TombRaider:Legend

بعد از افتضاحی که بازی TR:AODداشت.حالا استودیوی Crystal Dynamic که خالق سری بازی های میراث کین و بازی project:Snowblind هست بر روی این بازی در حال کار کردنه.در حال حاضر 5 تا تریلر از بازی بیرون اومده که شاید بتوان این نکات رو از بازی دید:
1)پرش های لیدی کرافت در بازی بسیار زیبا شده .پرش ها به صورت یک دست انجام میشه.یعنی برا پرشهای بلندتر لیدی کرافت با یکی از دستهای خود به سمت هدف شیرجه می زنه.
2)حرکت در جهت خلاف جاذبه زمین.که این هم در جای خود جالبه.
3)ولی هنوز بازی یک ایراد اساسی داره اونم اینکه نشونه گیری در بازی به صورت اتوماتیک انجام میشه و دست بازی کننده نیست.که باید امید داشت این مورد بر طرف بشه.
4)وجود عناصر طبیعی با دقت بالا :مثل آب . سبزه ها و کوه ها که خود را در بازی بسیار نمایان میکند.
5)شخصیت بازی حرکاتی بسیار Real تر داره که تا حدودی حرکات بدن مثل سری بازی های میراث کین هست .
هنوز به طور رسمی از داستان بازی چیزی به بیرون درز پیدا نکرده و باید منتظر ماندو دید.
کمپانی Eidos اعلام کرده که همراه با بازی Total Overdose یک DVD از بازی TR:L ارائه خواهد داد که در ان مصاحبه ای با Toby Gard و گروه ارشدی که مسئولیت بازی رو بر عهده دارند انجام شده است.باید صبر کردو منتظر ماند.

آخرین ویرایش:
سلام

اینم PDA لارا.

بازم براتون سورپیریز از این بازی دارم.

دفعه بعد لباس های لارا رو توی این بازی براتون میزارم.ببینید که چه لباس هایی تن لارا هستش.

خداحافظ

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام محمد رضا جان

این عکسی که گذاشتی برای من بالا نمیاد فکر کنم سایتش برام فیلتر باشه
خلیل جون برا من که میاد بعید میدونم فیلتر شده باشه این سایت حالا نمیدونم چرا برای تو نمیاد:confused:

تصاویری از بازی Tomb Raider: Legend
;)

فقط دقت کنید این خانمی که در عکس ها میبیند که موهاش بلونده لارا کرافت نیست..اشتباه نکنید (آخه از کی تا حالا لارا موهاش را رنگ میکرده;) تازه شکل لارا هم نیست)..;) فکر کنم اسمش amanda باشه.

سلام

پست بالا از قسمت اخبار داغ بازی ها اوردم.پستی بوده که اقا فرزاد نوشتن .

و جواب من برای این پست این بوده :

سلام

اقا فرزاد،

خب انگار باید یه چیزایی دیگه رو از بازی بگم:

بله اسم این خانم Amanda هستش.تا اینجا که از تریلر ها معلومه اینو بگم لارا و اماندا برای یه کاری در یه معبد وارد میشن که یهو یه اتفاقی مییفته و سنگها ریزش میکنه.

لارا از یه در فلزی رد میشه ولی اماندا زیر اوار گیر میکنه.این ریزش باعث میشه که اب وارد اون معبد بشه و اماندا اون زیر میمیره ولی لارا خودشو نجات میده.این شخصی که اقا فرزاد عکسشو انداختن مال امانداس.

الان هر چی گشتم توی هاردم که اون تریلرو بزارم راستش پیدا نکردم ولی میزارم حتما.

متاسفانه اون تریلری که میگفتم حجمش 350 مگه.پس به عکس هایی که ازش گرفتم دقت کنید .

عکس ها رو به ترتیب ببینید که تا حدودی اون چیزی که گفتم متوجه بشید.ببخشید که انشاء خوبی ندارم.

ببخشید که مجبور شدم Thumbnail بزارم چون ممکن بود لود صفحه طول بکشه.

خداحافظ

محمد رضا جان ببخشید یک سوال ؟
اینی که الان فرزاد داد انگار تو روند بازی و شما می تونی با یارو بازی کنی بعد شما میگی میمیره چه جوریاست

محمد رضا جان ببخشید یک سوال ؟
اینی که الان فرزاد داد انگار تو روند بازی و شما می تونی با یارو بازی کنی بعد شما میگی میمیره چه جوریاست
میثم جان فکر کنم جواب سوالت توی این عکس نهفته باشه...

qstibn.jpg

همینطور که میبینی اینجا آماندا را میبینی به همراه یک نفر که روی زمین

افتاده که بنظر میرسه مرده باشه.....جالبه لباس های اون شخصی که روی

زمین افتاده با لباس های اون کسی که آقا محمد رضا از دمو عکس هاش را

گذاشته دقیقا یکیه........دیگه استدلال کردن در این مورد را میسپارم به

خودت ;)...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
میثم جان فکر کنم جواب سوالت توی این عکس نهفته باشه...

qstibn.jpg

همینطور که میبینی اینجا آماندا را میبینی به همراه یک نفر که روی زمین

افتاده که بنظر میرسه مرده باشه.....جالبه لباس های اون شخصی که روی

زمین افتاده با لباس های اون کسی که آقا محمد رضا از دمو عکس هاش را

گذاشته دقیقا یکیه........دیگه استدلال کردن در این مورد را میسپارم به

خودت ;)...
اهان یعنی نشون میده که این ها یا دو نفر هست یا شما باید با روح بازی کنی ولی در هر صورت با این خانوم فکر میکنم مرحله ای رو باید پشت سر گذاشت در شماره قبل هم همین طور بود اگر اشتباه نکنم البته اون فرد یکی دگیه بود

سلام

به نظرم این خبر باید بره توی صفحه اول سایت.اگه از مدیران کسی این خبر رو و متن رو دید اگه صلاح دونستن این کارو بکنن.چون به نظرم این خبر ارزش صفحه اول رو داره.ببخشید دارم دخالت میکنم.

خب بازم یه راز دیگه.

البته خیلی وقت نیست که از این خبر میگذره.

خبر اینه که در بازی مهاجم مقبره شما با دو شخصیت میتونید بازی کنید.البته چه جوری ؟؟؟؟

TOMB RAIDER LEGEND UNLOCKABLE ROLES

خبر و اون عکس ها اینو میگه که :

بعد از اتمام بازی مهاجم مقبره با لارا کرافت.به شما یک شخصیت اضافه داده میشه و اونم اماندا هستش.

حالا چی هست جریان این کار :

این تا جدودی موضوع رو اشکار میکنه :

اماندا اورت Amanda Evert فارغ التحصیل رشته انسان شناسی است و و در درون خود علاقه زیادی به متا فیزیک داره.او معتقده که کل ذات انسان چیزی نیست و روح هست که کاملیت و تمامیت انسان رو رقم میزنه.(چه نظری :confused: :confused: )

او در زمینه دینی و اسرار دنیا در زمان حال و انیده مطالعه کرده و و هنوز در ددانشگاه در زمینه مسائل مرموز و تاریخی کار میکنه.

او دارای یک تئوری در این زمینه هستش.

رویایش این است که قدرت فراسوی دانش رو کشف کند و به مردم اموزش دهد. او با این ایده یک اکفار معنوی بالا را دنبال میکند.(عجب :confused: :confused: )

ارتباط او با لارا در زمینه یک حالت کنایه ای دارد.

خوب حالا داستان از اینجا شروع میشه که:

یک روز در پرو ، برای اکتشاف یک معبد لارا میفهمه که این معبد شامل آخرین معبد پادشاه Tiwanaku هستش و تیم اکتشافی لارا به اونجا مییاد و ناگهان اتفاقی مییفته.

انها وارد یک اتاق جدید شده و ...

لارا تنها کسی هستش که میتونه خودشو به زمین برسونه و وقتی سرپرست مهندسی تیم یعنی امایا داستان رو از زبون لارا میشنوه و نابود شدن دوستانش در معبد .تنها امانداو لارا میتونن فرار کنن ولی در حین فرار اماندا در یک تله گرفتار میشه و سقف روی سرش ریزش میکنه.و تنها لارا هستش که زنده میمونه.

When players complete Tomb Raider Legend, they will be able to play through the game using the Amanda model!​

اینم جمله انتهایی :

وقتی بازی با لارا تموم بشه شما یه شخصیت جدید رو میتونید امتحان کنید.

اماندا اورت

Amanda Evert

اینم عکسش :

امیدوارم این خبر به درد صفحه اول سایت بخوره.

خداحافظ

محمد رضا جون خیلی ممنون بابت خبر ها.
من هم مثل خلیل عزیز قادر به دیدن عکسها نیستم.
این عکسی که فرزاد عزیز گذاشته باز میشه ولی برای شما باز نمیشه!!
ممنون

سلام

اگه منظور پست قبلیه که دادم باشه چشم از یه هاست دیگه میزارم.

ولی در مورد اون پست که در جواب اقا فرزاد گل دادم من از اپلود سنتر خود سایت استفاده کردم که مشکلی پیش نیاد.

اینم از یه هاست دیگه عکس این اماندا:

(البته عکسی که اقا فرزاد گذاشتن هستش ولی من از منبع اصلیش گذاشتم و شما اسم سایت رو هم زیرش میبینید.

اقا علی رضا اگه بگی کدوم عکسو نمیبینی من برات باز میزارم.

اینجا کلکیک کنید

اینم برا اقا خلیل گل:

PDA لارا از یه هاست دیگه.امیدوارم بتونی این دفعه ببنیی.

اینجا کلیک کنید

خداحافظ

آخرین ویرایش:
محمد رضای گل
من اون عکسهایی رو که گفتی از تریلر 350 مگی گرفتی رو نمیبینم.همونایی که Thumbnail گذاشتی.
اما بیخیال .مثل اینکه زیادن.
بازم ممنون.

Tomb Raider Legend PC specs announced

سلام

اینم سیستم بازی :

بچه ها دقت کنید که برای این بازی حدود 10 گیگ فضا نیاز هستش.؟؟؟؟؟

یعنی فکر میکنید که این درسته.این خبر رو رسما Eidos اعلام کرده.

10 گیگ :confused: :confused: :confused: :confused:

یعنی بازی باید 2 تا DVD باشه.

اگه این جوری باشه که فکر کنم باید ورژن CD بازی رو توی ایران بیخیال شیم.

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

CPU: Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM: 256MB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c -compatible 64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
SOUND: Windows compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DRIVE: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARDDISK: 9.9GB free disk space
INPUT DEVICE: 100% Windows compatible mouse and keyboard.

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS

CPU: Pentium 4 2.0Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM: 512MB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c-compatible 256MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 5900 / Ati 9800XT)
SOUND: Windows compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DRIVE: Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
HARDDISK:9.9GB free disk space

OPTIMAL SYSTEM REQUIREMENTS:

CPU: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP/64bit Equivalent
RAM: 1GB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c -compatible 512MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)
DRIVE: Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
HARDDISK:9.9GB free disk space

سیستم بهینه و پیشنهادی بازی خیلی بالا نیست فقط کارت 7800 میخواد.ولی فکر کنم بشه بازی رو روی حداکثر رزولوشن و تنظیمات بازی کرد.

خداحافظ

PS2 demo of TR:Legend released

سلام

انگار مجله المانی نسخه دموی بازی رو برای PS2 ارائه داده اینم عکسش.

+++++++++++++++++++++++

یه چیز دیگه هم اضافه کنم :

برای این بازی انگار یه نسخه ویژه هم در نظر گرفته شده.البته اینو تولید کننده استودیوی Crystal Dynamic گفته و هنوز از طرف Eidos تایید نشه.

خبر دیگه اینکه کمپانی Eidos یه کار جالب توی فروم رسمی بازی کرده اونم اینه که :

از همه کاربران بازی خواسته هر سوالی به نظرشون میرسه بنویسن توی فروم و قراره producer بازی جناب اقای Morgan Gray سوالات شما رو جواب بده.شما تا تاریخ 13/3 وقت دارید سوالت خودتونو توی فروم بازی بنویسید و مورگان گری به شما جواب خواهد داد.

در مورد مورگان اینو بگم که :

10 سال سابقه داره.

او به عنوان تستر در لوکاس کار میکرده.

و سپس به Totally Games اومده و به عنوان طراح در X-Wing & TIE Fighter کار کرده .

و بعد از کار با لوکاس به Crystal Dynamics پیوسته. و در پروژه Project :Snowblind کار کرده.

ببخشید که کل متن رو خارجی گذاشتم.گفتم شاید کسانی باشن که بخوان تاریخچه این بابا رو کامل بدونن.

Morgan Gray is a 10 year video game industry veteran and San Francisco native. He started his gaming career as a tester for LucasArts and then moved to Totally Games as a designer on the X-Wing & TIE Fighter series, as well as Star Trek: Bridge Commander. Later he rejoined LucasArts as a Project Coordinator on Secret Weapons over Normandy. After joining Crystal Dynamics to work on Project: Snowblind, his most recent endeavor in the gaming industry has been his role as the Producer for Tomb Raider: Legend. Morgan is a self proclaimed gaming geek and student of all things pop-culture. He has studied history and philosophy at a university and in his private time can be found struggling to play music in San Francisco.​

خداحافظ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or