Turn 10 : بازی Forza 4 تا 5 هفته دیگر به اتمام میرسد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Forza-Motorsport-4-Header-300x148.jpg

استودیو Turn 10 با خلق بازی زیبای Forza 3 توانست نامش را در زمره شرکتهای ساخت racing simolation جاودان کند .

حال Turn 10در حال ساخت سری جدید بازی خود یعنی Forza 4 میباشد ، یکی از نکات مهمی که در سری جدید در بازی نهادینه شده است مسابقات در شب میباشد که شما میتوانید لذت مسابقه دادن در شب را نیز در فروزا 4 تجربه کنید بخشی که در قسمت قبل جایش بسیار خالی بود .

در همین راستا اقای Dan Greenawalt رئیس Turn 10 در طی مصاحبه ای که با سایت CVG داشت اذعان کرد: طرفداران بازی با دیدن گرافیک بازی به حیرت در خواهند امد ، و در ادامه نیز اضافه کرد :
با موتور نورپردازی جدیدمان این امکان را در بازی بدست اوردیم که زمانهای گوناگونی را در بازی به وجود بیاریم ، ساخت جادهای مختلف و زیبا که شما در حین بازی میتوایند طلوع افتاب و غروب ان را از زاویه مابل مشاهده کنید ؛ تغییزات نور (نور خورشید) در حین مسابقه بر روی ماشین شما و تغییر و انعکاس نور در چشمانتان را احساس خواهید کرد .

اقای Greenwalt همچنین افزود : تیم Turn 10 کار تمام وقت انجام میدهد تا این پروژه سریعتر و بدون مشکل به پایان برسد .
اکنون میتوانم بگویم بازی Forza 4 اخرای کار میباشد و منتظریم ببینم کاری که انجام دادیم مطابق با قوانین شرکت ماکروسافت بوده است یا نه ؛ تا پایان بازی 5 هفته وقت لازم است .

آخرین ویرایش:
امار معدوی؟!
خوبه خودش هم گفته امار دقیق شماره سوم مشخص نیست و همینجوری یه چیزی نوشته.
F3 در چهار ماه اول 2 میلیون (که البته مشخص نکردند امار فروش واقعیه یا شیپ) و در نهایت در خوشبینانه ترین حالت میتوان فروش نهاییش رو 4 میلیون در نظر گرفت.
متن رو درست بخون بعد حرف بده بیرون .
از اونجایی که گفتن سری forza حدود 10 میلیون فروخته و از اونجا که نسخه اول و دوم روی هم 5 میلیون فروختن پس بقیه فروش واسه forza 3 هست و به همین خاطر میگه آمار دقیقی در دسترس نیست یعنی رسما خود مایکروسافت نگفته 5 میلیون فروخته .
شما حالا لطف کن خوشبینانه نظر نده چون از این آمار هم کلی زمان گذشته و الان بیشتر نشده باشه کمتر که نمیشه .
این مطلب برای روز 8 ماه FEB سال 2010 هست .
نظرات خوشحال و با نمک ندین مرغ پخته خندش بگیره .

آخرین ویرایش:
متن رو درست بخون بعد حرف بده بیرون .
از اونجایی که گفتن سری forza حدود 10 میلیون فروخته و از اونجا که نسخه اول و دوم روی هم 5 میلیون فروختن پس بقیه فروش واسه forza 3 هست و به همین خاطر میگه آمار دقیقی در دسترس نیست یعنی رسما خود مایکروسافت نگفته 5 میلیون فروخته .
شما حالا لطف کن خوشبینانه نظر نده چون از این آمار هم کلی زمان گذشته و الان بیشتر نشده باشه کمتر که نمیشه .
این مطلب برای روز 8 ماه FEB سال 2010 هست .
نظرات خوشحال و با نمک ندین مرغ پخته خندش بگیره .
اونی که اینو نوشته از شما هم خوشحال تر تشریف داشته.
اونوقت کجا مایکروسافت یا T10 اعلام کرده فروش سری به 10 میلیون رسیده؟!
اخرین بار توی ژانویه 2010 بود یکی از سازندگان در NeoGaf گفته بود فروش شماره سوم به طور کامل حتی به 4 میلیون هم نرسیده.

اونی که اینو نوشته از شما هم خوشحال تر تشریف داشته.
اونوقت کجا مایکروسافت یا T10 اعلام کرده فروش سری به 10 میلیون رسیده؟!
اخرین بار توی ژانویه 2010 بود که گفته بودند فروش شماره سوم به طور کامل حتی به 4 میلیون هم نرسیده.
نه خیلی وقته که مایکروسافت آمار جدید نداده از این بازی ولی موسسه های زیادی هستن که جدا از مایکروسافت آمار محصولات مختلف رو پیگیری و اعلام میکنن از جمله همین npd . این موسسه هر ماه آمار فروش کنسولها رو میده بیرون از مایکروسافت میپرسه ؟ تحلیلشون این بوده که با توجه با آمار از گوشه و کنار این بازی حدودا 5 میلیون فروخته .
به غیر از این خود و جی چاتز هم که همچین معتبر نیست ولی همچین کشکم نیست چند مدت پیش گفته بود این بازی 4.88 میلیون نسخه فروخته . البته www.play.tm هم اواخر 2010 گفت که بازی forza 5 کمی کمتر از 5 میلیون نسخه فروخته .
خوشحال !! شما که میگی خود مایکروسافت گفته تا ژانویه 2010 فروشش 4 میلیون بوده الان که ما Jul 2011 هستیم بازم شما میگی در خوش بینانه ترین حالت 4 میلیون فروخته :))=))

بابا شما دمتون خیلی گرمه . کشته مرده ی این نظرات خوشبینانتون هستم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
نه خیلی وقته که مایکروسافت آمار جدید نداده از این بازی ولی موسسه های زیادی هستن که جدا از مایکروسافت آمار محصولات مختلف رو پیگیری و اعلام میکنن از جمله همین npd . این موسسه هر ماه آمار فروش کنسولها رو میده بیرون از مایکروسافت میپرسه ؟ تحلیلشون این بوده که با توجه با آمار از گوشه و کنار این بازی حدودا 5 میلیون فروخته .
به غیر از این خود و جی چاتز هم که همچین معتبر نیست ولی همچین کشکم نیست چند مدت پیش گفته بود این بازی 4.88 میلیون نسخه فروخته . البته www.play.tm هم اواخر 2010 گفت که بازی forza 5 کمی کمتر از 5 میلیون نسخه فروخته .
خوشحال !! شما که میگی خود مایکروسافت گفته تا ژانویه 2010 فروشش 4 میلیون بوده الان که ما Jul 2011 هستیم بازم شما میگی در خوش بینانه ترین حالت 4 میلیون فروخته :))=))

بابا شما دمتون خیلی گرمه . کشته مرده ی این نظرات خوشبینانتون هستم .
ایکیوسان، نهایت بازه زمانی برای فروش اکثر بازیها یک سال پس از عرضه ست.
این امار هم یک سال و 3 ماه پس از عرضه گفته شده و تقریبا امار نهایی به حساب میاد.
تمام منابعت هم جز NPD پا در هواست. این موسسه هم صرفا به فروش امریکای شمالی و کانادا نظارت داره نه کل دنیا.
اگه منبع معتبری برای فروش 5 میلیونی داری رو کن اگر نه خزعبل سر هم نکن.
جنبش رو داشته باشید تا اگه یه روزی یه کسی اشتباهی (!) گفت GT10 پس از سالها تونسته بهترین ریسینگ ریلیز شده توی فلان هفته بشه کسی نیاد بازیتون رو ترول کنه !! :)
Rofl

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: x to the z
ترول نکنید انقدر بازی ما رو ! سوسک میشید ها ! :دی

جنبش رو داشته باشید تا اگه یه روزی یه کسی اشتباهی (!) گفت GT10 پس از سالها تونسته بهترین ریسینگ ریلیز شده توی فلان هفته بشه کسی نیاد بازیتون رو ترول کنه !! :)

• Like
Reactions: u.s.a
ایکیوسان، نهایت بازه زمانی برای فروش اکثر بازیها یک سال پس از عرضه ست.
این امار هم یک سال و 3 ماه پس از عرضه گفته شده و تقریبا امار نهایی به حساب میاد.
تمام منابعت هم جز NPD پا در هواست. این موسسه هم صرفا به فروش امریکای شمالی و کانادا نظارت داره نه کل دنیا.
اگه منبع معتبری برای فروش 5 میلیونی داری رو کن اگر نه خزعبل سر هم نکن.
مرد حسابی 1 سال و 3 ماه آمار نهایی حساب میشه ؟ اینو کدوم عقل ناقصی گفته ؟بازیهای اصلی مایکروسافت خیلیشون دوره های طولانی فروش مداوم دارن حالا کم و زیاد . وقتی داری درباره forza 3 حرف میزنی یعنی بهترین بازی سیمو تا حال حاضر و چون بازی جدیدتری هنوز تو این سبمک برای x360 نیومده پس قاعدتا فروشش رو تا انتشار forza 4 ادامه میده . قضیه halo 1 و 2 و 3 رو که یادتون هست ؟
از ژانویه 2010 تا jul 2011 این بازی روی همون 4 میلیون مونده نه ..بابا تو خیلی منطق میفهمی .
بهانت اینه که از ژانویه 2010 چون دیگه آمار جدیدی از مایکروسافت عرضه نشده پس همون 4 میلیون هست نه ؟
شما هم اگر منبع معتبری داری که میگه تا jull 2011 بازی forza فقط مثل پارسال همون 4 میلیون فروخته رو کن مگر نه خزعبل سر هم نکن لطفا
اطلاعات ناقصت رو به میان نکش زیرا :
اگر 1 سال و 3 ماه فروش قطعی حساب میشه پس چرا بعد از 2 سال تا همین یک هفته پیش forza 3 نامبر 30 پرفروشترین امازون و این هفته 38 پرفروشترین آمازون برای x360 هست ؟
میتونی بگی چرا الان 700( البته قسمتیش برای پیشفروشه ) روزه که forza 3 جز 100 اقلام پرفروش قسمت گیم در آمازون هست ؟ مگه فروش برای 1 سال 3 ماه نیست ؟

آخرین ویرایش:
ترول نکنید انقدر بازی ما رو ! سوسک میشید ها ! :دی

فورتزا با تمام نکات مثبت و خدایی که داشت یه اشتباه بزرگ کرد ! اونم اینکه انقدر قابلیت ساده سازی توش داشت که حتی میشد فقط گاز بدی و بزاری حتی خودش ترمز هم بگیره ! این اشتباه بزرگی بود که باعث شد پای هر ... به سیمولیشن باز بشه ! (بسته به شناخت از خودتون جای ... رو پر کنید )
پ.ن : روی صحبت با همه نیست ! من خودم نوب , خودم درب و داغون , خودم هیچی بلد نیستم ولی اینکه هر کی از راه میرسه تمام قابلیت های کمکی رو on میکنه اسم خودشو میزاره سیمولیشن باز و نظرات جذاب میده خیلی زور داره ! البته جریان یه جورایی از FM3 و GT5 شروع شده تابلوئه !
--------
Forza صرفاً یه سیمولیشن نیست و این رو سازنده هاش 100 بار گفتن و بازی رو برای همه ساختن، چه افراد عشق ماشین چه افراد عشق ریسینگ چه افراد عشق کاستومایز کردن و چه دوستداران تیونینگ و ... و حتی افرادی که دوست دارن بازیی با گرافیک عالی و مدلسازیهایی از ماشینها رو داشته باشن و ... ساخته !

شما حرفه ای هستی ؟ خب همه گزینه هاش رو OFF کن ! کی همه گزینه ها رو گذاشته روی ON و نظرات جذاب میده ؟ بگو ما هم بدونیم ! :-/
من چیکار به on و off این قابلیتش دارم ! منظورمو متوجه نشدی ! اونایی که باید , منظور رو گرفتن .
هیچکس نمیفهمه چی میخوای بگی !
خودتو با بقیه یکی نکن !
اون دیگه خودتی و وجدان خودت که بازی روی چه درجه ای بزاری :d
یعنی خوشم میاد یه نفرتونم نگرفت چی گفتم ! :دی

آخرین ویرایش:
فورتزا با تمام نکات مثبت و خدایی که داشت یه اشتباه بزرگ کرد ! اونم اینکه انقدر قابلیت ساده سازی توش داشت که حتی میشد فقط گاز بدی و بزاری حتی خودش ترمز هم بگیره ! این اشتباه بزرگی بود که باعث شد پای هر ... به سیمولیشن باز بشه ! (بسته به شناخت از خودتون جای ... رو پر کنید )
پ.ن : روی صحبت با همه نیست ! من خودم نوب , خودم درب و داغون , خودم هیچی بلد نیستم ولی اینکه هر کی از راه میرسه تمام قابلیت های کمکی رو on میکنه اسم خودشو میزاره سیمولیشن باز و نظرات جذاب میده خیلی زور داره ! البته جریان یه جورایی از FM3 و GT5 شروع شده تابلوئه !

Forza صرفاً یه سیمولیشن نیست و این رو سازنده هاش 100 بار گفتن و بازی رو برای همه ساختن، چه افراد عشق ماشین چه افراد عشق ریسینگ چه افراد عشق کاستومایز کردن و چه دوستداران تیونینگ و ... و حتی افرادی که دوست دارن بازیی با گرافیک عالی و مدلسازیهایی از ماشینها رو داشته باشن و ... ساخته !

شما حرفه ای هستی ؟ خب همه گزینه هاش رو OFF کن ! کی همه گزینه ها رو گذاشته روی ON و نظرات جذاب میده ؟ بگو ما هم بدونیم ! :-/

من چیکار به on و off این قابلیتش دارم ! منظورمو متوجه نشدی ! اونایی که باید , منظور رو گرفتن .

هیچکس نمیفهمه چی میخوای بگی !

خودتو با بقیه یکی نکن !

اگر یک نفر فهمیده باشه !

آخرین ویرایش:
اون دیگه خودتی و وجدان خودت که بازی روی چه درجه ای بزاری :d
ولی کلا یک بدبخت داره از بی خوابی می ترکه , اومد گفت ما 5 هفته دیگه باید بازی تحویل ماکروسافت بدیم ! ببین بحث به کجا کشیده شد ! =)) پای تحول گیرز به وسط کشیده نشد خوب بود :|

• Like
Reactions: Panther_X
این اعتماد به نفس کذاییتون مارو کشته !
25r30wi.gif

هر بار که یه بازی از سری GT ریلیز میشه این عنوان رو برای مدتها نصیب خودش میکنه شما یحتمل مثل اون دوستمون که کاملا قاطع میگه فروش سری forza به GT ها میرسه تو توهمات فانتزی به سر میبرید متاسفانه!

یعنی خوشم میاد یه نفرتونم نگرفت چی گفتم ! :biggrin1:
بیخیال بحث بی فایدست اونی که باید بفهمه، منظورت رو گرفته:biggrin1:

25r30wi.gif

هر بار که یه بازی از سری GT ریلیز میشه این عنوان رو برای مدتها نصیب خودش میکنه شما یحتمل مثل اون دوستمون که کاملا قاطع میگه فروش سری forza به GT ها میرسه تو توهمات فانتزی به سر میبرید متاسفانه!

بیخیال بحث بی فایدست اونی که باید بفهمه، منظورت رو گرفته:biggrin1:

هر بار که یه بازی از سری GT ریلیز میشه این عنوان رو برای مدتها نصیب خودش میکنه

بهترین ریسینگ هفته ؟ :-/ خب، آره خب !! GT5 وقتی عرضه شد تونست بهترین بازی هفته 3ـوم از ماه نوامبر بشه !! این یادم رفته بود !

اما شاید GT10 نتونه موفقیت های GT5 رو تکرار کنه و حتی تو لیست نا امید کننده های سال هم جایی نداشته باشه ! یه جورایی شبیه به نبودن GT5 تو لیست بهترینهای VGA 2010 !! :(

اعتماد به نفس ؟ :)) بیبین کی به کی میگه ! =))

بیخیال بحث بی فایدست اونی که باید بفهمه، منظورت رو گرفته:دی

آره بابا ! شماها همتون حرفه ای هستین، از دم !! از بیخ ، مادرزاد و ... ماهام دستمون به GT5 نخورده تا حالا ! نمیدونیم اندش هست ! :)

بزار برات معنی کنم مدتها یعنی حداقل بیشتر از یک هفته!;)
در مورد GT5 هم چیزایی که باید گفته میشد، گفته شده پی بحثی راجبش وجود نداره .

آره !؟ :)) الان هم GT5 تا مدتها بهترین عنوان ریسینگ هفته 3ـوم نوامبر 2010 لقب گرفته ! یعنی تا آخرالزمان هم همین عنوان رو میتونه داشته باشه فقط ! =))

آره ! آخرش رسید به یه لیست فروش ! آخی ! :(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
در مورد GT5 هم چیزایی که باید گفته میشد، گفته شده پس بحثی راجبش وجود نداره .

آره ! آخرش رسید به یه لیست فروش ! آخی ! :(
فروشی که حداقل هیچ کدوم از عنوانهای سری فورتزا تجربه نکرده!:(

آخرین ویرایش:
عجب داستانی شده اینجا u.s.a کجایی ببینی اینجا چه خبره:d
فن های سلحشور فورتزا دمتو گرم ... 4 5 ص پیش منو u.s.a داشتیم بحث می کردیم دوستان آخرش قانع شدن حالا ی اکیپ دیگر اومدن تو جنگ ...:d>:d<

فن های گل FM بیخیابشون شید ..... این جنگ تا زمانیکه FM4 بیاد بعد از اینکه بیاد دیگر جرات بحث ندارن....
والسلام.

• Like
Reactions: aliatlas
در مورد GT5 هم چیزایی که باید گفته میشد، گفته شده پس بحثی راجبش وجود نداره .

فروشی که حداقل هیچ کدوم از عنوانهای سری فورتزا تجربه نکرده!:(

به هر حال هر کسی یه دلخوشی داره و باید خودش رو با یه چیزی تسکین بده ! :( کاشکی پول داشتم و تمام عناوین GTـی که تو مغازه ها هستن رو میخریدم تا تسکین مضاعفی بشم بر قلب شما دل سوختگان راه ریسینگ ! 5 سال منتظر یه بازی باشین و آخرش هم دلتون رو به فروشش خوش کنید ! آخی ! :(:((

فن های گل FM بیخیابشون شید ..... این جنگ تا زمانیکه FM4 بیاد بعد از اینکه بیاد دیگر جرات بحث ندارن....
والسلام.

GT یه سری سر خور هست ! تا حالا سر PGR3 و PGR4 و Forza 2 و Forza 3 رو خورده الانم نوبت Forza 4 هست ! این هم که میبینی فنهاش مدام بهترین ریسینگ چند سال اخیر رو ترول میکنن بخاطر سنت رایجی هست که از نیاکانشون به ارث بردن ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or