Mr.Nikyar
کاربر سایت
نه. مناسب نیست.mindhunter رو میشه با خانواده دید؟
دوستان من این The Americans رو تازه شروع کردم فعلا فصل اولش رو تموم کردم ایده سریال نسبتا جالب بود میخواستم بدونم دوستان نظرشون در مورد بقیه فصل ها چیه ؟
پ.ن : متای کل سریال که یپا Breaking Bad میزنه واسه خودش !
منظورت همین فصل یا فصل بعدیه ؟سلام. یکی از شاهکارهای چندسال اخیر و یکی از بهترینهای FX، که امسال به پایان میرسه. هرفصل هم بهتر از فصل قبلیـه.
یکی از سریال های متفاوت سال های اخیره به نظر من به حرف بقیه گوش نده استارتش رو بزن اگه ازش خوشت اومد برات تبدیل میشه به یـ شاهکار اگه هم خوشت نیومد که خوب دراپش میکنی حداقل امکان تا آخر فصل 1 رو ببین ارزشش رو دارهسلام
کسی سریال Mr.Robot رو دیده ؟ میخواستم دانلودش کنم اما نمیدونم ارزش دیدن داره یا نه . یه عده میگن قشنگه یه عده هم میگن حوصله آدمو سر میبره
سلام. فصل اولش عالی و کم نظیر بود ولی فصل دوم کامل خراب کرد. حالا باید ببینیم در فصل سوم چیکار میکنه.سلام
کسی سریال Mr.Robot رو دیده ؟ میخواستم دانلودش کنم اما نمیدونم ارزش دیدن داره یا نه . یه عده میگن قشنگه یه عده هم میگن حوصله آدمو سر میبره
فصل 6 که فصل آخر سریاله، زمستون پخش میشهمنظورت همین فصل یا فصل بعدیه ؟
یکی از سریال های متفاوت سال های اخیره به نظر من به حرف بقیه گوش نده استارتش رو بزن اگه ازش خوشت اومد برات تبدیل میشه به یـ شاهکار اگه هم خوشت نیومد که خوب دراپش میکنی حداقل امکان تا آخر فصل 1 رو ببین ارزشش رو داره![]()
سلام
سریال واقعا عالیی هست،راوی گری شخصیت اصلی،با بازی رامیمالک واقعا محشره،داستان سریال به شدت درگیر کننده س...اکثر دوستانی که میگن سریال حوصله سر بره با دیدن اسم سریال خودشونو اماده یک اثر ابگوشتی بزن بزن کرده بودن که خورده تو ذوقشون متاسفانهسلام
خب میتونی ببینی ولی اونوقت نمیفهمی دلیل ایرون فیست برای مبارزه با هند چیه و از کجا اومدهمن jessica jones رو دیدم ولی luke cage و iron fist رو نه. میتونم defenders ببینم؟