TombRaider:Legend

بعد از افتضاحی که بازی TR:AODداشت.حالا استودیوی Crystal Dynamic که خالق سری بازی های میراث کین و بازی project:Snowblind هست بر روی این بازی در حال کار کردنه.در حال حاضر 5 تا تریلر از بازی بیرون اومده که شاید بتوان این نکات رو از بازی دید:
1)پرش های لیدی کرافت در بازی بسیار زیبا شده .پرش ها به صورت یک دست انجام میشه.یعنی برا پرشهای بلندتر لیدی کرافت با یکی از دستهای خود به سمت هدف شیرجه می زنه.
2)حرکت در جهت خلاف جاذبه زمین.که این هم در جای خود جالبه.
3)ولی هنوز بازی یک ایراد اساسی داره اونم اینکه نشونه گیری در بازی به صورت اتوماتیک انجام میشه و دست بازی کننده نیست.که باید امید داشت این مورد بر طرف بشه.
4)وجود عناصر طبیعی با دقت بالا :مثل آب . سبزه ها و کوه ها که خود را در بازی بسیار نمایان میکند.
5)شخصیت بازی حرکاتی بسیار Real تر داره که تا حدودی حرکات بدن مثل سری بازی های میراث کین هست .
هنوز به طور رسمی از داستان بازی چیزی به بیرون درز پیدا نکرده و باید منتظر ماندو دید.
کمپانی Eidos اعلام کرده که همراه با بازی Total Overdose یک DVD از بازی TR:L ارائه خواهد داد که در ان مصاحبه ای با Toby Gard و گروه ارشدی که مسئولیت بازی رو بر عهده دارند انجام شده است.باید صبر کردو منتظر ماند.

آخرین ویرایش:
من بل اخره موفق شدم یک ترایلر رو دانلود کنم هرکدوم رو میکردم اخراش قاطی میکرد
بازی جالب باید باشه ولی احساس میکنم گرافیک پایین هستش چون طراحی شخصیت الان اسمش حضور زهن ندارم یک کمی بد بود ولی عکسای نسخه ایکس باکس رو دیدم واقعا شاهکار بود این بازی به نظر من خیلی می تونه طرفداران پرنس رو خوشحال کنه چون تو همون حالت سبک ها هست با یک کمی تغییر واقعا چیز جالبی

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
ميشه تاريخ دقيقش رو با اسم موتور گرافيکيش رو بگين لطفا؟؟؟؟؟

سلام

موتور بازی همون موتوری هستش که بازی Project :Snowblind رو درست کرده البته یک سری قابلیت سایه و نورپردازی رو درست کردن توش.

این چیزی که میگم مال حدود 7-8 ماه پیشه.که توی یک تریلر از بازی مدیر اجرایی بازی داشت میگفت.

البته تیم طراحی بازی بیشتر از گروه بازی میراث کین هستن.توی اون تریلر که الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم این جور گفته شده بود که معما های بازی میراث کین رو تا حدی قوی تر کنین میشه این بازی.

7 اوریل در امریکا و 11 اوریل در اروپا.

خداحافظ

این طوری که من احساس میکنم اصلا میومدن همون بازی رو میزاشتن یک پک اضافه شونده میدادن بیرون والا این که همش شد میراث کین
راستی من عکسای ایکس باکس رو که داشتم نگاه میکردم خیلی جالب تر از پیسی بودن ولی سایه پردازی ها به نظرم در اون به صورت خوبی درست شده بود

سلام

نوشته شده توسط behnambox04:
سلام
اقا محمدرضا اواتارت خيلي قشنگه
اگه فول سايزشو داري ميتوني بذاري؟

نه راستش.هر چی گشتم نتونستم براتون فول سایزشو گیر بیارم.

++++++++++++++++++++++++++++

خب :

اینم سومین لباس لارا.

در محیط برفی و سرما.

در ضمن 2 تا لوکیشن دیگه هم باز شده.

غنا در افریقا و قزاقستان در اسیا.

در غنا :

زیپ (اسم یکی از شخصیت ها ) و روتلند به یک محل زیبا و پر از جنگل در غنا میروند و انها یک معبد قدیمی ویران شده را در جلگه های انجا میبینند و میفهمند که پدر و مادر لارا قبل از تولد ش در انجا بودند و ....

در مورد این مرحله بگم که شروع این مرحله از یک سکوی سنگی بزرگه و لارا از بالای اون شکو سیرجه میزنه توی دریاچه ای که زر پاش قرار داره و ...

در قزاقستان :

این محل اولین محلی هستش که لارا با برف مواجه میشه و لباسی که براتون گذاشتم برای قزاقستانه.

ازمایشگاه مخفی روس ها در محیط سرما چیزی رو کشف کرده و انها یک چیزی رو پیدا کردند که لارا مدتها منتظر اون بوده.

ولی تنها لارا نیست که دنبال اون ....

پس تا الان :

لارا در بولیوی .پرو.چین.غنا.قزاقستان مسافرت خواهد کرد.5 لوکیشن فعلا باز شده.

+++++++++++++++++++++++

در ضمن در بازی 12 تاشخصیت وجود داره که تا لان 7 تا ی اون مشخص شده.ولی فکر کنم بشه یکی دیگشو حدس زد.

ولی تا به طور رسمی مشخص نشه نمیشه گفت.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط NO_10:
من زیاد Tomb Raider بازی نکردم ولی همون قدری هم که بازی کردم باعث شد از این بازی خوشم بیاد......کی میاد؟! خیلی مونده؟
این سوال 20000000000000000 باریه که تو این تاپیک و تاپیک های دیگه پرسیده شده....

این بازی در تاریخ Apr 11, 2006 برای PC منتشر میشه یعنی حدود 16 روزه دیگه....

سلام

من دموی بازی رو دان کردم.میدونم که انگار بازی تورنتش پیداش شده.

خوب این منوی اصلی بازی :

من یکم بازی رو رفتم جلو.

بازی خوبه.کنترلش خیلی پیشرفت کرده و با سیستمی که eidos پیشنهاد کرده من خیلی روون و خوب بازی رو اجرا کردم.

مرحله ای که در بازی بود در بولیوی بود که در بازی PDA رو میبینید و در PDA لارا Objective ها و منطقه بازی رو میبینید و در ضمن گرافیک بازی هم خیلی خوبه.البته به نظرم میتونستن بهتر باشه.

منوی Option بازی هم خوب طراحی شده.البته فکر کنم در قسمت Configuration بازی هنوز یکم مشکل دیده میشه و کلید های کی بورد هنوز خوب ست نشدن.

در ضمن موزیک منوی اصلی بازی هم خیلی قشنگه.یکم تغییر توش دادن.

منتظر این بازی باشیم.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or