Top Spin 4 | Xbox 360

به نظر شما يه ويرتوال تنيس هم مي تونه با اين كيفيت تاپ اسپين مقابله كنه :-/:-/
؛آخه من هرچي بازي ميكنم كف مي كنم
نمیشه نظر داد که! هنوز ویرچوا تنیس نیومده چطور میشه گفت آخه؟
ولی از لحاظ Simulation بودن من بعید می دونم بتونه با تاپ اسپین رقابت کنه، هر چند چندان عجیب نیس که فروشش حتی بیشتر از تاپ اسپین باشه.

فقط می تونم تاسف بخورم که چرا تا حالا طرف تاپ اسپین نرفته بودم!!! واقعا بازی لذت بخشه! شبیه سازی ها عالی انجام شده.
به هیچ عنوان خسته کننده نیست و واقعا هیجان انگیزه! به معنای واقعی هیجان رو منتقل می کنه! یه بازی کردم حدود 6-7 ساعت طول کشید. فکر می کنم فقط تو تای بریک ست 5 حدود 2 کیلو وزنم کم شد!!! :D
کریر مود هم که عالیه! مشکل هم فقط شاید بشه نبود ویلسون و کم تنوع بودن لباس های برندهای معروف رو گفت.
منتظر ویرچوا تنیس 4 باید موند که ببینیم چی می شه!

آخرین ویرایش:
خُب بالاخره بعد از ساعت ها تونستم Legend بشم:دی (به جز اون اوایل تمام بازی رو هم روی Hard رفتم). من زیاد تنیس باز نبودم، ولی این خیلی بهم چسبید و عاشق تنیسم کرد:دی

بین حریف ها هم از همه کابوس تر برام Andy Roddik و Andy Murray بود که هر دفعه برای بردن این دو تا داستان داشتم! خلاصه بازی بسیار زیبایی بود و حتی به اونایی که تنیس باز نیستن هم پیشنهاد میکنم.

بین حریف ها هم از همه کابوس تر برام Andy Roddik و Andy Murray بود که هر دفعه برای بردن این دو تا داستان داشتم!
این اندی رادیک که آدم رو با سرویس هاش دیوونه میکنه.لامسب خیلی محکم میزنه :دی

الان 4 روزه که دارم این بازی رو انجام میدم

قسمت گرافیک و گیم پلی و صداگذاری خیلی عالی کار شده
من که وقتی صدای برخورد توپ با راکت رو میشنوم سر ذوق میام :d

فقط ای کاش یه صفایی به قسمت تورنمنت های بازی میدادن
یعنی تورنمت های متنوع تری هم وجود داشت

در نهایت این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم :)

واقعا باید خدا رو شکر کرد که این بازی عرضه شده(برای طرفداران تنیس).
دیروز ویرچوا تنیس 4 گرفتم و هم با کینکت و هم با دسته امتحان کردم.چشتون روز بد نبینه ولی بعد 5 ئقیقه بازی این حالت رو داشتم:-&:-&.

دیروز ویرچوا تنیس 4 گرفتم و هم با کینکت و هم با دسته امتحان کردم.چشتون روز بد نبینه ولی بعد 5 ئقیقه بازی این حالت رو داشتم:-&:-&.

اتفاقا منم با این بازی که میگی اصلا حال نمیکنم

البته اینم مثل بازی های دیگه یه چیز سلیقه ای میتونه باشه

ولی خب تا وقتی Top Spin هست احتمالا درصد خیلی کمی سراغ این یکی بازیه میرن

اتفاقا منم با این بازی که میگی اصلا حال نمیکنم

البته اینم مثل بازی های دیگه یه چیز سلیقه ای میتونه باشه

ولی خب تا وقتی Top Spin هست احتمالا درصد خیلی کمی سراغ این یکی بازیه میرن

این که میگی سلیقه ای رو راست میگی!
چون من حالم از تاپ اسپین بهم خورد!واقعا رو مخه!
برعکس عاشق VT4 بخصوص بخش کینکتش شدم:x

سلام !آقا ما هر کاری کردیم روی کینکت این بازی رو نمیشه راه انداخت !!!!!!:-/:-/هر موقه که دستمو میارم بالا عملیات که طی میشه یه پنجره میاد که اواتار و پروفایل رو میخواد چک کنه که وقتی پروفایلتو انتخواب میکنی میزنه باید به xbl وصل بشی !!!! دوستان لطف کنن بگن با کینکت چطور باید این بازی و راه انداخت !!ممنون میشم اگه راهنمایی کنید گیر گیریم !:-s:-s

سلام !آقا ما هر کاری کردیم روی کینکت این بازی رو نمیشه راه انداخت !!!!!!:-/:-/هر موقه که دستمو میارم بالا عملیات که طی میشه یه پنجره میاد که اواتار و پروفایل رو میخواد چک کنه که وقتی پروفایلتو انتخواب میکنی میزنه باید به xbl وصل بشی !!!! دوستان لطف کنن بگن با کینکت چطور باید این بازی و راه انداخت !!ممنون میشم اگه راهنمایی کنید گیر گیریم !:-s:-s
:|:|:|:|:|:|:|:|
TOP SPIN با کینکت نیست!
VT4 با کینکته!!!!!اینو میتونستی تو انجمن کینکت بپرسی وبسیار ساده اس!
شما اگه قبلا لایو رفته باشی این پیغامو میده YES بزن ادامه بده بعدشم لازم به این کارا نیست تو HUB یه تصویر کوچک از یک کله اون پایین که داره اسکن میشه دستتو برو روش حالت بای بای تکون بده(:دی)SIGN IN میشی دیگه این مشککلو نداری

:|:|:|:|:|:|:|:|
TOP SPIN با کینکت نیست!
VT4 با کینکته!!!!!اینو میتونستی تو انجمن کینکت بپرسی وبسیار ساده اس!
شما اگه قبلا لایو رفته باشی این پیغامو میده YES بزن ادامه بده بعدشم لازم به این کارا نیست تو HUB یه تصویر کوچک از یک کله اون پایین که داره اسکن میشه دستتو برو روش حالت بای بای تکون بده(:دی)SIGN IN میشی دیگه این مشککلو نداری
:|:|:|
این دوستمون هم ویرچوا تنیسو می‌گه دیگه!:|
:d

بازی فوق العاده ایه ... منم که اصلا تنیس باز نبودم تو این شماره اصلا نمیتونم ازش دل بکنم ...

legend رو هم 3روز پیش گرفتم ولی هنوز کارم top spin4 ه ...

با یه چیزش مشکل داشتم ! اونم کاپ ندادن آخره ترنمنتها بود که واقعا اعصابم خورد میشد !! ...

راستی سوال : دوتا از مربی ها برای آزاد کردن skill ها -

چطور اینکارهارو بکنم ؟!! انگلیسیم بد نیست ولی این سوال رو متوجه نمیشم ! (حال ندارم stroks رو تو دیکشنری پیدا کنم !:d)

play 15 points in more than 15 stroks

یه سوال دیگه : این inside out shot قضیش چیه ! ؟ یعنی چجوری میشه که اینجوری میشه ؟!

Hit 20winners with an insideout shot

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or