TOP 15|لیستی از 15 شخصیّت منفی دنیای گیم از نظر خودم!

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما از کدام شخصیّت منفی بیشتر خوشتان می آید

• مجموع رای دهنده‌ها
    368
خخخخخخخخخخ
شوخی می کنی البرت وسکر کبیر یا البرت وسکر صغیر
مردتیکه قاتل اون به تو هم رحم نمی کنه
نمونشو تو سریه 5 هم دیدیم که به اگزلا چه حالی داد در حالی که اون رفیقه گوگولیش بود
فکر کنم در مورد شخصیت های منفی حرف میزنیم نه مثبت! در ضمن به البرت وسکر توهین نکن. بنده به شدت روش حساسم

من البرت وسکر رو تا نسخه تاریخچه آمبرلا دوست داشتم ولی تو نسخه رزیدنت ایول 5 ازش بدم اومد
در واقع تو این شماره وسکر از یه انسان زرنگ و باهوش سیاستمدار واقع بین به یه انسان متکبر احمق از خود راضی و لجوج و بلند پرواز تبدیل شد و درنتیجه هم از نسخه 5 هم از وسکر بدم اومد
اتفاق شخصیت وسکر تو 5 تکامل پیدا میکنه. قسمت 5 برای شخصیت وسکر یک نقطه عطف به حساب میاد. چه کسی میتونه دیالوگ و رفتار و حرکاتشو فراموش کنه.

من نظر خودم ​رو میگم حالا شاید بعضیا موافق نباشن، چرا شخصیت منفی COD:BLACK OPS 2 توی لیست نیست؟ Raul Menendez. حالا شاید به خاطر این باشه که خیلیا خود بازی رو انجام ندادن اما من که انجام دادم به جرئت می تونم بگم جزو 5 تا شخصیت منفی بازی هاست.(این خیلی مهمه که فقط شخصیت بازیه،شاید بیشتر علاقه ی مردم به جوکر به طور ناخودآگاه از فیلم و کمیک نشئات گرفته باشه اما Menendez ، کاملا یک شخصیت گیم هست.) ثانیا تنها توی یک بازی ( و نه چند بازی) حضور داشت اما به نظرم خیلی تاثیرگذار بود. به طور کلی Menendez، شاید از خیلی نظرا یه شخصیت منفی کلاسیک نباشه اما توی بازی داستان پردازی که روش میشه و گذشته ای که ازش نقل میشه، به طور کلی زندگی که پشت سر گذاشته. به نظر خیلی منطقی میاد، یه جورایی آدم میتونه باهاش حس همدردی کنه و خیلی از حرف هایی که می زنه رو تا حدی قبول کنه. به طور کلی کسایی که بازی رو تموم کردن و به داستان هم توجه داشتن مطمئنم که با من هم عقیده ان، اگه Menendez رو نشه بهترین شخصیت منفی گیم از نظر پردازش شخصیت دونست، لااقل از خیلی از شخصیت هایی که تو لیست هستن شایسته تره. راحت ترین مقایسه ای که میشه کرد، شخصیت منفی سری COD که توی لیست هست، Macarov، آیا حق Menendez هست یا macarov؟ من که میگم Menendez.

ولی کلن Sephiroth یه فاز دیگس ...:x
این واسه دوستانی که اشنا نیستند با این بزرگوار (با لحن قلعه نوعی):d

713b295b510edc3a1.jpg

ولی خدایی Kefka از این هم خفن تره! بهت پیشنهاد میکنم FF VI رو بازی کنی تا درکم کنی! :d

در ضمن این بیشتر شبیه یکی از زنای مانگاهای horror هـ نه Sephy جون من :d

این Sephy هـ واقعیه:

albums3655-picture52434.jpg

دوستان
درسته که 15 تا شخصیت منفی جدا کردین من هم به جوکر رای دادم و زئوس هم جز شخصیت خوبه منفی هست دوست داشتم بهش رای بدم....

اما به نظر من جای یه شخصیت منفی خییییییییییییییییییلی خالیه که فکر کنم اگه بودش اون برنده می شد

اون هم کسی نیست جز خود کریتوس کبیر

میدونم هممون دوسش داریم اونقدر که هیچ کدوممون فکرم نمیکنیم اون شخصیت منفی باشه و همیشه تو دلمون جا داره اما یکم فکرشو بکنید ببینید که ایا مثبت یا منفی؟

کریتوش زن و بچه خودش به خاطر خون خواریاش با چشم بسته کشت و اریس رو مقصر دونست برای این که اونا رو اونجا گذاشته حتی قبل از ورود به تمپل اخطار هم گرفت اما باز رفت که احتمالا گایا بوده اون شخص حالا این قبول برداشت اریس رو کشت تازه اونم زیر دستور خدایان اونا هم بهش گفته بودن گنا هانت رو پاک میکنیم چیزی راجب رویاهاش نگفتن بعد کشتن اریس حالا بیا درستش کن سر رویاهاش برداشت کل الیمپوس رو به فنا داد :D

کلا یکم فکرش و بکنید گاد تنها شخصیت مثبتش یکی زن و بچش بود یکی هم اتنا دیگه نداشت ولی کریتوس از همشون ترسناک تر مخوف تر و منفی تر بود

جا داره یکی از مشکلات داستان گاد رو بگم اونم اینه که توی گوست اف اسپارتا مادر کریتوس بهش گفت که بابات کیه (توی گوشش ) اما تبدیل به یه هیولا شد پس یعنی بهش گفته حالا دیگه نیازی نداشت اتنا خودشو بندازه جلوش که بمیره تو گاد 2 تا بهش بگه بابات کیه تنها دلیلی که میتونن بیارن اینه که اتنا از این قضیه خبر نداشته ولی بازم به نظرم مرگ اتنا تنها ضعف داستان گاد بود

آخرین ویرایش:
قاعدتا از شخصیت منفی نباید خوشمون بیاد وگرنه اسمش دیگه شخصیت منفی نیست شاید بشه گفت تاثیر گذارترینشون که جوکره به نظرم

shadow of the colossus 2 black heart

بسم الله الرحمن الرحیم...سلام...خبر مهم از یک بازی ایرانی... بازی Shadow Of the Colossus 2 Black Heart که نسخه اول آن توسط کمپانی سونی منتشر شده بود و به فروش رسیده بود حال نسخه دوم آن توسط یک ایرانی بنام مهدی گنجه زادگان طراحی شده و برای سیستم های PC منتشر شده است. این بازی برای همدردی با مردمان فقیر و گرسنه ساخته شده و یکی از اهداف بازی رساندن پیام اخلاقی انسانی با صفات خوب به گیمر است.
این بازی در 2 اپیزود 4 ساعته طراحی شده و دارای 5 چپتر می باشد، بازی بصورت دو بعدی بوده و از تلفیق سبک های فکری، تخیلی، حماسی، اکشن، ماجراجویی و نقش آفرینی ساخته شده است. بازی با دو کاراکتر متفاوت پسر و دختر انجام میشود و 4 کاراکتر حیوان برای انها در نظر گرفته شده است، برای پسر اسب و ببر و برای دختر عقاب و دلفین، که با توجه به حیوان مورد نظر سبک گیم پلی تغییر خواهد کرد! این نشان دهنده متفاوت بودن بازی و پیروی نکردن از یک راستای داستانی خاص است. بازی دارای 19 غول به شدت زیبا بوده که هر غول نقطه ضعف مخصوص به خودش را دارد که برای نابودی باید از آن ها استفاده کنید. عنوان Shadow Of the Colossus 2 black heart دارای گیم پلی متنوعی است و یکی از نقاط قوت این بازی متنوع بودن و بهره گیری از محور داستانیِ زیبای آن است. در طول بازی باس های مخفی مختلفی وجود دارد که در پی کاوش ها با آن ها روبرو میشوید همچنین تمامی فصول اهم از زمستان تابستان پاییز بهار در این بازی شبیه سازی شده اند و علاوه بر آن ها، یک فصل تخیلی از تجسمات طراح به آن اضافه شده است. بازی از نظر گرافیکی به خوبی طراحی شده و همانطور که به اطلاع رساندیم این بازی فقط توسط یک شخص مورد طراحی قرار گرفته و هدف طراح این بازی ایجاد تاثیرات مفیدی روی زندگی بشر است. بدون شک بازی Shadow Of the Colossus 2 black heart یکی از بازی های زیبای ایرانی است که شما میتوانید بصورت مستقیم آنرا از اینجا دانلود کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or