TOP 15|لیستی از 15 شخصیّت منفی دنیای گیم از نظر خودم!

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما از کدام شخصیّت منفی بیشتر خوشتان می آید

• مجموع رای دهنده‌ها
    368
اخه قیافه نداره! وسکر خوشتیپ. لحنش ادمو دیوانه میکنه! حرکات و رفتارش واقعا بی نظیر هست!:d

اتفاقا یکی از دلایل اصلی قیافه جوکر هست که شاخش کرده! اون قیافه کاملا برازنده یکی از منفی ترین شخصیت های دنیاس! با اون دهنش :x :d

خوب وسکر به خاطر همین یکی یه دونس دیگه :d چون حرکات و رفتاراش تکه :x

اتفاقا یکی از دلایل اصلی قیافه جوکر هست که شاخش کرده! اون قیافه کاملا برازنده یکی از منفی ترین شخصیت های دنیاس! با اون دهنش :x :d

خوب وسکر به خاطر همین یکی یه دونس دیگه :d چون حرکات و رفتاراش تکه :x
من جوکر نمیشناسم! فقط البرت وسکر کبیر
albert_wesker_by_indiana69-d3c3l7m.jpg

vergil و comstock خاکستری ترین شخصیت های عمرم بودن!ن میتوان سیاه اونارو فرض کرد نا سفید مخصوصا ورجیل
من با ورجیل و دانته بزرگ شدم !
کامستاک هم ک شخصیت پردازیش عالی بود طوری ک اگ توجه میکردین قشنگ شباهت طرز رفتارش با بوکر رو میتونستین تشخیص بدین
3>
57750656521376046972.jpg

از نظر شخصیت پردازی این افراد واقعا شاهکارن
Vergil
, Lich King, Bowser, Major Zero, The Joker
البته همه شخصیتهای منفی رو خوب نمیشناسم چون مدت زیادیه سراغ گیم نرفتم ولی هیچ کس در شخصیت پردازی افراد بالا شک نداره که واقعا جزو بهترینها هستن

من جوکر نمیشناسم! فقط البرت وسکر کبیر
albert_wesker_by_indiana69-d3c3l7m.jpg
خخخخخخخخخخ
شوخی می کنی البرت وسکر کبیر یا البرت وسکر صغیر
مردتیکه قاتل اون به تو هم رحم نمی کنه
نمونشو تو سریه 5 هم دیدیم که به اگزلا چه حالی داد در حالی که اون رفیقه گوگولیش بود

خخخخخخخخخخ
شوخی می کنی البرت وسکر کبیر یا البرت وسکر صغیر
مردتیکه قاتل اون به تو هم رحم نمی کنه
نمونشو تو سریه 5 هم دیدیم که به اگزلا چه حالی داد در حالی که اون رفیقه گوگولیش بود

دقیقا به همین خاطر بهش میگیم کبیر :d :love:

من البرت وسکر رو تا نسخه تاریخچه آمبرلا دوست داشتم ولی تو نسخه رزیدنت ایول 5 ازش بدم اومد
در واقع تو این شماره وسکر از یه انسان زرنگ و باهوش سیاستمدار واقع بین به یه انسان متکبر احمق از خود راضی و لجوج و بلند پرواز تبدیل شد و درنتیجه هم از نسخه 5 هم از وسکر بدم اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or