TombRaider:Legend

بعد از افتضاحی که بازی TR:AODداشت.حالا استودیوی Crystal Dynamic که خالق سری بازی های میراث کین و بازی project:Snowblind هست بر روی این بازی در حال کار کردنه.در حال حاضر 5 تا تریلر از بازی بیرون اومده که شاید بتوان این نکات رو از بازی دید:
1)پرش های لیدی کرافت در بازی بسیار زیبا شده .پرش ها به صورت یک دست انجام میشه.یعنی برا پرشهای بلندتر لیدی کرافت با یکی از دستهای خود به سمت هدف شیرجه می زنه.
2)حرکت در جهت خلاف جاذبه زمین.که این هم در جای خود جالبه.
3)ولی هنوز بازی یک ایراد اساسی داره اونم اینکه نشونه گیری در بازی به صورت اتوماتیک انجام میشه و دست بازی کننده نیست.که باید امید داشت این مورد بر طرف بشه.
4)وجود عناصر طبیعی با دقت بالا :مثل آب . سبزه ها و کوه ها که خود را در بازی بسیار نمایان میکند.
5)شخصیت بازی حرکاتی بسیار Real تر داره که تا حدودی حرکات بدن مثل سری بازی های میراث کین هست .
هنوز به طور رسمی از داستان بازی چیزی به بیرون درز پیدا نکرده و باید منتظر ماندو دید.
کمپانی Eidos اعلام کرده که همراه با بازی Total Overdose یک DVD از بازی TR:L ارائه خواهد داد که در ان مصاحبه ای با Toby Gard و گروه ارشدی که مسئولیت بازی رو بر عهده دارند انجام شده است.باید صبر کردو منتظر ماند.

آخرین ویرایش:
سلام.
سامان تو الان این بازی رو کردی و مثل اینکه خیلی هم جلو رفتی میشه بگی چطوریاست ؟؟؟ منظورم اینه که شبیه نسخه های پیششه؟؟؟؟ کلا نظرت رو خواستم بدونم.
ممنون.

البته امین سبک یا Genre رو گفت!Platform میشه همون دستگاه و یا کنسول.این بازی Multi Platform هستش،یعنی برای PC,XBOX,PS@,XBOX360 عرضه شده یا میشه(فقط نسخه کامپیوتر در دسترسه).بقیه کنسولها رو مطمئن نیستم فکرم نکنم مهم باشه.برای اینکه از سوال بعدی حلوگیری کنم باید بگم تو ایران میشه توی7تا سیدی یا 1DVD پیداش کرد.بعد از نصب هم 7 گیگ جا میخواد(یکم بیشتر).به نظر خیلی ها از بهترین های این سری هستش این نسخه.

درسته
77.gif
حق با عماد بود من یه لحظه فاطی کردم
44.gif

شرمنده من اشتباها سبکش رو گفتم...
باز یه سوتیه دیگه(خدا کنه این پست رو پرهام نبینه)

بازي بسيار از افتضاح Angel of Darkness بهتر و راضي تر كننده هست. در يك كلام، Crystal D موفق به احياي دوباره اين بازي شده. حتما اين بازي رو بگيريد از دستش نديد. البته امتيازش احتمال زياد از گيم اسپات زير 8 بشه.
اين بازي براي من و خيلي هاي ديگه تداعي كننده ي دوران اوايل گيمر شدنمون هست.يه بازي نوستالژيك.
بازي مخلوطي شده از تومب هاي قديمي (خيلي ها ميگن موقع بازي ياد تومب يك مي افتيم كه با تكنولوژي روز ارايه شده) و مقاديري بازي پرينس !
مثل پرينس از در و ديوار بالا ميريد و از طناب آويزون ميشيد و ...
يا به صورت اسلو موشن ميپريد روي كله ي يارو و از اونطرفش پرواز ميكنيد و تير ميزنيد و از اين كارها !

به نظر من حتما اين بازي رو بگيريد ... لارا يكي از معروف ترين و محبوب ترين كاراكتر هاي طول تاريخ بازي ها هست !

trl 2006-04-04 20-54-53-80.jpg

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
درسته
77.gif
حق با عماد بود من یه لحظه فاطی کردم
44.gif

شرمنده من اشتباها سبکش رو گفتم...
باز یه سوتیه دیگه(خدا کنه این پست رو پرهام نبینه)
میگم امین جان منم کم کم دارم به این سوتی هات عادت میکنم . :cheesygri
راستش من این شماره جدید رو هنوز بازی نکردم اما با این چیزی که تو تریلر ها دیدم به نظر من به زیبایی شماره های 4 و 2 نمیشه . این 2 شماره واقعا شاهکار بودن . :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or