Top Spin 4 | Xbox 360

سلام بر همگی
ایول بابا اینجا چقدر تنیسور زیاد هست دمتون گرم.

توی واقعیت توجه کردین بعضی از بازیکنا توی زمینهای خاصی تبحر دارن مثلا نادال توی زمین خاکی یا فدرر توی چمن .توی این بازی این نکته رعایت شده؟
چیزی که شما می‌گید درسته.
اما بعید می دونم. من تقریباً با تمام بازیکنا توی انواع اقسام زمینا بازی کردم ولی تفاوتی ندیدم.
البته ساختن این موضوع چندان مشکل نیست ولی یا 2K یادش رفته و یا اینکه همنینطوریه و ما خبر نداریم.
به هر صورت من به شخصه همچین تغییری ندیدم.
ببخشید منظور از Perform 5 aces چی هست؟
یکی از مربیام میگه این کار را کنه ولی نمی دونم منظورش چی هست. :(
ببینید Ace در واقع همون سرویسی هستش که شما می‌زنید و بدون برخورد به حریف تبدیل به امتیاز میشه.
توصیه ی من اینه که حتماً از Advanced Serve استفاده کنید تا اِیس بزنید. یعنی تقریباً غیر ممکنه که با سرویس معمولی حتی اگه Perfect هم بزنید بتونید Ace بگیرید.
و توصیه‌ی بیشتر هم اینکه وقتی Advanced Serve می‌زنید حتماً سعی کنید Perfect باشه و به نظرم با سرویس Slice میشه 5 تا اِیس زد. البته با Flat و Spin هم میشه ولی دقت بیشتری می‌خواد.
همین.

• Like
Reactions: DeanAmbrose
سلام بر همگی
ایول بابا اینجا چقدر تنیسور زیاد هست دمتون گرم.

توی واقعیت توجه کردین بعضی از بازیکنا توی زمینهای خاصی تبحر دارن مثلا نادال توی زمین خاکی یا فدرر توی چمن .توی این بازی این نکته رعایت شده؟
این چیزی که شما میگی رو من به عینه تو بازی دیدم و هر بازیکن نه تنها مثل خودش بازی میکنه و مثل خودش خوشحالی میکنه،بلکه مثل تو یک سری زمین ها هم بهتر بازی میکنه و بهتر نتیجه میگیره

ببخشید منظور از Perform 5 aces چی هست؟
یکی از مربیام میگه این کار را کنه ولی نمی دونم منظورش چی هست. :(
همونطور که دوستمون به طور کامل توضیح دادن،باید با Right Stick به این چیزی که میخوای برسی همون چیزی که باهاش میشه Advanced serve زد،اگه تجربه ی من رو بهش دقت کنی مطمئنم از من هم بهتر میزنی :
1. Right Stick رو ( که نمیدونم معادلش تو دسته ی ایکس باکس چی مسشه) میدی پایین،تقریبا 0.5 ثانیه بعد از اینکه بازیکن توپ رو انداخت بالا Left Stick رو به سمت چپ یا راست میبری و نگه میداری و وقتی توپ رسید بالای بالا،Right Stick رو میدی بالا ، و انشاالله Ace میکنی !
این بازی واقعا عالیه نمیدونم چرا دوستان کم لطفی کردن و گفتن نه گرافیک داره ن گیم پلی خوب!
این بازی همه چی داره ! این رو من نمیگم،کارشناس های گیم اسپات گفتن و من هم اینارو تو بازی به عینه لمس کردم !
یکی میشه بگه فرق زدن این کلید تو چیه ؟
X Y B A
?
RB LT چه میکنه ؟
اگه معادل هاشون رو تو پی ای 3 بگی میتونم کمکت کنم

• Like
Reactions: DeanAmbrose
یکی میشه بگه فرق زدن این کلید تو چیه ؟
X Y B A
?
RB LT چه میکنه ؟
من که یه بار توضیح دادم. اشکال نداره بازم:
ببینید:
A: ضربه‌ی Flat؛ بیشترین قدرت و کمترین دقت در بین ضربه‌ها.
B: ضربه‌ی Top Spin؛ توپ اسپین و چرخش زیادی دارد، کنترل و دقت مناسبی هم دارد.
X: ضربه‌ی Slice؛ بیشترین کات در ضربه متعلق به ضربه‌های اسلایس است که توپ از مسیر اصلی تعمّداً منحرف می‌شود.
Y: ضربه‌ی Lob؛ ضربه‌ی بلند هنگامی استفاده می‌شود که حریف نزدیک تور به منظور Volley آمده است و می خواهید توپ را به پشت سر او بیاندازید از لاب استفاده می‌کنید.
RB و LT‌ هم به خودی خود کاری انجام نمی‌دهند ولی در صورت ترکیب شدن بسیار کارامد هستند. به عنوان مثال:
- اگر در هنگام حرکت RB را نگه دارید، بازیکن با سرعت بیشتری حرکت می‌کند.
- اگر LT + X را بزنید؛ ضربه‌ی Drop Shot صورت می‌گیرد که توپ را در نزدیکی تور پرتاب می‌کند (هنگامی که حریف نزدیک Baseline قرار دارد.)

همه این موارد و نکات در آکادمی تنیس هست.
کمی وقت گیره ولی اگه تمام راهنمایی های مربیتون رو بخونید کاملا به بازی مسلط میشید.
خیلی جالبه.قبل از اینکه وارد آکادمی بشم اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر نکات ریز داشته باشه.

اگه یکی از بچه تمام اون نکات رو ترجمه کنه اینجا قرار بده مشکل خیلی از بچه ها حل میشه.

همه این موارد و نکات در آکادمی تنیس هست.
کمی وقت گیره ولی اگه تمام راهنمایی های مربیتون رو بخونید کاملا به بازی مسلط میشید.
خیلی جالبه.قبل از اینکه وارد آکادمی بشم اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر نکات ریز داشته باشه.

اگه یکی از بچه تمام اون نکات رو ترجمه کنه اینجا قرار بده مشکل خیلی از بچه ها حل میشه.
من اولین توصیه‌ای که به همه کردم اینه که همگی حتماً آکادمی رو تکمیل کنن. اصلاً هم سخت نیس؛ خیلی نکات خوبی داره.
راستی منم دارم واسه همین کار مبادرت می‌ورزم دیگه!:d
دوستان اگر کمک هم کنن که خیلی عالی میشه، در نهایت توی پست اول یه منبع خوب خواهیم داشت.
ــــــ
در ضمن تمام راهنمایی‌های گفته شده به پست اول اضافه شد.

منم بازيرو يه دو سه روزي گرفتمش واقعآ عجب تنيسيه حرف نداره :)
قبلا خيلي تنيس بازي نميكردم هر از گاهي فقط ورچوآ تنيس اونم خيلي كم....
اين سريه تاپ اسپين رو تا حالا بازي نكرده بودم تا الان كه شماره 4 رو گرفتم كه واقعا ازش خوشم اومد :x
بچه ها بي زحمت ميشه يكي بگه اين دكمه RT دقيقآ چه كاري انجام ميده ؟:-/

من اولین توصیه‌ای که به همه کردم اینه که همگی حتماً آکادمی رو تکمیل کنن. اصلاً هم سخت نیس؛ خیلی نکات خوبی داره.
راستی منم دارم واسه همین کار مبادرت می‌ورزم دیگه!:d
دوستان اگر کمک هم کنن که خیلی عالی میشه، در نهایت توی پست اول یه منبع خوب خواهیم داشت.
ــــــ
در ضمن تمام راهنمایی‌های گفته شده به پست اول اضافه شد.
دقیقا منم این آکادمی رو تو 1 ساعت اولی که بازی رو خریدم یعنی حدودا ساعت 11 صبح 15 مارچ که همون روز هم بازی اومده بود ! تموم کردم !
اين سريه تاپ اسپين رو تا حالا بازي نكرده بودم تا الان كه شماره 4 رو گرفتم كه واقعا ازش خوشم اومد :x
خوب ببین دوست من،سوال شما یه جور بی احترامیه یا به نوعی یه جور تنبلی،دوست من SHJafari همه ی این ها رو مفصل توضیح داده و شما یه زحمت به خودت نمیدی 7 صفحه رو یه نگاه گذرا کنی تا به جواب سوالت برسی،من بیچاره بعضی موقع ها تو تاپیک گرن توریسمو 5 مال پلی استیشن 3 که نزدیک 200 صفحه ایناس،بعضی موقع ها انقد میگشتم که اصلا دیگه بیخیال جوابم میشدم،این تاپیک که 6 صفحه بیشتر نیست !

راستی SHJafari اگه بچه ی تهرانی،میتونیم قراری چیزی بزاریم باهات بازی کنم تا قدرت یک تنیسور رو بهت نشون بدم !;)

بی زحمت به پست اول یه نگاهی بندازید!:)
ویرایش.پایین صفحه.
دقیقا منم این آکادمی رو تو 1 ساعت اولی که بازی رو خریدم یعنی حدودا ساعت 11 صبح 15 مارچ که همون روز هم بازی اومده بود ! تموم کردم !

خوب ببین دوست من،سوال شما یه جور بی احترامیه یا به نوعی یه جور تنبلی،دوست من SHJafari همه ی این ها رو مفصل توضیح داده و شما یه زحمت به خودت نمیدی 7 صفحه رو یه نگاه گذرا کنی تا به جواب سوالت برسی،من بیچاره بعضی موقع ها تو تاپیک گرن توریسمو 5 مال پلی استیشن 3 که نزدیک 200 صفحه ایناس،بعضی موقع ها انقد میگشتم که اصلا دیگه بیخیال جوابم میشدم،این تاپیک که 6 صفحه بیشتر نیست !

راستی SHJafari اگه بچه ی تهرانی،میتونیم قراری چیزی بزاریم باهات بازی کنم تا قدرت یک تنیسور رو بهت نشون بدم !;)
خب، آفرین، صد آفرین، هزار و سیصد آفرین، فرشته‌ی روی زمین و ... (از همینا:d)
حالا از شوخی گذشته، این خیلی خوبه که هر کسی قبل از شروع Career‌ یه بار اکادمی رو تکمیل کنه؛ اچیومنت/تروفی‌ام گذاشته بیچاره واسه تنبلا!:d

نه اشکالی نداره، ما توی تاپیک No J-Tag Arcades حسابی سر این قضایا پخته شدیم!

نه متاسفانه!:(
شهریّت (مثل ملیّت) منو می‌تونی شما توی پروفایلم ببینی، تهران نیستم.
وگر نه خیلی دوس داشتم کَلِتو بخوابونم!!:d [شوخی می‌کنما.]
جداً دوس دارم ولی متاسفانه امکانات نیس.

ویرایش:
البته جناب snOOpy تقصیری ندارن که، من در مورد RT هیچ صحبتی نکردم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh sh

فكر كنم شما چشمات مشكل داره دوست من اين تاپيك 5 صفحهن نه 7 تا ;)
درضمن من تمام صفحات رو خوندم تويه پست اول تاپيك چيزي درباره RT ننوشته بود اينجور كه معلومه شما صفحات تاپيك رو نخوندي...>:)
شما كه حرفه اي هستي بجاش جواب منو ميدادي ;)

• Like
Reactions: koorosh sh
وای دوستان چقدر این کریر مود حال میده.(بیش از اندازه)
راستی توی بخش unlock owerview تموم طریقه ی های آزاد شدن لباس سوم بازیکنان رو نوشته.(برین ببینین).
من برای مثال لباس سوم نادال رو میگم:باید توی زمین dublin irealand باید با راجر فدرر بازی کنین در بازی سه set و سه game و به همراه super tie break و حداقل درجه ی سختی نرمال باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or