TV Center

House of cards دیگه خیلی یکنواخت شده . از اولش هم واسم بی روح و کسل کننده بود ولی دنبال میکردم تا از بازی های سیاسی سردربیارم .
بنظرم بر خلاف انتظار خیلی هم از واقعیت به دور ـه . اتفاقایی که تو فصل پنجمش داره میوفته واقعا مضحکه . این تایمی که صرفش کردم رو میذاشتم تحلیل و
مصاحبه ی های سی ان ان رو می دیدم خیلی موثر تر بود :|

به نظرم با اختلاف همچنان بهترین سریاله .. از همون فصل اول تا الان :D
خدا بخیر کنه فصل بعدیرو و کلر که میخواد چه آشوبی به پا کنه :-"

سلام. فصل دوم Stranger Things در تاریخ 27 اکتبر [5 آبان] پخش میشه.
فصل اول The Punisher هم 13 اکتبر [21 مهر] پخش میشه که به‌نظر میاد رسمی نباشه. چون 13 اکتبر Mindhunter پخش میشه و بعیده نتفلیکس دو سریال رو در یک روز منتشر کنه.

تاریخ پخش رسمی پانیشر: 17 نوامبر - 26 آبان

f
Mindhunter_S01E10_720p_NF_WEB_DL_DD5_1_x264_NTb.jpg

مایندهانتر رو تموم کردم. عجب فصل و عجب پایانی ... از تیتراژ ابتدایی گرفته تا آهنگ‌هایی که آخر هر قسمت پخش می‌شد، از شخصیت‌پردازی و بازی‌های عالی گرفته تا داستانگویی جذاب و حساب‌شده. همه‌چیز با وسواس خاصی، سر جاش بود و ایرادی نمی‌تونم بهش وارد کنم.
رویارویی ادموند و هولدن هم هیجان شدیدی داشت، و فکر می‌کنم اون سدّی که هلدن برای جلوگیری از احساسات‌ـش درست کرده بود، سرانجام فرو ریخت. فقط یکی دو تا سؤال بی‌جواب موند. مهمترین سؤال اینه که قضیه‌ی گربه چی شد؟ :D
همونطور که اواخر فصل بهش اشاره شد و اخیراً هم خود فینچر گفت، فصل دوم در رابطه با پرونده‌ی Atlanta child murders یا همون قتل‌های بچه‌های آتلانتا از ایالت جورجیاست که در بین سال‌هال 1979 تا 1981 صورت گرفت‌ـه. مورد دیگه هم اون یارویی که برای ADT کار می‌کرد و در طول فصل هی گذرا نشون داده می‌شد و در پایان فصل هم عکس‌های شنیعی رو داشت می‌سوزوند، انگار همون BTK [ Bind, Torture, Kill ] Killer ـه که باید در فصول بعدی نقش مهمی داشته باشه، و از اونجایی که تا سال 2005 هم گیر نیوفتاده بود و داستان فصل دوم هم یک چیز دیگه‌ست، باید احتمالاً منتظر فصل سوم و پرش زمانی براش در سریال باشیم.

راستی اسپویلر رو پیدا نکردم که ازش استفاده کنم. هرچند نوشته‌م اسپویلی نداره.
با زیرنویس دیدی؟

قسمت دوم فصل سوم Mr Robot با 0.52 میلیون بیننده، کمترین بازدید کل سری رو از فصل 1 تا به امروز داشته :((
دنیای بدیه :D
سریالا با موضوع خاص همیشه این بلا سرشون میاد، الان خیلیا که از مستر روبات شکایت دارن میگن روایتش کنده و فضا خسته کننده ای داره و فلان که دقیقا همینا باعث شده فنش بشم :D حالا کافی بود چهار تا کارکتر کول و فان و هات اضافه میکردن با چهار تا صحنه اکشن الان رکورد دار بیننده میبود :D
اینم خداکنه این فصل سر و ته داستانو هم بیارن و قبل کنسل شدن سریالو سر وقتش تموم کنن.

• Like
Reactions: HIGH DEVS
دنیای بدیه :D
سریالا با موضوع خاص همیشه این بلا سرشون میاد، الان خیلیا که از مستر روبات شکایت دارن میگن روایتش کنده و فضا خسته کننده ای داره و فلان که دقیقا همینا باعث شده فنش بشم :D حالا کافی بود چهار تا کارکتر کول و فان و هات اضافه میکردن با چهار تا صحنه اکشن الان رکورد دار بیننده میبود :D
اینم خداکنه این فصل سر و ته داستانو هم بیارن و قبل کنسل شدن سریالو سر وقتش تموم کنن.
دقیقا بلایی که سر leftovers اومد

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or