البته فکر کنم اونی که داخل انیمیشن بود Kadaj بود که که توی ذهن کلود به سفیروث تبدیل شده بود :dآقا کمتر بپرسید جذّابیت مقاله حفظ شه!بله!!!اصلاً مگه میشه سفیروث نباشه یه حرف ها میزنید ها!!!من همون یه ذرّه ای هم که به خوب بودن سفیروث شک داشتم تو انیمیشن 2005 اش از بین رفت:d
الآن درگیر پیدا کردن اطّلاعات در مورد دو ،سه تا از رتبه هام تا بذارمشون
من فکر میکردم بر عکس بوده!!!ولی نه!همون سفیروثه،امکان نداره!البته فکر کنم اونی که داخل انیمیشن بود Kadaj بود که که توی ذهن کلود به سفیروث تبدیل شده بود :d
نه!خیلی خوبم میدونمعنوان تاپیک رو عوض کن
منظور بدی ندارم ولی شما مث اینکه فرق antagonist با anti hero رو نمیدونی
هر طور خودت میدونی ولی اینا آخه "ضد قهرمان" نیستند!نه!خیلی خوبم میدونم
ولی این اسمه باحال تره:dمیزدم 15 آنتاگونیست که گند میخورد بهش:d
من معنیش رو نمیدونستم اما الان که متوجه شدم تذکرشون کاملا بجاست دوست گلم.عنوان تاپیک رو عوض کن
منظور بدی ندارم ولی شما مث اینکه فرق antagonist با anti hero رو نمیدونی
حالا که اصرار شد به یکی از مدیرهای انجمن میگم عوض کنه نمیدونستم این قدر رو این موضوع حسّاسید.اون اوّل گفتم این اسم قشنگ تره همینو میذارم فکر این جاشو نکردممن معنیش رو نمیدونستم اما الان که متوجه شدم تذکرشون کاملا بجاست دوست گلم.
حتما هم نباید بذاری antagonist که گند بخوره بهش، نقش منفی مگه چشه؟
این که سارا Main Antagonist بازی استارکرفت ـه.نظر من که نیست.فکـــت جهانیه:dابن یکی که دیگه اصلا جزو شخصیت های منفی نیست :d
این بدبخت این همه به خاطر نجات جهان زحمت کشیده ، آخه این انصافه ؟ :d
شخصیت منفی اصلی Amon ـه که قصد منقرض کردن باقی نژاد ها را داره :d
فکت جهانی ؟این که سارا Main Antagonist بازی استارکرفت ـه.نظر من که نیست.فکـــت جهانیه:d
چه بر سر آرمان هایت آمده است ؟! :d
آرمان ها پا برجاست!تو گفتی نیست من گفتم هست!گفتم فکت جهانی تا یه موقع فکر نکنی فقط تروشات مغز خودمه که سارا شخصیّت بدیه!فکت جهانی ؟
پس عنوان تاپیک چی میشه ؟
چه بر سر آرمان هایت آمده است ؟! :d
چون کلّاً وارکرفت چیزی به نام قهرمان اصلی نداره من مجبورم این مثال رو بزنمدرسته که لیچ کینگ آدم بدیه ولی طبق گفته ی خودت تو پست اول اونایی رو میزاری که باعث شکل گرفتن یک قهرمان شدن من که هیچ قهرمانی نمیبینم که اومده باشه تا بزنه پس کله لیچ کینگ:d.درسته که آرتاس داره میره پیش لیچ کینگ ولی دشمن لیچ کینگ نیستش.