Turn 10 : بازی Forza 4 تا 5 هفته دیگر به اتمام میرسد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Forza-Motorsport-4-Header-300x148.jpg

استودیو Turn 10 با خلق بازی زیبای Forza 3 توانست نامش را در زمره شرکتهای ساخت racing simolation جاودان کند .

حال Turn 10در حال ساخت سری جدید بازی خود یعنی Forza 4 میباشد ، یکی از نکات مهمی که در سری جدید در بازی نهادینه شده است مسابقات در شب میباشد که شما میتوانید لذت مسابقه دادن در شب را نیز در فروزا 4 تجربه کنید بخشی که در قسمت قبل جایش بسیار خالی بود .

در همین راستا اقای Dan Greenawalt رئیس Turn 10 در طی مصاحبه ای که با سایت CVG داشت اذعان کرد: طرفداران بازی با دیدن گرافیک بازی به حیرت در خواهند امد ، و در ادامه نیز اضافه کرد :
با موتور نورپردازی جدیدمان این امکان را در بازی بدست اوردیم که زمانهای گوناگونی را در بازی به وجود بیاریم ، ساخت جادهای مختلف و زیبا که شما در حین بازی میتوایند طلوع افتاب و غروب ان را از زاویه مابل مشاهده کنید ؛ تغییزات نور (نور خورشید) در حین مسابقه بر روی ماشین شما و تغییر و انعکاس نور در چشمانتان را احساس خواهید کرد .

اقای Greenwalt همچنین افزود : تیم Turn 10 کار تمام وقت انجام میدهد تا این پروژه سریعتر و بدون مشکل به پایان برسد .
اکنون میتوانم بگویم بازی Forza 4 اخرای کار میباشد و منتظریم ببینم کاری که انجام دادیم مطابق با قوانین شرکت ماکروسافت بوده است یا نه ؛ تا پایان بازی 5 هفته وقت لازم است .

آخرین ویرایش:
حسین جان دیگه حرف خودت ـو نقض نکن :دیبعد بهت بر میخوره میگن نیوگاه بادی داری :دی
صدرا من اصلا نمیدونم کدوم حرفو میگی:dبگید تا جواب بدم.
نقد و بررسی جذاب ـت در مورد GT5 :biggrin1:
اگر منظورتون این هست که من گفتم:gt5 بهترین شبیه ساز تا الان هست.باید بگم هنوزم اینو میگم.ولی چرا آخه متوجه منظورم نمیشید؟میگم جی تی 5 از لحاظ شبیه ساز(فرسوده شدن لاستیک،فیزیک،حرکت ماشین و ........)بهترین هست اما به طور کلی فورتزا 3 بهترین ریسینگ شبیه ساز این سبک هست.برای اینکه دمیج مکانیکی که یکی از مهمترین نکات هست رو داره.
بخاطر اینکه اون اشکالات عجیب و غریب جی تی رو نداره.دیوونم کردین به خدا:((:((

آخرین ویرایش:
ربط نداشت؟
آها ببخشید یادم رفته بود در این مورد، فروش کشک هست و این مسئله فقط در رابطه با Geow و هیلو صدق میکنه .
کسی Halo و Geow را به خاطر فروشش بزرگ نمی دونه به خاطر کیفیتشون هست (هر 2 تا شماره Geow و هر سه شماره اصلی Halo امتیازشون بالای 93 هست!) که اینقدر مطرح هستند. همین طور که کسی نباید بگه Uncharted چون هر شماره ـش نمی توانه 10 میلیون بفروشه پس شاهکار نیست. GT5 هم نه بازی ضعیفی هست نه بازی بی کیفیتی، ولی FM3 کیفیتش بالاتر از این بازی هست. حالا شما چون نمی خواهید قبول کنید که FM3 از GT5 بهتره مجبور هستید برید سراغ آمار فروش!

وقتي تحريريه سايت خودش هيزم ترول رو شعله ور ميكنه از بقيه چه انتظاري ميشه داشت
ثابت کردن این که FM از نظر امتیاز بهتر از GT هست اونم با مدرک میشه ترول، کشوندن بحث به تعداد کارمندهای یه شرکت (حالا با هر دلیلی، چون اصلا هیچ ربطی به بحث نداشت) میشه بحث منطقی! مشکلی نیست، بازیسنتر هست دیگه :دی

پ.ن: دیگه فکر نمی کنم ادامه بحث ضرورتی داشته باشه (از طرف خودم)، هر کس بخواد از این بحث یه نتیجه بگیره تا حالا گرفته :دی

آخرین ویرایش:
حالا اون هيچي حسين جان يادت كه نرفته امضا گذاشته بودي كه GT5 بهترين ريسينگ در تمامي پلتفورم هاست:-" يا اون يكي امضا كه ميگفتي تا GT هست ريسينگ زندس:-"
واقعا ناامیدم کردی.واقعا متاسفم.میدونی دلیل اون امضاء چی بود؟هزار و یک بار هم گفتم.من تو نقدم هم پیاز داغ رو زیاد کردم.چرا؟چون عده ایی بدجوری داشتن جی تی رو خورد میکردن و لازم دیدم یه دفاع جانانه ازش بکنم.الان فهمیدین یا بازم طومار بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا ناامیدم کردی.واقعا متاسفم.میدونی دلیل اون امضاء چی بود؟هزار و یک بار هم گفتم.من تو نقدم هم پیاز داغ رو زیاد کردم.چرا؟چون عده ایی بدجوری داشتن جی تی رو خورد میکردن و لازم دیدم یه دفاع جانانه ازش بکنم.الان فهمیدین یا بازم طومار بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب حسين جان الان خودت كه بيشتر از همه داري GT رو ميكوبي من اصلا تو پستم حرفي از اين زدم كه كدوم بهتره يا كدوم سلطانه كينگه ملكس كوفت و زهر ماره ميگم بعضيا ديگه دارن شورشو در ميارن هر كي ندونه انگار GT رانندگي در تهران بوده من بخاطر اين دارم ميگم:| من فن GT هستم و پاي شكستشم وايسادم ولي بعضيا واقعا بي جنبن نميشه يه سري چيزا رو بي جواب گذاشت
من کی و کجا جی تی رو کوبیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟من میگم فورتزا 3 به طور کلی بهترین بود.این کوبیدن جی تی هست؟؟؟؟؟؟؟من میگم فورتزا 4 یک اثر جاودان در سبک ریسینگ خواهد بود.این کوبیدن جی تی هست؟؟؟؟؟؟؟آهان تازه منظور شما و بقیه رو فهمیدم.من یا باید از فورتزا طرفداری کنم یا جی تی.نمیشه از هردوشون خوشم بیاد.آره دیگه؟؟؟
حرف آخر:من زمان عرضه جی تی 5 چون جو خیلی بدی درست شده بود و عده ایی که فرق سیمولیشن رو با گوشت کوبیده نمیدونستن،شدن فن فورتزا و شروع به کوبیدن جی تی کردن،اون امضا رو گذاشتم و در نقدم پیاز داغش رو زیاد کردم.(اونی که میفهمه که هیچ،ولی اونی که نمیفهمه به درک،دیگه حوصله توضیح ندارم.منظورم تو نیستی،منظورم هرکسی هست که بازم بیاد نقل قول کنه)
حسين جان يه بار گفتي GT بايد خودشو بكشو تا به فورتزا برسه؟ اين از صدتا ترول هم واسه GT فن بدتره بنظرم اين بحث داره الكي كش پيدا ميكنه دوستان برين با ميانگين 90 درصد به بالا حال كنيد حتما از نمرات يه قاب عكس درست كنيد بزنيد به ديوار و هروز به خودتون افتخار كنيد كه فورتزا فن هستين حاضرم شرط ببندم 95 درصد كسايي كه ادعاي فورتزا فني ميكنن 10 درصد event هاش رو نميرن ولي به درك ميانگين 98 درصده اين مهمه

آخرین ویرایش:
کسی Halo و Geow را به خاطر فروشش بزرگ نمی دونه به خاطر کیفیتشون هست
گیرز و هیلو فروششون بالاست،کیفیتشون هم بالاست ... بر منکرش لعنت . حد اقا تو باید بدونی من چقدر فن این دو تا ip هستم .
اما اصلا نمیتونم قبول کنم فروش GT بخاطر شهرتش هست ، و نه کیفیتش ... یک بار دیگه میگم ، این یه fact هست ، و سعی کنید باهاش کنار بیاید ...
Gran Turismo در باب شبیه سازی و Reality ، چند خال از Forza Motorsport جلوتر هست . اما FM ( اون هم از شماره 3 تازه ، کاری به امتیازای 2 شماره قبلیش ندارم . نظر شخصیم اینه شماره 2 خیلی متوسط بود ... ) از دید یک بازی رایانه ای ، میتونه عنوان بهتری باشه . برای من نه ، بطور کلی عرض میکنم ...
مطمئن باش کسی که "شبیه سازی" رو دوست داره ، انتخابش مسلما گرن توریزمو هست . الآن فکر میکنم درکش براتون راحت تر باشه (البته اگر پست من رو خوندین!) که چرا GT انقدر فروش داره .
بهرحال انتخاب با گیمر هست .
من هم از همین الآن برای FM 4 لحظه شماری میکنم چون مطمئنم از همه لحاظ شاهکار میشه ...

خب حسين جان الان خودت كه بيشتر از همه داري GT رو ميكوبي من اصلا تو پستم حرفي از اين زدم كه كدوم بهتره يا كدوم سلطانه كينگه ملكس كوفت و زهر ماره ميگم بعضيا ديگه دارن شورشو در ميارن هر كي ندونه انگار GT رانندگي در تهران بوده من بخاطر اين دارم ميگم:| من فن GT هستم و پاي شكستشم وايسادم ولي بعضيا واقعا بي جنبن نميشه يه سري چيزا رو بي جواب گذاشت
من کی و کجا جی تی رو کوبیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میگم فورتزا 3 به طور کلی بهترین بود.این کوبیدن جی تی هست؟؟؟؟؟؟؟من میگم فورتزا 4 یک اثر جاودان در سبک ریسینگ خواهد بود.این کوبیدن جی تی هست؟؟؟؟؟؟؟آهان تازه منظور شما و بقیه رو فهمیدم.من یا باید از فورتزا طرفداری کنم یا جی تی.نمیشه از هردوشون خوشم بیاد.آره دیگه؟؟؟
حرف آخر:من زمان عرضه جی تی 5 چون جو خیلی بدی درست شده بود و عده ایی که فرق سیمولیشن رو با گوشت کوبیده نمیدونستن،شدن فن فورتزا و شروع به کوبیدن جی تی کردن،اون امضا رو گذاشتم و در نقدم پیاز داغش رو زیاد کردم.(اونی که میفهمه که هیچ،ولی اونی که نمیفهمه به درک،دیگه حوصله توضیح ندارم.منظورم تو نیستی،منظورم هرکسی هست که بازم بیاد نقل قول کنه)
حسين جان يه بار گفتي GT بايد خودشو بكشو تا به فورتزا برسه؟
من کجا اینو گفتم؟؟؟؟؟؟من گفتم با عرضه فورتزا 4 جدا جی تی کار سختی داره که بخواد باهاش رقابت کنه.چرا دروغ میبندی به من؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
گیرز و هیلو فروششون بالاست،کیفیتشون هم بالاست ... بر منکرش لعنت . حد اقا تو باید بدونی من چقدر فن این دو تا ip هستم .
اما اصلا نمیتونم قبول کنم فروش GT بخاطر شهرتش هست ، و نه کیفیتش ... یک بار دیگه میگم ، این یه fact هست ، و سعی کنید باهاش کنار بیاید ...
Gran Turismo در باب شبیه سازی و Reality ، چند خال از Forza Motorsport جلوتر هست . اما FM ( اون هم از شماره 3 تازه ، کاری به امتیازای 2 شماره قبلیش ندارم . نظر شخصیم اینه شماره 2 خیلی متوسط بود ... ) از دید یک بازی رایانه ای ، میتونه عنوان بهتری باشه . برای من نه ، بطور کلی عرض میکنم ...
مطمئن باش کسی که "شبیه سازی" رو دوست داره ، انتخابش مسلما گرن توریزمو هست . الآن فکر میکنم درکش براتون راحت تر باشه (البته اگر پست من رو خوندین!) که چرا GT انقدر فروش داره .
بهرحال انتخاب با گیمر هست .
من هم از همین الآن برای FM 4 لحظه شماری میکنم چون مطمئنم از همه لحاظ شاهکار میشه ...
این ربطی به بحث نداره، فقط میخوام شفاف سازی بشه :دی
دقیقا من کجا گفتم سری GT کیفیت نداره؟ همین الان یه جمله از من بیار که این حرف را زده باشم. همون شماره اول ـش را از دید امتیاز بخواهیم حساب کنیم بهترین بازی های ریسینگ به شمار میاد. شماره دوم و علی الخصوص سومش هم امتیازش فوق العاده بود. بحث سر GT5 بود فقط، 250 بار هم گفتم تا حالا که GT5 عنوان با کیفیتی هست ولی از FM3 پایین تره. والا دیگه نمی دونم با چه زبونی باید این جمله را بگم! اینکه یه بازی از یه بازی دیگه سطحش پایین تر باشه معنی ـش این نیست که بی کیفیت هست. فکر کنم این بار واضح تر منظورم را بیان کردم :دی

ربط نداشت؟:biggrin1:
آها ببخشید یادم رفته بود در این مورد، فروش کشک هست و این مسئله فقط در رابطه با Geow و هیلو صدق میکنه .

تا اونجایی که ما میدونیم امتیاز های هیلو بالای 90 هست ! اما GT رو ندیدیم اینجوری باشه !
البته بله معلومه فروش مهمه ! تا دیروز امتیاز بود ! میگفتن فلان بازی چرا نفروخت میشد امتیاز ! اینجا شد فروش :lol:

چه چیزی باعث شده که GT5 نتونسته مثل GT3 بفروشه ؟
تا انتهای این نسل به زور به 8 میلیون نسخه برسه ! که مقدار زیادی از همین 6 میلیونی هم که فروخت بخاطر فن بیسی هست که بازی از قبل داشت !
ضعف های GT5 مستقیما روی گیم پلی بازی تاثیر گذاشته , همین نبودن دمیج مکانیکی بازی خیلی راحتر از بودن قابلیت Rewind می کنه ! حداقل یک Off و on میزاشت :|
مثلا توی Gt5 بزن در و دیوار و بمالون به این و اون , بدون اینکه غصه چیزی بخوری , ولی توی FM3 هر حرکت اشتباهی موجب خرابی ترمز , جلوبندی , فرمان , موتور , لاستیک و ... میشه !
برای اطلاع افراد کج فهم توضیح بدم منظور از غصه خوردن , غصه خراب شدن مکانیکی ماشین هست , بازم اگه نیوفتاد :
مثلا ماشین جلویی ترمز زد , تو دیرتر ترمز گرفتی زدی بهش , تو GT5 اگه استاد زحمت کشید که حداکثر شاهد دمیج ظاهری هستید , توی FM هر کی بازی کرده می دونه چه اتفاقی میوفته .
اگه نیوفتاد , شرمنده IQ
یا AI ضعیفتر !
موارد بالا گند می زنه تو گیم پلی بازی ! همین برای من بسته که FM3 در مقابل GT5 کاملتر بدونم ...
حالا FM3 بخاطر نداشتن تکون دوربین , انیمیشن ضعیف راننده حس سرعت بخوبی نشون نمی ده امکان داره باعث زدگی افراد ظاهر بین باشه !
GT1=96
GT2=93
GT3=95
GT4=89
GT5=84

average=91/4

تا حالا میانگین تمام شماره های بازی ندیده بودیم که اینم ابداع جدید BC !
حالا شما تا می تونی با آمار بازی کن :)) ببین دیگه توش چی در میا د
الان فهمیدم تا حالا GT بازی نکردی
اون موقع که درگیر امتحانات بودی نمی تونستی بازی کنی ما داشتیم GT5 بازی میکردیم !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin
مثلا توی Gt5 بزن در و دیوار و بمالون به این و اون , بدون اینکه غصه چیزی بخوری , ولی توی FM3 هر حرکت اشتباهی موجب خرابی ترمز , جلوبندی , فرمان , موتور , لاستیک و ... میشه !

الان فهمیدم تا حالا GT بازی نکردی

تا انتهای این نسل به زور به 8 میلیون نسخه برسه ! که مقدار زیادی از همین 6 میلیونی هم که فروخت بخاطر فن بیسی هست که بازی از قبل داشت !

در عرض 13 روز 6 ملیون نسخه فروخته که بعد اون آمار رسمی نیومده محض اطلاع.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or