TombRaider:Legend

بعد از افتضاحی که بازی TR:AODداشت.حالا استودیوی Crystal Dynamic که خالق سری بازی های میراث کین و بازی project:Snowblind هست بر روی این بازی در حال کار کردنه.در حال حاضر 5 تا تریلر از بازی بیرون اومده که شاید بتوان این نکات رو از بازی دید:
1)پرش های لیدی کرافت در بازی بسیار زیبا شده .پرش ها به صورت یک دست انجام میشه.یعنی برا پرشهای بلندتر لیدی کرافت با یکی از دستهای خود به سمت هدف شیرجه می زنه.
2)حرکت در جهت خلاف جاذبه زمین.که این هم در جای خود جالبه.
3)ولی هنوز بازی یک ایراد اساسی داره اونم اینکه نشونه گیری در بازی به صورت اتوماتیک انجام میشه و دست بازی کننده نیست.که باید امید داشت این مورد بر طرف بشه.
4)وجود عناصر طبیعی با دقت بالا :مثل آب . سبزه ها و کوه ها که خود را در بازی بسیار نمایان میکند.
5)شخصیت بازی حرکاتی بسیار Real تر داره که تا حدودی حرکات بدن مثل سری بازی های میراث کین هست .
هنوز به طور رسمی از داستان بازی چیزی به بیرون درز پیدا نکرده و باید منتظر ماندو دید.
کمپانی Eidos اعلام کرده که همراه با بازی Total Overdose یک DVD از بازی TR:L ارائه خواهد داد که در ان مصاحبه ای با Toby Gard و گروه ارشدی که مسئولیت بازی رو بر عهده دارند انجام شده است.باید صبر کردو منتظر ماند.

آخرین ویرایش:
سلام

کمپانی Eidos امشب رسما بازی مهاجم مقبره رو به اولین لیست بازی خودش اورد.

و برای زمان ریلیز شدن بازی هم زده اوریل 2006.

نکته جالب اینه که این کمپانیدر ماه اوریل 3 تا بازی داره.

کوماندوز و ROGUE TROOPER .

ببخشید اینو انگلیسی گفتما:

Gaming's most famous heroine makes her triumphant return in Lara Croft Tomb Raider: Legend!​

این جمله ای هستش که Eidos توی سایتش تبلیغ کرده.

خداحافظ

سلام

توی فروم بازی مهاجم مقبره خیلی ها در مورد شخصت لارا سوال کردند که اسم شخصی که صدای لارا رو ایفا خواهد کرد چیه :

Keeley Hawes

این اسم شخصیتیه که صدای لارا بر روی دوش اونه.

او در BBC's drama Spooks و Michael Winterbottom's feature Cock and Bull Story کار میکرده.

این یکی از سوال هایی بوده که Eidos به اون جواب داده.

خیلی ها انتظار داشتن که صدای لارا و لهجه لارا باید انگلیسی باشه و فکر کنم این اتفاق افتاده و Eidos یکم تازگیا مخش داره خوب کار میکنه.

اینم عکس این شخصیت:

خداحافظ

سلام

سایت Eidos رسما زمان انتشار بازی مهاجم مقبره رو اعلام کرد.

11 اوریل.

یعنی میشه 42 روزه دیگه.

تبلیغ این بازی هم توی سایت Eidos اومده.

خداحافظ

سایت Eidos رسما زمان انتشار بازی مهاجم مقبره رو اعلام کرد.

11 اوریل.

یعنی میشه 42 روزه دیگه.

تبلیغ این بازی هم توی سایت Eidos اومده.
البته در امریکای شمالی تاریخ انتشارش 11 آپریله مگر نه در اروپا 4 روز زود تر به بازار میاد یعنی هفتم آپریل...میشه 38 روز دیگه:cheesygri

سلام

این دو تا شات جالبه.

در ضمن من بالاخره تونستم چند تا شات از هیمالیا گیر بیارم.تاالان 2 تا. الان نمیتونم بزارم.چون میخوام سورپیریز باشه.:cheesygri ;) :cheesygri ;)

باشه برا بعد.

همین الان میزارم.

ممکنه یادم بره.

این دو تا شات رو بزرگ کنیدو ببینیدالبته این دو تا شات برا 360 ه.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
سلام محمد جان دستت درد نکنه

++++++++++

من یادمه توی گیم اسپات یه خبر نوشته بودش که یه دیموی قابل بازی از تامرایدر پخش شده بودش
و توی سایت روسمی بازی هم نوشته بودش که دیموی بازی به زودی پخش میشه

ولی من هیچی ازش ندیدم شما خبری دیدید مبنی بر بخش دیموی قابل بازی تامبرایدر

نوشته شده توسط Police _ 110:
من یادمه توی گیم اسپات یه خبر نوشته بودش که یه دیموی قابل بازی از تامرایدر پخش شده بودش
و توی سایت روسمی بازی هم نوشته بودش که دیموی بازی به زودی پخش میشه

ولی من هیچی ازش ندیدم شما خبری دیدید مبنی بر بخش دیموی قابل بازی تامبرایدر

سلام

اقا خلیل گل گلاب.

راستش تا حالا که دموی قابل بازی ار مهاجم مقبره منتشر نشده.و قرار بود که تا اواسط مارس دمویی منتشر بشه البته اونم خیلی وقت پیش بود اگه یادم باشه.ولی تا الان نه.

به محض اینکه خبری برسه دستم و بخونم در مورد دموی بازی حتما میگم بهتون تا دان کنید.

اینم اون چیزی که گفتم:

شات های بازی در زمستان و در هیمالیا .

خیلی جالبه.امیدوارم بتونه روی PoP رو کم کنه.:cheesygri :cheesygri :cheesygri

اینم تیم خلاق پشت این بازی :

خداحافظ

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه محمد رضا جون

میخواتسم بدونم دیموی از این بخش بازی پخش شده

چون خیلی جالبه محیط فضا بزرگی تصویر

راستی یادمه قبلا اشاره شده بودش که بازی در چند منطقه انجام میشه

که فقط بعضی از مکان های اون رو خبر دادند

حالا چیز جدیدی ازش گفته نشده

سلام

اگه منظورت از دمو ، گیم پلی بازی هستش باید بگم اره .منتشر شده.

من خودم توی فن سایت های بازی گیر اوردم.یه تریلر 350 مگی هم از بازی اومده که اونم دارمش.سایت 1Up داده بیرون.

قراره بوده بازی در امریکای جنوبی (پرو و بولیوی ) باشه و در قاره افریقا (که راستش من حدس میزنم از شات هایی که از بازی دیدم توی افریقای جنوبی یا مصر باشه ) و توی هیمالیا.

البته سایت رسمی بازی فقط به دو نقطه اشاره کرده که بولیوی (که مرحله اول بازی در بولیوی هستش ) و پرو.

اینم باز از طرف من :

موتور سواری در بازی مهاجم مقبره.

به یاد PoP افتادم که ارابه سواری میکردیم .حالا مدل 2006 رو داریم میبینیم .لارا سواره موتور سیکلت شده و تیکه ای از بازی رو روی موتور تجربه کنید.روی موتور میتونید شلیک هم کنید.خیلی با حاله ها.نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جالبه.

بازم از این بازی چیزهایی دارم که به موقع میگم.

فقط اشاره کنم که توی بازی حالت Time-Bullet احتمالا گنجانده شده.وقتی لارا روی هوا هستش و داره تیراندازی میکنه حالتی شبیه TB توی بازی هست.البته با چیزی که مثلا توی مکس پین بود فرق داره ولی تا حدودی شبیه اونه و صفحه بازی قرمز میشه و شما توی اون حالت هستید.

در مورد یه چیز دیگه یه PDA هم به لارا دادن.من عکسشو دیدم.مثل چیزی که توی بازی دوم3 بود.

فعلا تا اینجا رو داشته باشین.

اگه خواستید عکس اون PDA رو میزارم .

خداحافظ

مهاجم مقبره از ابتدا تا حالا

سلام

Tomb Raider 1

Tomb Raider 2

Tomb Raider 3

The Last Revelation

Tomb Raider Chronicles

Angel of Darkness

این جدیده رو هم توی این تاپیک دارید میبینید.:cheesygri ;) :cheesygri ;)

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or