Turn 10 : بازی Forza 4 تا 5 هفته دیگر به اتمام میرسد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Forza-Motorsport-4-Header-300x148.jpg

استودیو Turn 10 با خلق بازی زیبای Forza 3 توانست نامش را در زمره شرکتهای ساخت racing simolation جاودان کند .

حال Turn 10در حال ساخت سری جدید بازی خود یعنی Forza 4 میباشد ، یکی از نکات مهمی که در سری جدید در بازی نهادینه شده است مسابقات در شب میباشد که شما میتوانید لذت مسابقه دادن در شب را نیز در فروزا 4 تجربه کنید بخشی که در قسمت قبل جایش بسیار خالی بود .

در همین راستا اقای Dan Greenawalt رئیس Turn 10 در طی مصاحبه ای که با سایت CVG داشت اذعان کرد: طرفداران بازی با دیدن گرافیک بازی به حیرت در خواهند امد ، و در ادامه نیز اضافه کرد :
با موتور نورپردازی جدیدمان این امکان را در بازی بدست اوردیم که زمانهای گوناگونی را در بازی به وجود بیاریم ، ساخت جادهای مختلف و زیبا که شما در حین بازی میتوایند طلوع افتاب و غروب ان را از زاویه مابل مشاهده کنید ؛ تغییزات نور (نور خورشید) در حین مسابقه بر روی ماشین شما و تغییر و انعکاس نور در چشمانتان را احساس خواهید کرد .

اقای Greenwalt همچنین افزود : تیم Turn 10 کار تمام وقت انجام میدهد تا این پروژه سریعتر و بدون مشکل به پایان برسد .
اکنون میتوانم بگویم بازی Forza 4 اخرای کار میباشد و منتظریم ببینم کاری که انجام دادیم مطابق با قوانین شرکت ماکروسافت بوده است یا نه ؛ تا پایان بازی 5 هفته وقت لازم است .

آخرین ویرایش:
به لطف انیمیشن تعویض دنده مضخرف ، یا نبود اون توی همه ماشین ها ! و یحتمل ایراداتی که کینکت میتونه به بازی وارد کنه ، مانند لگ و ... ، این شماره به این مهم دست پیدا میکنه :biggrin1:
اگه شما میخوای خودتو گول بزنی بزن چون دلایلی که واسه کم شدن نمرات داری ذکر میکنی در مقابل دیگر محاسن بازی کاملا بچه گونه و غیر منطقیه

به لطف انیمیشن تعویض دنده مضخرف ، یا نبود اون توی همه ماشین ها ! و یحتمل ایراداتی که کینکت میتونه به بازی وارد کنه ، مانند لگ و ... ، این شماره به این مهم دست پیدا میکنه :دی
این انیمیشن تعویض دنده هم داستانی شده هااا !! :d

بیاد نیاد اونی که ریسینگ باز نیست چه با کینکت چه بدون این دلقک بازی ماکرو بازی نخواهد کرد .
چرا ی عده خودشون رو گول میزنن !!!!
منتظر چیزی نباشید که نتونید ازش لذت ببرید .

بیاد نیاد اونی که ریسینگ باز نیست چه با کینکت چه بدون این دلقک بازی ماکرو بازی نخواهد کرد .
میشه یکم مطلبو بازش کنین ؟ من که هیچی متوجه نشدم !:-/

شما کلا به مایکرو و بهترین بازی هاش ارادت دارین.:d
مخصوصا به این که یکی‌ از بهترین بازی‌های ریسینگ هست.:d

به لطف انیمیشن تعویض دنده مضخرف ، یا نبود اون توی همه ماشین ها ! و یحتمل ایراداتی که کینکت میتونه به بازی وارد کنه ، مانند لگ و ... ، این شماره به این مهم دست پیدا میکنه :دی
چقدر با خودت فک کردی اینا رو نوشتی:d
کی گفته تعویض دنده تو همه ماشینا نیس؟
لگ رو شما دیدی؟
نمیدونستیم 1 نمره کم میشه تعویض دنده انیمیشن خوبی نداره:d
جان بچتون فن بازی رو بذارید کنار
دیگه قبول کنید اون حقیقت تلخه رو,میفهمی که چیو میگم:d
اتفاقا حرف این دوستمون کاملا درسته!
اگه شبیه ساز بازی نمی کنید و دنبال مسابقه با پلیس و مسابقات خیابونی و این جنگولک بازیها هستین برین همون ان اف اس بزنید
این یه شبیه ساز واقعیه از مسابقاتی هست که تو پیست برگزار میشه!
شما کلا با مایکروسافت مشکل داری چرا به مخلفاتش گیر میدی ؟ :|
درست مثل موتور فیلتـــرینگ می مونی که دنبال واژه "مایکروسافت " می گـــرده که دوست داره یه طـــوری با یه حرف هایی عقده ای "گونــــه" پتانسیل درونی خود رو که در حال سریز شدنـــه هر طوری شده خالی کنـــــه !
من ایشون رو نمیشناسم شاید آنتی مایکرو باشه ولی حرفش درسته دیگه
اونایی که اهل شبیه ساز نیستن فردا میان تو تاپیک بازی میگن"چرا پیاده نمیشه""چرا پلیس تو بازی نیس":d

آخرین ویرایش:
شما کلا با مایکروسافت مشکل داری چرا به مخلفاتش گیر میدی ؟ :|
درست مثل موتور فیلتـــرینگ می مونی که دنبال واژه "مایکروسافت " می گـــرده که دوست داره یه طـــوری با یه حرف هایی عقده ای "گونــــه" پتانسیل درونی خود رو که در حال سریز شدنـــه هر طوری شده خالی کنـــــه !

کی گفته تعویض دنده تو همه ماشینا نیس؟
آریا گفت:دی ! توی همه نبود دیگه :| ! نمایش E3 بازی رو دیدیم :| نداشت ...
لگ رو شما دیدی؟
ندیدم ، اما مطوئن باش بازیای که انقدر حساس هست توی هندلینگ ، با کینکت چیز خوبی نمیشه :)
دیگه قبول کنید اون حقیقت تلخه رو,میفهمی که چیو میگم:d
قول میدم بعد ازین دیگه ترول نکنم ، اما اگر منظورت اینه فورتزا موتوراسپرت تونسته جای گرن توریزمو رو در بازی های ریسینگ شبیه سازی بگیره ، اشتباه میکنی دوست عزیز...
این رو من نمیگم ، این رو این رو آمار نشون میده :) ...
دود ، از کنده بلند میشه ...
ویوا یامائوچی :دی !

• Like
Reactions: Tommy Fisher
آریا گفت:دی ! توی همه نبود دیگه :| ! نمایش E3 بازی رو دیدیم :| نداشت ...

ندیدم ، اما مطوئن باش بازیای که انقدر حساس هست توی هندلینگ ، با کینکت چیز خوبی نمیشه :)

قول میدم بعد ازین دیگه ترول نکنم ، اما اگر منظورت اینه فورتزا موتوراسپرت تونسته جای گرن توریزمو رو در بازی های ریسینگ شبیه سازی بگیره ، اشتباه میکنی دوست عزیز...
خب بعضی ماشینا شاید ندارن به شیوه دستی!:d
باور کن من خودم از GT1 تا 4 با سونی بودم!
در اینکه این بازی اوژینالترین سیمولیشن هست شکی نیس!
همین FM3 درسته تنوع Gt رو نداشت یا مثلا حس سرعت و هیجان رو منتقل نمیکرد یا چرخه شب و روز نداشت ولی با توجه به زمان ساختش خیلی به GT نزدیک شد
حالا من خودم شاید بعضی جاها گفته باشم FM بهتره ولی تو مدلسازی یا شبیه سازی GT بهتر بود که چیز عجیبی نیس با اون تجربه ای که یامائوچی و تیمش داره!
ولی کار گرین والت واقعا تحسین برانگیزه!
تو هر شماره بهتر و بهتر شد و من بهت قول میدم این شماره از تمامی لحاظ از GT5 بهتر خواهد بود!:d
حالا Gt6 کی میاد والله اعلم!:d2000 تا ماشین 500 پرمیوم:d

آریا گفت:biggrin1: ! توی همه نبود دیگه :| ! نمایش E3 بازی رو دیدیم :| نداشت ...
چون توی E3 نبوده قرار نیست توی بازی نهایی هم نباشه ! توی E3 تا اونجایی که فهمیدم برای ماشین هایی که دنده پشت یا کنار فرمون هست هنوز طراحی نکردن.
کلآ همون طور که چند بار بهت گفتم بی خیال شو چون میانگینش کمتر از 90 که مطمئنآ نمیشه و احتمال اینکه بالای 92 بره هم به نظرم زیاده ! :دی

این که بعضی از دوستان تعداد پرسنله Turn 10 رو عنوان کردن 300 نفر در مقابله 100 نفر کارمنده Polyphony اصلا همچین چیزی صحت نداره ، از اون جایی که این استودیو یه تیمه خانگیه مایکروسافت به حساب میاد آماره مجزایی در دست نیست و آمارای هشل الهفتی که موجوده هم آماره اون مجموعه رو جزء Turn10 می دونن در حالی که آماره واقعیه این تیمه با استعداد شاید کمتر از 80 باشه ! در ضمن استودیوی رقیب ارتباطه تنگاتنگی داشته با کمپانی های غول ژاپنی علی الخصوص
یعنی خود دن گرینوالت خالی بسته ؟! :دی
How has the development team size grown from Forza 1 on Xbox to Forza 3?
DG: I'll give you a little bit of nitty-gritty here. So, we had, I think about 24 full-time employees on Forza 1. And we then bolstered that staff with probably 70 contract staff that were on for most of the project -- a couple of years. And then we outsourced a lot of our artwork to a group in India and a group in Vietnam. That made it so that all-in, we were probably 200 people, that's my guess.
Then in Forza 2, we got up to about 250. We increased our [full-time] staff, increased our [contract] staff, and increased the number of people in India and Vietnam. And now, for Forza 3, we're just over 300, all-in, with again [contract], [full-time], and a fully-burdened outsource group. And that's been pretty much since the beginning.
We grew immediately, so as soon as we shipped Forza 2, all of the [full-timers] took some time off, the [contract staff] kind of went away for a little bit, we disengaged with our outsourcers, and then within three months, we were back fully-burdened. We were up about 200 people, and 300 within a few months after that.

توی همون Forza 1 حدود 200 نفر بودن. توی Forza 2 شدن 250 نفر و Forza 3 هم بیش از 300 نفر . البته نمیدونم شرکت های دیگه که باهاشون همکاری داشتن توی طراحی ماشین رو هم جزو این 300 نفر حساب کردن یا نه (احتمالآ کردن) ولی در هر حال این حرف کارگردان بازی هست و یه چیز منطقیه و نشون میده T10 این نسل رو خیلی بهتر از رقیبش میشناسه ! یعنی خود گرینوالت با افتخار این موضوع رو مطرح میکنه ولی اینجا دوستان فکر میکنن این مسآله نقطه ضعفه !!!

http://www.gamasutra.com/view/feature/4144/racing_evolution_forza_3_and_the_.php

• Like
Reactions: Robin Hood
دنده ماشین اگه روی Drive باشه , دیگه انیمیشن تعویض دنده نمی خواد :|
انیمیشن تعویض دنده تو FM3 نبود ( اون نصفه و نیمه هم در نظر نگیریم ) , برای کسی که simulate بازی می کنه اهمیتی نداره ! چیزی که امتیاز بازی کم می کنه ... لا اله الا الله :| ( باز دهن آدم باز می کنند:d )

آمار ؟:))
آخرین شمارتون که 5 باشه که یک فاجعه برای سری GT بود اونم بعد از 5 یا 6 سال .فکر کنم امتیازش توی gamespot شد 8 و میانگین تمامی نقداش هم شد 8.4 و کلی انتقاد .
GT از همون شماره 4 ش از forza عقب افتاد . هر روز شاهد پیشرفت چشمگیر forza هستیم. یادتون باشه امسال توی E3 بنی بشری نبود که این بازی رو بهترین ندونه .
تیم سازنده gt بره تیم بازیسازیش رو گسترش بده تا شاید بتونه رقابت کنه ولی بدبختانه فقط بلده تعداد ماشیناش رو بالا ببره .

آخرین ویرایش:
آمار ؟:))
آخرین شمارتون که 5 باشه که یک فاجعه برای سری GT بود اونم بعد از 5 یا 6 سال .فکر کنم امتیازش توی gamespot شد 8 و میانگین تمامی نقداش هم شد 8.4 و کلی انتقاد .
GT از همون شماره 4 ش از forza عقب افتاد . هر روز شاهد پیشرفت چشمگیر forza هستیم. یادتون باشه امسال توی E3 بنی بشری نبود که این بازی رو بهترین ندونه .
تیم سازنده gt بره تیم بازیسازیش رو گسترش بده تا شاید بتونه رقابت کنه ولی بدبختانه فقط بلده تعداد ماشیناش رو بالا ببره .
ببین اینجور پستها LOL داره الله وکیلی . میگی آخرین شمارتون ، مال بابام نست که :دی ! من فقط GT رو خیلی بیشتر از FM قبول دارم :| ضمنا ، فاجعه بودنش رو شما تشخیص نمیدی :) توی این سبک ، همه چیز رو فروش مشخص میکنه ... فروش محصول ، نشون میده گیمرهایی که به این ژانر علاقه دارن ، کدام بازی ارضاشون کرده و به نظرشون بیشتر شبیه ساز بوده . کسی نمیتونه منکر این شه FM از لحاظ Realistic و واقعی بودن فرسنگها با GT فاصله داره ، این رو من نمیگم ... فن های دو آتیشه سبک شبیه سازی میگن ، و حرفشون هم کاملا مستنده . نه کسانی که با خرید یک فروند کنسول X360 شدن فن فورتزا :)
آره جناب ، اینجوریه ...
میتونی بهم بگی FM چقدر فروش داشته ؟:|
تازه به لطف نسخه های چیچی ادیشن و قاقالیلی ادیشن و نصف قیمت و ربع قیمت ادیشن هزار چیز دیگه تا فروش GT فاصله وحشتناکی داره .
کلآ همون طور که چند بار بهت گفتم بی خیال شو چون میانگینش کمتر از 90 که مطمئنآ نمیشه و احتمال اینکه بالای 92 بره هم به نظرم زیاده ! :biggrin1:
من هنوز جنگولک بازیهای 360 فن ها (من جمله ممد مادریدی:دی) رو سر امتیازای GT5 یادم نرفته:| ! تو که یادته :|! یه دونه 8 و 8.5 میگرفت روزگارمون سیاه بود :| :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or