TOP 15|لیستی از 15 شخصیّت منفی دنیای گیم از نظر خودم!

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما از کدام شخصیّت منفی بیشتر خوشتان می آید

• مجموع رای دهنده‌ها
    368
با سلام به نظر من زلدا جزو 10 بازی برتر تاریخ شما حتما تازه وارد دنیای بازی شدید یا طعم 1 نسخه از بازی زلدا رو نچشیدید من از این دوستم z fan تشکر میکنم که اطلاعات مفید در مورد زلدا در اختیار ما گذاشتن .
نگاه کن دوست عزیز من سه تا آرزو دارم که یکی از اونا این که سر به تنه فنهای زلدا نباشه بعدشم مطمئن باش حاضرم بگن ps4 بهت میدیم ولی بیا یه نسخه از زلدای آشغالو بازی کن من نمیکنم !!:| ok ؟!!:-/

و وقتی که من برای اولین بار چیزی رو میبینم یا خوشم میاد و یا بدم میاد که زلدا رو برای اولین بار چند سال پیش دیدم بسیار بدم اومد و برای اینه که من بزرگ ترین هیتر زلدای آشغال ام و تا آخر عمرم از چیزی که بدم بیاد هیتری میکنم !!

خود سید هم میدونه که من درست بشو نیستم و به این خاطره که کاری به کارم نداره !!:|

راستی سید فک نکنی من یادم رفته که این شکلکه ":-&" رو تو هر باری که اسم منفور زلدا رو مینویسم نمیذارم

چون حیف این شکلکه است که به برای توصیف زلدا میارم !!

آخرین ویرایش:
راستی سید فک نکنی من یادم رفته که این شکلکه ":-&" رو تو هر باری که اسم منفور زلدا رو مینویسم نمیذارم

چون حیف این شکلکه است که به برای توصیف زلدا میارم !!
آرش،بیخیال بابا.فن های مایکروسافت هم به سونی این قدر هیت نمی ورن که تو به زلدا می ورزی.
بشین سوپرنچرال رو ببین به این بیچاره هایی که فن یه سری بزرگن هم بی احترامی نکن!:دی
این جا کسی از این که هیتر یه بازیه تعریف نمی کنه :|

یادش بخیر...
زمانی که اخر بازی باید با مشت میزدی تو صورت زئوس انقدر داشتم با نفرت این کار رو انجام میدادم که وقتی بابام تو اون حالت دیدم تا یه هفته نمیزاشت بازی کنم:|:d

به‌نظر من رتبه‌ی جوکر برایه یه لیسته مرتبط با گیم خیلی بالاست. تویه دنیای گیم انقدر بدمن جذاب داریم که جا برای یه شخصیت کمیکی نمیمونه. ممکنه جوکر تویه کمیکا یکی از برترین منفیا باشه ولی تو یه لیست 15 تایی از کاراکترای گیم واقعا کم‌لطفیه. جایه خیلیا هم خالیه. Kane،Dr.Cortex، Nemesis، Lechuck و خیلیای دیگه هم خالیه. البته لیست کردن هیچ‌وقت چیزه آسونی نبوده و کاملا شخصی هستش.

Caius Ballad خالیه !
بعد از ششمین FF به‌نظر من اکثر منفیای سری پتانسیل حضور تویه همچین لیستی رو دارن. کی اون کفکایه دیوونه را فراموش میکنه‌ ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or