TV Center

دوستان من این The Americans رو تازه شروع کردم فعلا فصل اولش رو تموم کردم ایده سریال نسبتا جالب بود میخواستم بدونم دوستان نظرشون در مورد بقیه فصل ها چیه ؟
پ.ن : متای کل سریال که یپا Breaking Bad میزنه واسه خودش !

دوستان من این The Americans رو تازه شروع کردم فعلا فصل اولش رو تموم کردم ایده سریال نسبتا جالب بود میخواستم بدونم دوستان نظرشون در مورد بقیه فصل ها چیه ؟
پ.ن : متای کل سریال که یپا Breaking Bad میزنه واسه خودش !

سلام. یکی از شاهکارهای چندسال اخیر و یکی از بهترین‌های FX، که امسال به پایان می‌رسه. هرفصل هم بهتر از فصل قبلی‌ـه.

• Like
Reactions: Ehsan95_76
سلام
کسی سریال Mr.Robot رو دیده ؟ میخواستم دانلودش کنم اما نمیدونم ارزش دیدن داره یا نه . یه عده میگن قشنگه یه عده هم میگن حوصله آدمو سر میبره

سلام. یکی از شاهکارهای چندسال اخیر و یکی از بهترین‌های FX، که امسال به پایان می‌رسه. هرفصل هم بهتر از فصل قبلی‌ـه.
منظورت همین فصل یا فصل بعدیه ؟
سلام
کسی سریال Mr.Robot رو دیده ؟ میخواستم دانلودش کنم اما نمیدونم ارزش دیدن داره یا نه . یه عده میگن قشنگه یه عده هم میگن حوصله آدمو سر میبره
یکی از سریال های متفاوت سال های اخیره به نظر من به حرف بقیه گوش نده استارتش رو بزن اگه ازش خوشت اومد برات تبدیل میشه به یـ شاهکار اگه هم خوشت نیومد که خوب دراپش میکنی حداقل امکان تا آخر فصل 1 رو ببین ارزشش رو داره :)

سلام
سلام. فصل اولش عالی و کم نظیر بود ولی فصل دوم کامل خراب کرد. حالا باید ببینیم در فصل سوم چیکار میکنه.

منظورت همین فصل یا فصل بعدیه ؟

یکی از سریال های متفاوت سال های اخیره به نظر من به حرف بقیه گوش نده استارتش رو بزن اگه ازش خوشت اومد برات تبدیل میشه به یـ شاهکار اگه هم خوشت نیومد که خوب دراپش میکنی حداقل امکان تا آخر فصل 1 رو ببین ارزشش رو داره :)
فصل 6 که فصل آخر سریاله، زمستون پخش میشه

Last edited by a moderator:
سلام

سریال خیلی خوبیه اما عامه پسند نیست

سلام
بستگی به سلیقه داره.
به نظر من فصل اول سریال خیلی بد بود و ادامه ش ندادم.

• Like
Reactions: Goli_08
سلام
سریال واقعا عالیی هست،راوی گری شخصیت اصلی،با بازی رامی‌مالک واقعا محشره،داستان سریال به شدت درگیر کننده س...اکثر دوستانی که میگن سریال حوصله سر بره با دیدن اسم‌ سریال خودشونو‌ اماده یک اثر ابگوشتی بزن بزن کرده بودن که‌ خورده تو‌ ذوقشون متاسفانه :D

من jessica jones رو دیدم ولی luke cage و iron fist رو نه. میتونم defenders ببینم؟
خب میتونی ببینی ولی اونوقت نمیفهمی دلیل ایرون فیست برای مبارزه با هند چیه و از کجا اومده
حالا با لوک کیج کمی توی جسیکا جونز اشنا شدی
ولی درکل بهتره ب ترتیب ببینی تا از لذتش کم نشه

• Like
Reactions: Deliverer
بلاخره خلا بین فصل اول و فصل دوم با این قسمت پر شد ... همه چیزارو فهمیدیم این وسط چی پیش اومده ... کم کم داشتم عادت میکردم نصف اتفاقای این سریال توضیح داده نشده رد بشن ازش

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or