Top Spin 4 | Xbox 360

واقعا یکی از بهترین شبیه سازی های ورزشی و تنیس هستش این یازی
تنها نکته منفی طراحی بعضی از بازیکنان هست مثل نادال که کمی ضعیف هست
از شما هم اقای SHJafari از راهنماییاتون در زمینه گیم پلی این بازی ممنون.

Jafari جون اين قسمت كرير بازي چقدر طول ميكشه تموم بشه الان من رفتم 2013 چه جوريه اين بازي مگه چند سال طول ميكشه ؟:d
بعد اين مربي هايي كه تو ليست هستن برايه آپگريد بازيكن بايد با همشون كار كنم يا فقط هر كي كه قويتره آخه پنجاه تا مربين :d
ببخشيد سوالام پيش پا افتاده بود آخه من قبلآ تاپ اسپين بازي نكرده بودم .

Jafari جون اين قسمت كرير بازي چقدر طول ميكشه تموم بشه الان من رفتم 2013 چه جوريه اين بازي مگه چند سال طول ميكشه ؟:d
بعد اين مربي هايي كه تو ليست هستن برايه آپگريد بازيكن بايد با همشون كار كنم يا فقط هر كي كه قويتره آخه پنجاه تا مربين :d

اگه رو easy بازي كني و بخواي همه چيزو آنلاك كني، سه سال طول ميكشه... البته بازم ميتوني ادامه بدي.
مربي هم لازم نيست با همه شون كار كني... مربي‌ها با درجه طلا (gold) از همه بهترن.
امتيازهايي كه يك مربي بهت ميده، با عوض كردنش از بين ميره... بسته به نيازت مربي انتخاب كن.
هر مربي يه امتيازهاي خاصي بهت ميده، بسته به اينكه بخواي بازيكنتو تو كدوم جهت پيشرفت بدي، ميتوني مربي انتخاب كني.
كلا سه نوع تيپ بازي هست:
serve and volley
offensive
defensive
بسته به اينكه بخواي بازيكنت كدوم نوع بازي كنه، بخش خاصي از توانيي‌هاش رشد ميكنه... مثلا تو serve and volley
سرعت و رفلكس بازيكن بيشتر رشد ميكنه.
ميتوني خودت تو يكي از اين حالتها بازيكنتو آپ كني و با گرفتن يك مربي حالتهاي ديگه رو هم تقويت كني.
البته بايد تعادل هم حفظ كني. راهنماي پست اول رو بخون، خيلي كمكت ميكنه.

آخرین ویرایش:
واقعا زیباست این بازی ! هرچی بگم کم گفتم! اصلا یه چی میگم یه میشنوی!:دی
واقعا متاسفم واسه یه سری که اون اول اومدن گفتن این بازی نه گیم پلی داره نه گرافیک اسم خودشونم میزارن بازی باز!

واقعا زیباست این بازی ! هرچی بگم کم گفتم! اصلا یه چی میگم یه میشنوی!:دی
واقعا متاسفم واسه یه سری که اون اول اومدن گفتن این بازی نه گیم پلی داره نه گرافیک اسم خودشونم میزارن بازی باز!
دوستان نسبت به نسخه های قبل این حرف رو زده بودن.Top Spin 3 اصلا بازی بدی نبود اما ایراداتی داشت اما توی این شماره همه اون ایرادات رفع شده

دیشب چه باگی دیدم تو بازی ! یارو سرویس زد توپ به صورت کاملا مستقیم رفت هوا بعد از 2 3 ثانیه اومد پایین افتاد جلو پای خودش امتیاز بهش داد بعدشم هر 2 بازیکن سر جای خودشون خشک شدن فقط تماشاگرا تکون میخوردن :d

دیشب چه باگی دیدم تو بازی ! یارو سرویس زد توپ به صورت کاملا مستقیم رفت هوا بعد از 2 3 ثانیه اومد پایین افتاد جلو پای خودش امتیاز بهش داد بعدشم هر 2 بازیکن سر جای خودشون خشک شدن فقط تماشاگرا تکون میخوردن :d

برا منم دقيقا همين پيش اومد... مجبور شدم ريستارت كنم!

واقعا یکی از بهترین شبیه سازی های ورزشی و تنیس هستش این یازی
تنها نکته منفی طراحی بعضی از بازیکنان هست مثل نادال که کمی ضعیف هست
از شما هم اقای SHJafari از راهنماییاتون در زمینه گیم پلی این بازی ممنون.
سلامت باشید.
همینطوره که شما می‌گید، بعضی جاها یه کمی اهمال کاری شده.
مثلاً بک‌ هندای نادال شبیه خودش نیست.
دوستمون توضیح دادن.
دو سه ساله تموم میشه، لگه البته Objective ها رو توی هر سال انجام بدید.

برا منم دقيقا همين پيش اومد... مجبور شدم ريستارت كنم!
عجب... :d
1کی به من بگه چیجوری باید Ace زد؟:دی
ینی فقط با Advanced Serve میشه Ace زد، باورم کن!:d
خودشم سرویس Perfect، با نشانه گیری خیلی خوب.
من اکثراً با سرویس Slice می‌تونم Ace بزنم، ولی با Flat هم گاهی‌ اوقات میگیره.
اما زیاد نگران نشو، کم میشه Ace زد، مخصوصاً به حریفای قوی.
اما در کل همین دیگه...

در مورد VOLLEY شات ها میتونید بکم بیشتر توضیح بدید؟
من خوب متوجه نشدم چه موقع باید ضربه بزنم تا good یا perfect بشه قبل از چرخش بازیکن یکم گنگه برم اینم یه توضیحی بدید:دی
ممنون

در مورد VOLLEY شات ها میتونید بکم بیشتر توضیح بدید؟
من خوب متوجه نشدم چه موقع باید ضربه بزنم تا good یا perfect بشه قبل از چرخش بازیکن یکم گنگه برم اینم یه توضیحی بدید:دی
ممنون
توی Volley زدن بایستی که سریعتر باشید. وقتی نزدیک نت می شید دیگه Power Shot معنی نداره.
فقط تک ضربه یا همون کنترل شات خودمون می تونید بزنید.
باید همین که بازیکن شروع کرد راکت خودشو بچرخونه شما هم ضربه بزنید.
واسه اینکار سعی کنید مکان توپ رو تنظیم کنید، ینی وقتی که توپ تقریباً یک چهارم فاصله ی شما و حریف با شما فاصله داره ضربه تونو بزنید.
کلاً همه ی ضربه ها اینجوریه که باید دستتون بیاد و بهشون عادت کنید.
باید با دلتون بازی کنید نه دستتون!b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or