Top Spin 4 | Xbox 360

راستی سوال : دوتا از مربی ها برای آزاد کردن skill ها -

چطور اینکارهارو بکنم ؟!! انگلیسیم بد نیست ولی این سوال رو متوجه نمیشم ! (حال ندارم stroks رو تو دیکشنری پیدا کنم !:d)

play 15 points in more than 15 stroks

یه سوال دیگه : این inside out shot قضیش چیه ! ؟ یعنی چجوری میشه که اینجوری میشه ؟!

Hit 20winners with an insideout shot

ممنون

سوال 1: بايد 15 امتياز بدست بياري... با اين شرط كه براي هر امتياز 15 بار توپ بين شما و حريف ردوبدل بشه (بعد از 15 ضربه امتياز بدست بياري)
سوال 2: lt رو بگير + ضربه بزن و 20 امتياز بگير (تو بخش آكادمي آموزش كامل اين نوع ضربه زدن هست)

• Like
Reactions: Empty Box
بروبچ منو الان بعد از بازی فینال نادال - فدرر جو گرفته می خوام یه بازی 7 ستی مثله اون واقعیت بزنم.....اصلا 7 ستی داره؟؟؟؟؟
اخه خیلی وقته بازی نکردم.....فکر اخرین تعداد ستش 5 تا بود؟؟؟؟

یه توضیحی در مورد این game و set تو قسمت تنظیمات هر بازی بدین ممنون میشم...همیشه قاطی میکنم..

بروبچ منو الان بعد از بازی فینال نادال - فدرر جو گرفته می خوام یه بازی 7 ستی مثله اون واقعیت بزنم.....اصلا 7 ستی داره؟؟؟؟؟
اخه خیلی وقته بازی نکردم.....فکر اخرین تعداد ستش 5 تا بود؟؟؟؟

یه توضیحی در مورد این game و set تو قسمت تنظیمات هر بازی بدین ممنون میشم...همیشه قاطی میکنم..

تنيس واقعي به دو صورت سه سته و پنج سته برگزار ميشه كه هر ست 6 گيم داره. هر بازكني كه 6 گيم رو برد و با حريف حداقل دو گيم اختلاف داشت برنده ست ميشه (تا جايي كه اين اختلاف امتياز حاصل بشه ادامه ميدن)، مگر اينكه بر اساس مقررات بازي حالت تاي بريك موجود باشه كه در اين صورت وقتي بازيكنا تو گيم 6 مساوي شدند، برنده با تاي بريك مشخص ميشه... تو اين حالت هم بازيكني كه زودتر به امتياز 7 برسه برنده ميشه البته به شرط اختلاف 2 امتياز (تا جايي كه اين اختلاف امتياز حاصل بشه ادامه ميدن)
اما تو بازي با انتخاب حالت واقعي (تعداد ست‌ها 5 و گيم 6 و سوپر تاي‌بريك غير فعال) و برنده شدن ميتوني يه اچيومنت باز كني.
اگه سوپر تاي بريك رو فعال كني، ست آخر به صورت تاي بريك 10 امتيازي بازي ميشه.
تعداد گيم و ست رو ميتوني كم و زياد كني يا كلا به صورت سوپر تاي بريك بازي كني.
همچنين ميتوني تعداد امتيازها رو تو حالت سوپر تاي بريك كم يا زياد كني.
بعضي از تنظيمات نحوه بازي، با تموم كردن بخش كرير مود آنلاك ميشن.

• Like
Reactions: Siavash_MH
اگه سوپر تاي بريك رو فعال كني، ست آخر به صورت تاي بريك 10 امتيازي بازي ميشه
یعنی اگر به عنوان مثال من با کامپیوتر (حریف) بازی می کنم و نتیجه ست هامون 4-3 به نفع منه و این سته اخر میره رو سوپر تای بریک 10 تایی؟؟؟؟

حالت واقعی تو این بازی چرا با فوانین رسمی تنیس فرق داره؟؟؟؟؟
اما تو بازي با انتخاب حالت واقعي (تعداد ست‌ها 5 و گيم 6 و سوپر تاي‌بريك غير فعال
تنيس واقعي به دو صورت سه سته و پنج سته برگزار ميشه كه هر ست 6 گيم داره

یعنی میشه مثله این واقعیتم تنظیم کرد؟؟
اخه خیلی وقته بازی نکردم تازه می خوام بازی کنم؟؟؟؟؟/
ممنون برا راهنماییه کاملت.....

یعنی اگر به عنوان مثال من با کامپیوتر (حریف) بازی می کنم و نتیجه ست هامون 4-3 به نفع منه و این سته اخر میره رو سوپر تای بریک 10 تایی؟؟؟؟

نه... تو بازي 5 سته، وقتي كه بازي 2 بر 2 مساوي، ست پنجم به صورت تاي بريك برگزار ميشه.

حالت واقعی تو این بازی چرا با فوانین رسمی تنیس فرق داره؟؟؟؟؟

نه... فقط دست بازيباز رو باز گذاشتن تا بتونه حالتهاي مختلف رو انتخاب كنه؛ چون ممكنه براي بعضي‌ها حالت واقعي طولاني و خسته كننده باشه.

بله... تعداد ست‌ها رو 5 و تعداد گيم‌ها رو 6 انتخاب و سوپر تاي بريك رو غير فعال كن.

ممنون برا راهنماییه کاملت.....
خواهش ميكنم

سوپر تاي بريك رو غير فعال كن.
این همون تی بریک تو واقعیته .ولی این 7 تاییه و لی تو بازی 10 تاییه؟؟؟؟؟

بله... تعداد ست‌ها رو 5 و تعداد گيم‌ها رو 6 انتخاب و سوپر تاي بريك رو غير فعال كن.
مگر اينكه بر اساس مقررات بازي حالت تاي بريك موجود باشه كه در اين صورت وقتي بازيكنا تو گيم 6 مساوي شدند، برنده با تاي بريك مشخص ميشه...
اینکه الان تای بریکو غیر فعال کنیم که مثله واقعیت نمیشه که؟؟؟؟؟؟

اینکه الان تای بریکو غیر فعال کنیم که مثله واقعیت نمیشه که؟؟؟؟؟؟

چرا حالت واقعي و هموني ميشه كه الان تو مسابقات تنيس هست.
حالت واقعي همون حالت 5 سته و 6 گيمه است... تاي‌بريك يه حالت استثنا است كه تو بعضي از بازي‌ها اجرا ميشه.

من برای مثال لباس سوم نادال رو میگم:باید توی زمین dublin irealand باید با راجر فدرر بازی کنین در بازی سه set و سه game و به همراه super tie break و حداقل درجه ی سختی نرمال باشه

درست شد.کسی تا حالا درجه خیلی سخت رو بازی کرده.اخر بازیه.خیلی سخت و حساس.اما من اکثرا برنده میشم
آره بازی خیلی هیجان انگیز و جذاب میشه....... انگار بازی واقعی شده...... من که همش رو این سطح بازی می کنم...... بعضی مواقع قشنگ تو چالش می ندازنت

به نظر من بازی virtua tennis4 باید جلوی top spin راه بره.
شما سرعت بازی رو با هم مقایسه کنید.در virtua سرعت خیلی زیاده و این بازی رو غیر طبیعی میکنه.اما در top spin خستگی تو بازی رو میشه حس کرد(حتی بعضی موقع عا خود منم احساس خستگی بهم دست میده).اما بعدی top spin اینه که جام نداره و خیلی حالگیریه.نظره شما چیه؟

به نظر من بازی virtua tennis4 باید جلوی top spin راه بره.
شما سرعت بازی رو با هم مقایسه کنید.در virtua سرعت خیلی زیاده و این بازی رو غیر طبیعی میکنه.اما در top spin خستگی تو بازی رو میشه حس کرد(حتی بعضی موقع عا خود منم احساس خستگی بهم دست میده).اما بعدی top spin اینه که جام نداره و خیلی حالگیریه.نظره شما چیه؟
خب این به خاطر اینه که Virtua Tennis خیلی Arcade هست.Top Spin جام نداره؟یعنی چی؟این همه تورنمنت و Grand Slam داره :دی

هر کدوم طرفدارای خودشو داره........ VT4 کاملا آرکیده و برای سرگرمی و گیمر هایی که تنیسو جدی دنبال نمی کنند مناسب تره ولی TS4 بازی کاملا سیمولیشن و سنگینیه که وقته زیادی باید برای یاد گیریش گذاشت..... و بازی خیلی به واقعیت شباهت داره....ولی همیشه سری TS قویترین بازی تنیس بوده و هست.

کاملا درسته . این 2 بازی برای 2 سلیقه مختلف درست شدن و حتی میشه گفت سبک گیم پلیشون هم از هم دوره و به سلیقه ی گیمر بستگی داره که کدوم رو دوس داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or