اینم خداکنه این فصل سر و ته داستانو هم بیارن و قبل کنسل شدن سریالو سر وقتش تموم کنن.
مگه سر افت بیننده فصل 2 نگفته بودن فصل 3، فصل پایانی خواهد بود؟
اینم خداکنه این فصل سر و ته داستانو هم بیارن و قبل کنسل شدن سریالو سر وقتش تموم کنن.
نه من که چیزی ندیدم شاید با Leftovers جابهجا گرفتیمگه سر افت بیننده فصل 2 نگفته بودن فصل 3، فصل پایانی خواهد بود؟
من که از فصل 4 منتظر بودم این سیستم مسخره رو بزارن کنار دیگه فصل آخر بُریدم دراپ کردم، خداوکیلی هر جور حساب کردم منطقی نبود بخاطر 2 قسمت خیلی خوبی که اول و آخر هر سیزن داره 14 قسمت کشکی رو تماشا کنمدلم واسه نیگان تنگ شده
فردا که بیدار شدم اومده صدمین قسمتش
فصل قبلو دوست داشتم نسبت به سال های اخیرش.
خداروشکر قسمت های اول و آخر هر نیم فصل و فصل هم همیشه عالیه
در بدترین حالت یه اپیزود خیلی خوب رو میبینم .
خداییش قسمت آخرم هیچی نداشت اون ببری که حمله کرد خود سنجد بود که کاپشن پوشیده بود بعد نیگان جوری گفت گاد دمن تایگر انگار که گودزیلا حمله کردهدلم واسه نیگان تنگ شده
فردا که بیدار شدم اومده صدمین قسمتش
فصل قبلو دوست داشتم نسبت به سال های اخیرش.
خداروشکر قسمت های اول و آخر هر نیم فصل و فصل هم همیشه عالیه
در بدترین حالت یه اپیزود خیلی خوب رو میبینم .
![]()
برین کنار که 4 روز دیگه قراره همه زخمی بشیم![]()
بله هر 3تا قسمتش اومدهآقا این Gunpowder آمده ؟ نماوا گذاشته با زیرنویس فارسی...!!! اینا دیگه آخرشن...
اونجا متمرکز بشه بد نیست ولی مطرح کردنش توی این تاپیک هم منعی نداره .قابل پیش بینی بود اما برای عرضه سریال و مشاهده آن ، لطفا نظرات یا اسپویلتان را در این تاپیک اعلام نفرمایید. چه دوست نداشته باشید چه داشته باشید، این یک تاپیک سریال Stranger Things [اسپویل تا آخرین اپیزود آزاد می باشد] | انجمن های بازی سنتر که مخصوص این سریال هست رو داره. لطفا در هنگام در این تاپیک نظرات خود را اعلام فرمایید.
WTF ؟؟جدی ؟؟ یعنی بهترین سریالشونو میخواستن کنسل کنن ؟؟ اوایل این سیزن یکم افت کرد ولی الان فوق العاده شده.این سریال سزاوار یه فاینال عالی هست نه اینکهشوتایم چندماه پیش ری داناوان رو کنسل کرد، یا به اصطلاح گفت که فصل پنجم، آخرین فصل سریاله، ولی حالا یک هفته مونده به پایان فصل پنجم، به یک باره این سریال رو برای فصل ششم تمدید کرد.
Sent from my C2305 using Tapatalk
WTF ؟؟جدی ؟؟ یعنی بهترین سریالشونو میخواستن کنسل کنن ؟؟ اوایل این سیزن یکم افت کرد ولی الان فوق العاده شده.این سریال سزاوار یه فاینال عالی هست نه اینکه
همینجوری بزنن کنسل کنن
----------------------------------------------------------------------------------------------
WD چقدر مزخرف بود قسمت جدید.یعنی واقعا خندم میگره همچین سریال چیپ و داغونی چه طور انقدر بیننده داره