TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
آره ولی تو یه مورد هم اینجوری نبود.یکی از بچه ها سیو یکی دیگه رو گرفت باش بازی کرد جور شد.
حالا یه امتحانی کنه ببینه.این که خوبه من از سیوهای خودم کپی گرفتم بعدا ریختم جواب نداد:eek:
اینها سیوهای cheat happens هستش

بله كار كارد ولي به دردم نخورد تونستم اون مرحله رو بيارم ولي سيو نمي شد بكني:(

حالا اگه مي تونيد سيو خودتون رو بديد تا بتونم بقيشو هم كه رد كردم سيو كنم

به اين دليل نممي شد سيو كني كه Replay mission را مي آوردم چون لود ديگه نداشت

منظورم اینه که مثلا دی وی دی من مال giga pc game ئه.رو کاورش نگاه کن ببین مال کدوم شرکته؟
73.gif

من خدمتتون یک جایه دیگه عرض کردم که مال مجله بازی نما بود:((

سلام،
من تو اون اتاقی که یه مجسمه نشسته گیر کردم...سه تا شمشو گذاشتم سر جاشون...ولی آخریه کجاست؟؟؟در ضمن وقتی وارد اتاق میشین،یه دستگیره هم سمت چپ،بالا قرار داره...چه جوری به اون برسم؟؟
کمک please
من واقعا واقعا اینجا گیر کردم...:((

من واقعا واقعا اینجا گیر کردم...:((

بچه ها یکی جواب این بنده خدا رو بده خوب.چند دفعه داره میپرسه.همتون هم که ماشالله رد کردین اینجا رو.کاش این pc من قاطی نمیکرد و گرنه خودم جواب میدادم.
77.gif

عزیز شما هم یه کاری کن بگو کدوم 3 تا رو برداشتی تا چهارمی رو بهت بگن.خودم هم اونجا بودم که کامپیوترم قاطی کرد!
37.gif

چون فکر نکنم کسی حوصله داشته باشه چهار تا رو یکی یکی برات توضیح بده.
162.gif

بچه ها یکی جواب این بنده خدا رو بده خوب.چند دفعه داره میپرسه.همتون هم که ماشالله رد کردین اینجا رو.کاش این pc من قاطی نمیکرد و گرنه خودم جواب میدادم.
77.gif

عزیز شما هم یه کاری کن بگو کدوم 3 تا رو برداشتی تا چهارمی رو بهت بگن.خودم هم اونجا بودم که کامپیوترم قاطی کرد!
37.gif

چون فکر نکنم کسی حوصله داشته باشه چهار تا رو یکی یکی برات توضیح بده.
162.gif
در واقع 2تا،چون از همون اول یکی سرجاشه...من اون دوتا دری که طرفین مجسمه هست،بازکردم و دو تا شمش گیر آوردم...یکیش همون جایی که وقتی میپری رو ستونا،میرن پایین...یکی دیگشم اون جایی که یه ستونو خراب می کنین و یه شمش می افته پایین:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or