TV Center

من jessica jones رو دیدم ولی luke cage و iron fist رو نه. میتونم defenders ببینم؟

مهم ترین سوالی که پیش میاد اینه که دردیل رو چی؟ اونو دیدی؟
دیفندرز نیاز خیلی شدیدی به ایرون فیست و فصل دو دردویل داره. تقریبا داستان ادامه اینهاست. حتمن ببین. دردویل رو ببین حتمن، ایرون فیست نیازش بیشتره ولی خب میتونی خلاصشو بخونی :)

---------------------------------------------
Stranger Things Season 2 رلیز شد\m/\m/\m/\m/

سلام.
موافق زدن یه تایپیک مختص سریال Friends هستید ؟ اول دوستان مشتاق باشند، بعد با مدیریت هماهنگ کنیم.

مثلا من خودم الان برای سومین بار میبینم (با زیرنویس انگلیسی) با اینکه خیلی از شوخی هارو میگیرم و میخندم، ولی بازم تو هر قسمت شوخی هایی هستند که متوجه نمیشم.
حتی سرچ میکنم که بفهمم خیلی جاها درست توضیح ندادند و نمیفهمم.
کلا بنظرم خوبه یه تایپیک باشه بحث بیشتر باشه :D

آمار بیننده های قسمت 3 فصل 3 سریال MR Robot حدود 540 هزار نفر بوده که حدود 20 هزار نفر نسبت به قسمت قبل افزایش داشته اما همچنان بسیار پایین هست
قسمت اول فصل 3 هم با احتساب DVR به 1.33 میلیون بیننده رسیده که در حدود نیمه دوم فصل دوم هست و از این جهت قسمت اول از لحاظ بیننده با نیمه دوم فصل دوم تفاوتی نداره

• Like
Reactions: XboxLiveVirus
سلام.
موافق زدن یه تایپیک مختص سریال Friends هستید ؟ اول دوستان مشتاق باشند، بعد با مدیریت هماهنگ کنیم.

مثلا من خودم الان برای سومین بار میبینم (با زیرنویس انگلیسی) با اینکه خیلی از شوخی هارو میگیرم و میخندم، ولی بازم تو هر قسمت شوخی هایی هستند که متوجه نمیشم.
حتی سرچ میکنم که بفهمم خیلی جاها درست توضیح ندادند و نمیفهمم.
کلا بنظرم خوبه یه تایپیک باشه بحث بیشتر باشه :D
بلی استقبال میشه! :x

photo_2017_10_27_18_58_16.jpg

تاریخ پخش فصل چهارم پیکی بلایندرز: 16 نوامبر 2017، مصادف با پنج‌شنبه 25 آبان 1396​

پس از نزدیک دو هفته، سریال مایند هانتر رو تموم کردم. از نظر من، مایند هانتر بیشتر یک سریال آکادمیک-جنایی است و بیشتر بر روی اتفاقات پس از جرایم و تاثیرات آن داستان را به جلو می برد. بعضی اپیزود ها به شدت قوی هستند که در لیست IMDB من که به نام Best Epsiodes است، قرار می دهم اما بعضی ها به شدت خسته کننده هستند. مثلا آن اپیزود مربوط به مالش دادن و ارتباط غیرطبیعی نزدیک معلم به دانش آموزان که به نظرم یک اپیزود الکی بود و اگر هم میخواست آموزنده باشد، باید در چند سکانس نیز خلاصه می شد. آثار دیوید فینچر معمولا زیاد روی یک چیز زیاد مانور می دهد. مثل غذا دادن دکتر کار به گربه ( که معلوم نیست گربه بود یا نه یا توهم بود!؟)یا سکانس های آغازین یا کولد اوپن که شاید در فصل بعدی در آن شخصیت مرموز بیشتر اطلاعات کسب خواهیم کرد اما به نظرم تا الان به شدت گنگ و اضافی بود. کل سریال بر دوش جاناتان گروف است و بعضی وقت ها شخصیت بیل (با بازی هالت مک کانلی- اگه فامیلیش رو درست تلفظ کنم!) از جاناتان پیشی می گیرد اما قطعا شخصیتی که گروف بازی کرده، به شدت دلچسب است و یکی پرفورمنس های قوی سال 2017 است. شخصیت دکتر کار یک مقدار کمکاری شده و اینقدر جاناتان قشنگ بازی کرده، که بقیه زیاد تو ذره بین قرار نمی گیرند. سکانس های صحبت با مجرمان به شدت دلپذیر و با دقت کار شده است و کاملا ذهن آدم رو مسجم به آن قتل ها وا می دارد . بازی بازیگران مجرم هم نیز عالی هستند. برای من مایند هانتر مثل یک L.A.Noire در دنیای واقعی بود.

آخرین ویرایش:

photo_2017_10_27_18_58_16.jpg

تاریخ پخش فصل چهارم پیکی بلایندرز: 16 نوامبر 2017، مصادف با پنج‌شنبه 25 آبان 1396​

امروز پریمیر فصل چهارم در بیرمنگام بود که عوامل تاریخ پخش این فصل رو 15 نوامبر [ چهارشنبه 24 آبان ] ساعت 9 شب، تأیید کردند. برخلاف فصول گذشته، به‌جای جمعه‌ها، فصل چهارم رو پنجشنبه‌ها قراره ببینیم.

ری داناوان برای من همیشه یک سریال عالی و دوست‌داشتنی بوده، ولی فصل پنجم کاری کرد که راحت می‌تونم دیگه بعد از 5 سال بهش لقب شاهکار بدم. فضای سریال همیشه غمناک و تاریک بوده، ولی این تاریکی در فصل پنجم به اوج خودش رسید؛ و با بازی‌های درجه‌یک و شخصیت‌پردازی عالی، این فصل تبدیل شد به یکی از بهترین فصل‌های سریالی که تابحال دیدم. این شخصیت‌پردازی عالی رو هم مدیون 1 فصل کاملی هست که روش وقت گذاشتن؛ و من هم خودم از بیننده‌هایی بودم که بعد از پایان فصل اول تصمیم داشتم رهاش کنم؛ ولی خوشحالم که این‌کارو نکردم، چون اون یک فصل کاملی رو که صرف شخصیت‌پردازی کردن، در فصل‌های بعدی به‌خوبی خودش رو نشون داد و همین موضوع باعث شد تک‌تک شخصیت‌ها از این نظر خیلی قرص و محکم باشن. و سریال تازه از فصل دوم بود که شروع شد. اگر یک درام واقعی و جذاب می‌خواید که به دور از هیجانات کاذب باشه، ری داناوان رو امتحان کنید.

قسمت هشتم از فصل پنجم هم کم‌نظیر بود. پایانش هم جای حرفی باقی نذاشت. بازی‌ها درجه‌یک.

Netflix cancels House of Cards amid Kevin Spacey allegations
این فصل پیشرو اخرین فصل house of cards هست:( این خبر تنها یک روز بعد از اتهام جنسی ای که علیه کوین اسپیسی زده شد منتشر شده با اینکه کمپانی گفته ماه ها پیش این تصمیم رو گرفته ولی ممکنه ربط به این اتهام داشته باشه.

1.jpg
سریال تلویزیونی «رزیدنت اویل» کنسل شده است

چند سال پیش بود که Mance Media و فیلم‌سازی مستقل بانام «شان لبرت» (Shawn Lebert) اعلام کردند که در حال کار بر Arklay هستند؛ یک سریال تلویزیونی درام که بر اساس دنیایی محبوب «رزیدنت اویل» (Resident Evil) در دست‌ساخت است.

داستان این سریال در مورد کارآگاهی به نام James Reinhardt بود که به دنبال سرنخ‌های در مورد قتل‌های اتفاق افتاده در شهر که مربوط به یک ویروس خاص در شهر «راکون سیتی» (Raccoon City) می‌شد که همه گیمرها به آن آشنایی دارند.

سریال Arklay قرار بود در سال 2015 منتشر شود ولی بعد مدتی ساخت در تاریکی فرورفت که باعث شد طرفداران خود را آماده شنیدن خبرهای بدی بکنند.

این فرضیه‌ها درواقع درست بودند. در حالی بعداً مشخص شد Mance Media ساخت سریال را متوقف کرده است، «شان لبرت» ویدیویی کوتاه از این سریال را منتشر کرده که در آن هیچ نشانه‌ای از اسم «رزیدنت اویل» و حتی اشاره‌ای به آن در این ویدیو کوتاه وجود ندارد.

gameinformer

Netflix cancels House of Cards amid Kevin Spacey allegations
این فصل پیشرو اخرین فصل house of cards هست:( این خبر تنها یک روز بعد از اتهام جنسی ای که علیه کوین اسپیسی زده شد منتشر شده با اینکه کمپانی گفته ماه ها پیش این تصمیم رو گرفته ولی ممکنه ربط به این اتهام داشته باشه.

احتمال داره فصل ششم هم ساخته نشه، چون MRC و Netflix تولید فصل ششم رو تا مدت نامعلوم به حالت تعلیق درآوردن.

-----------------------------------------
به‌نظر خودم دیگه زیادی طولش دادن. من خودم از طرفدارهای پروپاقرص این سریال بودم، ولی انقدر الکی طولانیش کردن که هنوز رقبت نکردم فصل پنجمش رو ببینم.

• Like
Reactions: ps4 only and all4u
احتمال داره فصل ششم هم ساخته نشه، چون MRC و Netflix تولید فصل ششم رو تا مدت نامعلوم به حالت تعلیق درآوردن.

-----------------------------------------
به‌نظر خودم دیگه زیادی طولش دادن. من خودم از طرفدارهای پروپاقرص این سریال بودم، ولی انقدر الکی طولانیش کردن که هنوز رقبت نکردم فصل پنجمش رو ببینم.
مگه الان فیلمبرداریش شروع نشده!؟ ای بابا. حداقل به یک پایانی برسون. نکته جالبش کشمکش بین سیاست مدارها بود که بخوبی با فضای واقعی همخونی داشت.

• Like
Reactions: TheGodfather
مگه الان فیلمبرداریش شروع نشده!؟ ای بابا. حداقل به یک پایانی برسون. نکته جالبش کشمکش بین سیاست مدارها بود که بخوبی با فضای واقعی همخونی داشت.

چرا، فکر کنم یه دوهفته‌ای میشه که تولیدش شروع شده. ولی فعلاً به حالت تعلیق دراومده تا اوضاع رو بررسی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or