها، محل تیراندازی در بالتیمور و همه چیز دخیل باشد، 2500 نفر را از دست می دهید و این عادلانه نیست که امنیت را از مردم دور کنید. آنها کاری انجام نداده اند.
او همچنین به عنوان کسی که از سریال خداحافظی میکند، گفت:
من عاشق کار کردن با چنین افرادی بودم. ما چنین پیوند تنگی داشتیم؛ آنها جزیی از خانواده من شدند. ما داریم خانه را ترک می کنیم و این خیلی ناراحت کننده است. اشک هایی ریختیم و برای به پایان رساندن سریال، از خوشحالی به هوا پریدیم.
فصل ششم و نهایی مجموعه «خانه پوشالی» (House Of Cards) در روز دوم نوامبر ( 11 آبان 1397) از شبکه نتفلیکس منتشر می شود.
منبع: TV Series Finale